Forførende-læber

udgivet:

Derfor er det beskidte sprog kanon frækt

Kære læsere.

I et af mine tidligere blogindlæg skrev jeg om, hvor meget jeg tænder på en sexet mandestemme.

Her på det seneste, er det virkelig gået op for mig, præcis hvor stor en effekt, det har på mig.

Jeg har altid været modtagelig overfor Dirty-talk, men jeg har aldrig oplevet en mand, der kunne snakke trusserne af mig på den samme måde, som Mr. Dirty-talk gør. Alene det at han fører sine læber op mod mit øre kan få varmen til at sprede sig rundt i min krop.

Det beskidte sprog: Hvorfor er det frækt?

Det, der specielt er frækt ved hans måde at gøre det på er, at hele akten bliver verbal, når han bruger det beskidte sprog.

Han sætter ord på fra start til slut, og som kælenavnet antyder, er det ikke på den søde måde.

Hans sprog er direkte og frækt, så jeg er på ingen måde i tvivl om hans tanker og følelser undervejs. Det har givet mig mod til at snakke tilbage og fået mig til at indse, at det er enormt frækt at sige ting som: “Det er så frækt at sutte din store, fede pik” eller “Du knepper mig så godt”, mens det rent faktisk står på.

Derudover er hans reaktion på min dirty-talk ikke mindre end legendarisk. Det er som om, jeg tænder et helt særligt vilddyr i ham, når jeg fortæller ham, at “jeg nyder den måde, han behandler mig på”.

Men hvorfor er det, at vi tænder sådan på det verbale? Især, når det kun er 20% af vores kommunikation, som foregår med ord?

Jeg har forsøgt at finde svar på dette, så er du ligeså nysgerrig, som jeg er omkring dette, kan du læse videre og se, om du bliver klogere.

Det beskidte sprog

“TALK DIRTY TO ME”

Først og fremmest skal vi have slået fast, hvad det egentlig vil sige at dirty-talke, selvom det siger lidt sig selv.

Dirty-talk er defineret som en “samtale mellem to personer, hvor der benyttes et sprog, der er seksuelt betonet. Og med det formål at ophidse hinanden”. 

I min optik betyder det altså, at der skal to til at danse tango. Det virker først efter hensigten, når begge parter er deltagende i samtalen.

Grunden til, at nogle kvinder tænder på dirty-talk menes at være relativt simpelt, da det skyldes, at vi er auditive.

I denne sammenhæng vil det sige, at vi tænder på ord og den måde, de bliver sagt på. Sexolog Joan Ørting skriver, at når en mand har ordet i sin magt, er det en nem sag at begejstre en kvinde. Jeg kan i hvert fald erklære mig enig uden tøven! Hvad siger I kære læsere? Er I enige?

Man kan selvfølgelig ikke komme udenom, at der også er et psykologisk aspekt, når man tænder på brugen af det beskidte sprog i sengen. En norsk specialist i voksenpsykologi mener det forholder sig sådan, fordi vi leger med en side af vores personlighed. En side, som ikke får luft til hverdag.

Vi tænder altså på det forbudte ved at sætte frække ord på vores seksuelle udskejelser. Og det gør vi, da nogle af os kvinder er overbevidste om, at mændene og samfundet kræver, at vi er mere uskyldige, end vi reelt er.

Det beskidte sprog

Efter min mening lægger det op til debat, så derfor vil jeg gerne høre fra Jer – kære læsere.

Hvorfor mener I, at I tænder på dirty-talk?

De af jer, der betragter dirty-talk som et turn-off, må også meget gerne deltage i debatten og give mig et indblik i, hvorfor I ikke kan lide det.

I er hjertelig velkomne til at knytte en kommentar til indlægget her.

Jeg vil se frem til at høre fra Jer – Tusind tak fordi I læste med!

KH.
Miss Felicity

Se Også