Billigste womanizer

udgivet:

Den billigste Womanizer: Den kendte model i ny form!

Kære Læser!

Denne fredag, får du et lille treat, direkte ind på din skærm. Vi har tidligere lavet en guide til valg af spændende og eksklusive Womanizer-vibratorer. Men desværre, er alle produkter i guiden i et prisleje, som hedder over 1.000 kr. Og det er altså mange penge. Derfor gik vi i tænkeboks. Hvordan kan vi anbefale et (næsten) lige så godt produkt, til en bedre pris?

Det bedste alternativ: Den billigste Womanizer

Hvis du ikke allerede har en Womanizer derhjemme, er det en stor beslutning, at bruge over 1.000 kr. på at prøve legetøjet af. Faktisk kan det næsten være spild af penge, hvis nu fornemmelsen, som “Puste-suge” funktionen giver dig, ikke er dig. Derfor fandt vi et godt alternativ i produktet: “Satisfyer”. Dette produkt er altså ikke en Womanizer, men kan give dig samme oplevelse og vibrationer. Selvfølgelig er der visse ting, som ikke er ens.

På hjemmesiden: Dangerouslilly.com, er der heldigvis lavet en guide over, hvad forholdsvis en Womanizer kan versus en Satisfyer. Og et af de bedste argumenter er, at hvis du endnu ikke har prøvet “Puste-suge” funktionen, så er det godt at starte med en Satisfyer. Den er markant billigere, og kan give samme oplevelse. Går du så hen og blive glad for denne type pirrende vibrationer, kan du altså investere i den dyre Womanizer efterfølgende.

Så er du nybegynder, skal du kigge nærmere på Satisfyer. Vi har fundet produktet til dig herunder, og tilmed indsat et par brugeroplevelser:)

Satisfyer Pro 2 Opladelig Klitoris Stimulator

Billig Satisfyer Pro 2 Opladelig Klitoris Stimulator

Læs mere om den her

Brugerne hos Sinful.dk skriver: 

“Det er super skønt, med alle de 11 forskellige funktioner og sug. 
Kan inden for kort tid få første orgasme og derefter kommer orgasmerne som perler på en snor. Der er gevinst hver gang. Smart at den kan oplades.”

“Var lidt skeptisk for om den nu var så god som alle skrev, men det havde jeg ingen grund til. Der er helt sikkert orgasmegaranti med dette produkt. Er meget tilfreds med at man kan vælge mellem så mange mulige intensitetsniveauer. Har i forvejen en rabbit men denne er endnu et klart must have.”

“Havde læst anmeldelser fra hele Satisfyer samt Womanizer serien inden da, og tænkte på at prøve Satisfyer Pro 2 først, pga. den lille sum penge. Fordele: Den har en fantastisk intensitet og jeg får virkelig hurtigt mange gode INTENSE orgasmer. Er man lidt mere hårdfør, kan man køre den rundt på klitoris, tage den af og på, mens den er i fuld gang. Det nyder jeg i hvert fald at gøre. Det er næsten lige meget om man sætter den direkte på klitten eller ved siden af – den finder ligesom selv “frem” når den er igang. Den er god at holde på og jeg er fan af sexlegetøj der kører på opladning frem for batterier. Jeg synes det er GODT at vibrationen er konstant udover volumen man justerer – men dette er selvfølgelig en smagssag. Ulemper: Larmer minimalt, lyd afdæmpes når den rører huden. Desuden skal man lige vænne sig til knapperne, de minder om tastaturet på en Nokia 310 – bløde. Men det vænner man sig hurtigt til. Havde ønsket man kunne få den i sort, men det ændrer ikke på at Satisfyer Pro 2 er helt fantastisk”.

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Se Også