Bilsex - Det bedste og det værste

udgivet:

Bilsex som det bedste – med Mr Terminator

Hej med jer

Vi skal snakke lidt om bilsex som det bedste og værste. Jeg har selv prøvet det et par gange, og er faktisk ret stor fan – modsat de fleste andre! Faktisk har jeg også skrevet et indlæg om emnet før… et der omhandlede Militærmanden, hvis I husker ham. (Læs det HER)

Nåhmen. Jeg er glad for det. Rent ud sagt synes jeg faktisk det er pissefrækt! Jeg kan godt lide det der med, at man så gerne vil have hinanden, at det er pisseligegyldigt, hvorhenne man er. Desuden har jeg altid haft en fantasi om at give et blowjob til en fyr, mens han kører… en fantasi jeg indtil for nylig aldrig har udlevet 😉

En natlig omgang med Mr Terminator

Det er egentlig den klassiske historie… jeg var fuld og liderlig. Han var på vej hjem fra et ret sent møde. Jeg kunne ikke rigtig være væk for længe, så en køretur måtte være vejen frem.

“Er der om et kvarter”, lød svaret på mit forslag.

Glad hoppede jeg i en nederdel, og gik ud for at ryge en cigaret mens jeg ventede. Da han svingede ned af vejen spildte vi ikke meget tid på at snakke. Der gik ikke længe før jeg sad på knæ på mit eget sæde med hans pik i munden. Han kørte… ja, jeg ved faktisk ikke hvor han kørte hen. Et diskret sted, må man tro. En hånd på rattet, og i den anden, havde han en håndfuld af mit hår. Jeg følte mig totalt i hans magt. Både fordi han kunne køre hvorhen han end ville, og fordi han kunne presse mit hoved så langt ned, som det passede ham. Det var sygt frækt og pirrende for os begge. Snart slap han mit hår og rakte den ene arm bagud. Han skubbede min g-streng til side og lod en finger glide ind i min fisse.

Jeg kunne snart ikke vente mere, så jeg kiggede håbefuldt op på ham. “Finder du ikke et sted at holde ind til siden?”.

Om på bagsædet…

Han parkerede bilen, og vi hoppede begge meget ivrigt om bagved. Det er heldigvis en bil med OK meget plads, så vi var ikke så begrænsede ift. stillinger. Vi fik rimelig hurtigt tøjet af, og så satte jeg mig på skrævs over ham. Jeg tog fat omkring hans pik og gled ned over den.

Det udløste et støn fra os begge. Jeg har skrevet om Mr. Terminator før, og hvis I har læst om ham, så ved I hvor god vores sex er. Det er så godt, at det ikke kan beskrives med ord. Vi fortsatte i cowgirl et godt stykke tid. Jeg fandt for nogle måneder siden ud af at jeg faktisk kan få g-punkts orgasmer af ride-stillingen… og den aften var ingen undtagelse! Efter jeg kom rimelig intenst kyssede vi lidt. Så skubbede han mig om på ryggen og trængte op igen.

Han lænede sig ind over mig og suttede på mine bryster, mens han knaldede mig. Nogle dybe støn fortalte mig, at han nød det ligeså meget som jeg gjorde. Det var også sindsygt frækt, og den måde han lænede sig ind over mig gjorde, at vi kunne se hinanden i øjnene under hele akten.

“Fuck jeg kommer”, udbrød han til sidst og trak mit hoved op, så han kunne komme i min mund (som jeg godt kan lide han gør).

Bilsex som det bedste og værste

Vi måtte lige sidde med vinduerne rullet ned et par minutter efter. Der fik vi også snakket lidt om bilsex som koncept. Han har åbenbart primært haft dårlige oplevelser med det. Som han sagde “bliver det ofte noget rod”. Alt for lidt plads og medmindre du har tunede ruder (og det har man nok ikke medmindre man er drugdealer/gangster), så er det også svært at undgå nysgerrige blikke.

Som før nævnt er man også en smule begrænset, når det kommer til stillinger… men det handler altså bare om at være kreativ. Både missionær og cowgirl kan lykkedes, i hvert fald, og hvis det er varmt udenfor, så må I jo knalde op ad kølerhjelmen i stedet. 😉

Har du nogle meninger om bilsex? Go eller no go? Del gerne dine tanker i kommentarerne, eller ved at sende mig en mail. Min mailadresse er: Missfox@missgrey.dk

Desuden har mig, og de andre piger, Instagram-profiler, som giver et bedre indblik i vores personal life. Du kan finde alle profilerne herunder!

Miss Vanilla

Miss Robinson

Miss Curious

Miss MILF 

Bilsex som det bedsteDette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også