Kære læsere.

I et af mine tidligere blogindlæg skrev jeg om, hvor meget jeg tænder på en sexet mandestemme.

Her på det seneste, er det virkelig gået op for mig, præcis hvor stor en effekt, det har på mig.

Jeg har altid været modtagelig overfor Dirty-talk, men jeg har aldrig oplevet en mand, der kunne snakke trusserne af mig på den samme måde, som Mr. Dirty-talk gør. Alene det at han fører sine læber op mod mit øre kan få varmen til at sprede sig rundt i min krop.

Det beskidte sprog: Hvorfor er det frækt?

Det, der specielt er frækt ved hans måde at gøre det på er, at hele akten bliver verbal, når han bruger det beskidte sprog.

Han sætter ord på fra start til slut, og som kælenavnet antyder, er det ikke på den søde måde.

Hans sprog er direkte og frækt, så jeg er på ingen måde i tvivl om hans tanker og følelser undervejs. Det har givet mig mod til at snakke tilbage og fået mig til at indse, at det er enormt frækt at sige ting som: “Det er så frækt at sutte din store, fede pik” eller “Du knepper mig så godt”, mens det rent faktisk står på.

Derudover er hans reaktion på min dirty-talk ikke mindre end legendarisk. Det er som om, jeg tænder et helt særligt vilddyr i ham, når jeg fortæller ham, at “jeg nyder den måde, han behandler mig på”.

Men hvorfor er det, at vi tænder sådan på det verbale? Især, når det kun er 20% af vores kommunikation, som foregår med ord?

Jeg har forsøgt at finde svar på dette, så er du ligeså nysgerrig, som jeg er omkring dette, kan du læse videre og se, om du bliver klogere.

Det beskidte sprog

“TALK DIRTY TO ME”

Først og fremmest skal vi have slået fast, hvad det egentlig vil sige at dirty-talke, selvom det siger lidt sig selv.

Dirty-talk er defineret som en “samtale mellem to personer, hvor der benyttes et sprog, der er seksuelt betonet. Og med det formål at ophidse hinanden”. 

I min optik betyder det altså, at der skal to til at danse tango. Det virker først efter hensigten, når begge parter er deltagende i samtalen.

Grunden til, at nogle kvinder tænder på dirty-talk menes at være relativt simpelt, da det skyldes, at vi er auditive.

I denne sammenhæng vil det sige, at vi tænder på ord og den måde, de bliver sagt på. Sexolog Joan Ørting skriver, at når en mand har ordet i sin magt, er det en nem sag at begejstre en kvinde. Jeg kan i hvert fald erklære mig enig uden tøven! Hvad siger I kære læsere? Er I enige?

Man kan selvfølgelig ikke komme udenom, at der også er et psykologisk aspekt, når man tænder på brugen af det beskidte sprog i sengen. En norsk specialist i voksenpsykologi mener det forholder sig sådan, fordi vi leger med en side af vores personlighed. En side, som ikke får luft til hverdag.

Vi tænder altså på det forbudte ved at sætte frække ord på vores seksuelle udskejelser. Og det gør vi, da nogle af os kvinder er overbevidste om, at mændene og samfundet kræver, at vi er mere uskyldige, end vi reelt er.

Det beskidte sprog

Efter min mening lægger det op til debat, så derfor vil jeg gerne høre fra Jer – kære læsere.

Hvorfor mener I, at I tænder på dirty-talk?

De af jer, der betragter dirty-talk som et turn-off, må også meget gerne deltage i debatten og give mig et indblik i, hvorfor I ikke kan lide det.

I er hjertelig velkomne til at knytte en kommentar til indlægget her.

Jeg vil se frem til at høre fra Jer – Tusind tak fordi I læste med!

KH.
Miss Felicity

Tidligere artikelSexmaraton med Mr. Dirty-talk
Næste artikelDerfor bliver sex smertefuldt
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

6 KOMMENTARER

 1. Jeg har aldrig oplevet dirty talk der har virket for mig.. Det ender altid med at blive lidt kejtet og underligt, og hvis det er ham der taler bryder jeg mig ikke om det – men når jeg selv gør det, er det endnu værre! Kan ikke lade være med at tænke på, at min stemme ikke er fræk nok.

  Meen.. Havde en fyr på date i går, der måske kommer til at ændre det 😉

  • Jeg kan sagtens følge din tankegang Rikke 🙂 Det kan være svært at finde de rigtige ord eller også synes man, at det virker forkert.
   Min erfaring er, at det afhænger meget af partneren, men hvis det hæmmer dig for meget, synes jeg, at du skal glemme det. Mændene er ifølge videnskaben ikke nær så auditive som kvinder, så hvis du ikke selv tænder på det, ser jeg ingen grund til at tvinge det frem.
   Jeg håber din date gik godt, for nej man ved jo aldrig, hvad de kære mænd kan få frem i os 😉

  • Det kan jeg sagtens følge dig i Matilde. For ja, der er altså nogle derude, der ikke taler det beskidte sprog helt flydende. 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here