prævention

udgivet:

Derfor bruger vi ikke prævention

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Det er ikke fordi prævention ikke har været en del af mit liv, det har det i den grad, men jeg er nået en alder, hvor prævention bare er LIGE MEGET og besværligt. Jeg skal ikke have flere børn, tre stykker er ganske udmærket, og vi er begge to 46 år, så det tog er ligesom kørt efter min mening. Derfor har Mr. Handy for flere år siden, valgt at lade sig sterilisere.

P-piller var min første prævention

I mine sprøde dage, tilbage i 80´erne, som teenager, var jeg med min mor på præventions klinikken (jep, det fandtes dengang). Præventions klinikken var et sted, hvor unge kunne få udskrevet P-piller osv, anonymt og uden forældre. Jeg havde min mutti med, og vi fik fikset p-piller til den unge Miss Robinson på 14 år. Min cyklus startede da jeg var 14, så det var vigtigt for både min mor og jeg, at jeg var beskyttet, i hvert fald for graviditet til at starte med. Kondom var bestemt et must, for dengang smittede unge mennesker også hinanden med syfilis, gonoré og klamydia. AIDS kom lidt senere. P-piller var det nye sort dengang, alle skulle have p-piller.

Når jeg tænker på hvad der findes af prævention i dag, korser jeg mig over udvalget dengang. Men der var noget at vælge imellem, så p-piller blev det.

Læs også Miss Robinson: Mit første møde med en dildo

prævention

Mange år med mange slags prævention

Pludselig fandt sundhedseksperterne ud af, at nogle P-piller var farlige, så alle gik i panik. Incl. mig! Jeg skiftede derfor til minipiller, der var enormt besværlige, for de skulle tages på samme tidspunkt hver dag. Det stoppede jeg hurtigt med. Efter min første fødsel prøvede jeg spiral. Den gjorde bare naller, så den blev pillet ud igen, spild af 500,- kr! Så skal jeg ellers love for, at jeg blev forsøgskanin hos min læge. P-ring, P-plaster, pessar og tilbage på P-piller. I perioder tog jeg intet, for min menstruation udeblev. Det var der så en god forklaring på, jeg havde båret rundt på PCO i flere år, uden at vide det. Egentlig kunne jeg helt lade være med at tage prævention, for mine ægløsninger udeblev! Da vi blev enige om at barn nummer tre, skulle der gå 6 år, før det lykkedes.

Læs også Miss Robinson: Da jeg fandt en knude i mit bryst

Mr. Handy sagde STOP

Da jeg havde født vores datter, nummer tre i rækken, var vi enige om, at der ikke skulle flere børn i huset. Vi var begge afklaret, så det var bare på med prævention så hurtigt som muligt. Igen stod jeg i et dilemma, hvad skulle jeg fylde i kroppen af skidt, for at undgå graviditet? Jeg valgte P-plaster igen, da det faktisk var en nem løsning, desværre gav den koncentrerede hormonpåvirkning mig migræneanfald, så det måtte jeg stoppe med. Det var her Mr. Handy sagde STOP. Han havde tænkt over situationen, og da han nu i mange år havde set mig fylde mig med alverdens hormoner og møg og hvordan det påvirkede mig. Derfor havde han besluttet at det kunne være NOK. Han havde bestilt tid til sterilisation.

https://giphy.com/gifs/abcnetwork-xUA7bhwimPU5Y37BIc

Hurtigt indgreb og 40 tømninger

Det tog ca. 20 minutter og is på bagefter. Hjem og slappe af et par dage til hævelsen var faldet og så ellers igang med at tømme ud! Vi skulle bruge kondom i ca. en måned, eller efter minimum 40 udløsninger. Vi fik travlt. Efter en måned, afleverede Mr. Handy en sædprøve til klinikken, så de kunne se om de små haletusser var døde. Der var intet liv, Mr. Handy skød med løs krudt nu. Ingen prævention mere – ALDRIG. Jeg skulle ikke længere fylde kroppen med kemi og jeg kunne få en almindelig balance i kroppen igen. Min cyklus begyndte at vende tilbage stille og roligt, og min menstruation blev regelmæssig for første gang i MANGE år.

Læs også Miss Robinson: Glasdildo med sprøjteorgasme muligheder

Den tredje alder nærmer sig langsomt

Sex uden prævention er bare lækkert, og ikke at skulle tænke over kondomer og andet i kampens hede er simpelthen FANTASTISK. Migrænerne har jeg desværre stadigvæk, og min cyklus er til tider ganske voldsom, men det tror jeg er alderen. Jeg skal i hvert fald IKKE fylde min krop med noget mere! Jeg kan også mærke at overgangsalderen så småt er begyndt at vise sine første tegn. Mine slimhinder i skeden driller mig lidt. Når overgangsalderen kommer stopper kvindekroppen med at producerer østrogen, og så stopper den kvindelige cyklus stille og roligt. SÅ slipper jeg også for malere i opgangen!

Det var alt for denne gang. Læs med næste uge, hvor jeg fejrer 1 års fødselsdag, og ser tilbage på året der er gået som Miss Robinson.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også