sex i det fri

udgivet:

Sex i det fri – her er reglerne

Har du dyrket sex i det fri? Det er nok de færreste, der kan sige sig fri for, at have nydt sexens kunst under åben himmel. Det er forførende, spændende og pokkers ophidsende, men må vi overhovedet gøre det?

Sex i det fri – ekshibitionisme?

Der er STOR forskel på at være ekshibitionist (blotter) og bare småliderlig og tilfældigvis være i det fri. Men i bund og grund er det samme lov der gælder. Citat Ordensbekendtgørelsen: Du MÅ IKKE udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der er egnet til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse. Så inden jeg kaster mig ud i dette emne, vil jeg bestemt gøre opmærksom på, at jeg ikke opfordrer til ulovligheder. Men det udelukker jo ikke, at mange alligevel gør det. Mr. Handy og jeg har også – godt gemt væk – haft sex i det fri, og det var vildt ophidsende. Mest fordi, vi var nervøse for at blive opdaget. En ekshibitionist er for god ordens skyld, citat: Den Danske Ordbog: “En person med en stærk, ofte uimodståelig trang til at blotte sine kønsdele i andres påsyn for at få seksuel tilfredsstillelse”. Men hvis du som par dyrker sex i det fri, OG viser kønsdele, så er det vel det samme, eller?

Læs også: Når nøgenhed ikke er mere… hvad gør vi så?

https://missgreyclub.dk/Sommer, sex og amoriner i luften

Vi kommer alligevel ikke uden om det, forår og sommer gør bare et og andet ved mennesket. Vi bliver glade, fjantede og liderlige. Solen kommer og tøjet ryger af! De små nederdele, sommertoppe og stramme badeshorts gør os kåde og lystne. Hormonniveauet stiger og vi får lyst til sex. Det er naturligt og meget svært at modstå. Så når vi ikke må knalde i fuld offentlighed, må vi finde smuthullerne… som man siger 🙂 Jeg kan sagtens finde steder, hvor det foregår under åben himmel OG stadigvæk væk fra offentligheden, uden at støde andre og vække opsigt. Vælger du alligevel, at kaste dig ud i at sexe og vil skide på om andre ser på (det vil jeg ikke anbefale), så vær forberedt på, at det VIL blive kommenteret og højst sandsynligt anmeldt med straf til følge.

Season 4 Police GIF by Girls on HBO - Find & Share on GIPHY

Straffeloven: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil fire år.

Ingen regler uden undtagelser

Heldigvis er der undtagelser, men derfor skal du stadig ikke tro, at det ikke er uden konsekvens, at overveje at have sex i det fri! Ordensbekendtgørelsen forbyder som nævnt længere oppe, uanstændig opførsel…. osv, så det er ikke nok, at du og din partner selv har lyst. Der skal tages hensyn til evt. forbipasserende. Nogle er ligeglade og andre er bestemt ikke. Retsvæsenet tager ikke hensyn til det ene eller det andet, men alligevel er der muligheder. Fx. hvis du og din partner vælger at have sex uden for en alfarvej, så er det IKKE strafbart. En alfarvej er en vej, hvor der typisk færdes mennesker. Men hvis du og din partner holder sig væk fra dem, så vil det ikke være strafbart at have sex, selv om I risikerer, at der kommer fx. en hundelufter forbi. Husker I blot lige at indstille de seksuelle aktiviteter til vedkomende er gået forbi, så kan I give den gas.

Læs også: Tidligere indlæg på Missgrey.dk Temasøndag: Miss Grey Pigerne snakker om SEX I DET FRI

Hvad med hjemme i haven – privat grund?

Her gælder samme regler. Du må ikke gøre noget, der kan krænke andre. Dvs. bor du fx. i et rækkehusområde, hvor naboer kan se ind i din have, eller på en åben grund med udkig til haven, så skal du lige skærme lidt af. Lukket altan på øverste etage. Lukket terrasse, hvor INGEN kan se ind, og så er det bare at give los. Her har jeg og Mr. Handy personlig erfaring, og det kan bestemt anbefales. Hvis du vil se flere steder, hvor du kan have sex i det fri, kan jeg anbefale at oprette en gratis profil på sexidetfri.dk

sex i det fri

Læs også Miss Fox: Bilsex med Mr Terminator

Brug det som forspil

Det gælder om at bruge fantasien. Så ind med sur mule skuffen og igang med at udtænke planer. Der er jo ingen der siger, at du ikke kan udføre fx. forspil i det fri. Det kan du sagtens gøre diskret, uden nogen ser det. Det er altid frækt at gejle hinanden lidt op, og så rå knalde, når I kommer hjem. Specielt hvis du er let påklædt i bikini eller badeshorts, så giver det bestemt muligheder. Hvis ikke på land, så fx. ude i vandet. Her kan du hurtigt komme i bukserne på kæresten. Sidder du og din kæreste i skoven, godt gemt væk i højt grønt eller under et tæppe, så kan du også sagtens pille lidt hist og pist. Eller hvad med bilen? Her kan du og din partner nemt gemme jer lidt af vejen, og småhygge lidt forspil og evt. sex. Når det er mørkt er alle katte grå.

Køb lækkert sexlegetøj i vores Missgrey.dk Butik – klik HER!

Med risiko for at blive filmet

Du ved hvad jeg mener, det er set ofte på de sociale medier, par der er filmet på vej, park, bil osv. hvor de har sex. Ja, sågar midt på bordet i en Dansk bar. Der er bare nogen, der IKKE kan vente og tager risikoen for at blive opdaget. Ofte tror jeg, at der er alkohol indblandet, for det gør altså at fornuften fordufter hurtigt. Så vælger du alligevel, at skide på det hele, og kaste dig ud i ulovligheder, så forvent, at nogen står klar med mobiltelefonen og fingeren på optagerknappen! Dont go there!

Læs også: Er du skriger eller stønner, når du dyrker sex?

Har du en kommentar til sex i det fri, har du selv prøvet eller set andre gøre det, så ved du hvor det foregår 🙂 Tak fordi du læste med.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Kilder: Straffeloven, Ordensbekendtgørelsen og Den Danske Ordbog.

sex i det fri

Se Også