Kære læser,
Er du mor, så kan du måske nikke genkendende til mine næste punkter. Er du ikke, men ønsker du at blive det: get prepared! Jeg vil nu smide de kommentarer jeg har hørt mest som mor, når jeg har været sammen med en ny, eller “samme” partner. 

1. “Hold da op – du er da stram nok!”

Jep. Hvor dum – eller uvidende – den end er, så er det absolut den jeg hører allermest. Alle mænd jeg har været sammen med efter min fødsel af min søn (og lad mig sige, at der har været flere mænd end blot én eller to…) har kommenteret på størrelsen af mit indre underliv, så at sige. Selvom at det i princippet måske er logisk tænkning at underlivet vel ikke er det samme som før en fødsel, så er jeg alligevel chokeret over mænds reaktion på et (thank God) åbenbart ikke slapt underliv.

2. “Du har da fået en del strækmærker efter fødslen, hva’?”

Okay, ét er at denne del af min krop er en smule mærkelig at kommentere på, et andet er at den i hvert fald ikke tænder mig på nogen måde.
Samtidigt så bliver de fleste så bare endnu mere overraskede, når jeg pænt kan forklare at jeg faktisk kun fik et par få strækmærker på min lænd under graviditeten. De andre er fra min fortid. Så tak for påmindelsen!

3. “Kan du stadig mærke det hele dernede?”

Ja, sweety. Jeg kan stadig fint mærke alt hvad du laver både dernede og længere oppe. Don’t you worry at all. Ellers så tror jeg virkeligt heller ikke at der ville være så mange børnefødsler, hvis sex efter den første fødsel bare blev til Saharas ørken uden nogen form for nydelse eller følelse.

Læs også: Enlig mor og dating: sådan er det

4. “Kan jeg risikere at få mælk i munden?”

Ja og nej. Det afhænger af om det er en ammende mor, og om man er tændt nok. I nogle år var mit svar ja – og sjovt nok var de fleste mænd “tilfældigvis” ivrige efter at nærme sig mine bryster på den ene og anden måde. Der var selvfølgelig også de akavede stunder, hvor der kom brystmælk i hans øje, eller man næsten troede der var sæd over hans mave, på trods af det bare var modermælk. Når ja…

5. “Sprækkede du under fødslen?”

Okay, jeg har ikke fået denne kommentar direkte under samleje, men jeg har fået den et par gange under forspillet (eller ved anden situation). Altså ja, jeg mit underliv gik lidt i stykker under fødslen – men hvad pokker vil du bruge den information til? Det virker igen, helt fint!

Har du selv nogle sjove, irriterende eller akavede øjeblikke under sex, når du er mor? Jeg elsker at høre fra jer!
Send en mail til mm@missgrey.dk, eller læg en kommentar. Husk du også altid er velkommen til at følge mig på instagram: missmilfdk 

XOXO Miss MILF

DEL
Tidligere artikel5 mænd du kan risikere at møde online #2
Næste artikelSådan giver du hende den bedste oralsex!
Miss MILF
Livet skal leves, smages, føles og dyrkes. Og for mig også på den seksuelle plan! Igennem mine blogindlæg vil du kunne følge mit seksuelle liv, som det er; intenst, følsomt, råt og eksperimenterende - men også akavet, pinligt, kompliceret og til tider lidt kedeligt. For hvordan kombinerer man egentligt dét, at være ung mor, enlig og studerende, samtidigt med at få nærvær, kærlighed og god sex til at fungere? Dét og meget mere vil jeg give dig mit bud på, igennem nogle ærlige og åbne indlæg. Jeg lover dig at du vil både vil krumme tæer, grine, og blive inspireret til at krydre dit sexliv op, både alene og med en partner. "Because good sex is like good bridge. If you don't have a good partner, you'd better have a good hand" ;-)

1 KOMMENTAR

  1. Hej miss Milf

    Du må være helt utrolig uheldig med de mange nedladende kommentarer du får fra mænd før, under eller efter sex!

    Jeg ved vitterligt ikke, hvor du finder disse typer af mænd, men jeg vil give dig det gode råd, at du bliver mere kritisk i dit valg af de mænd, der finder vej til dit soveværelse.

    Jeg er selv mor til 3 børn, min krop har fået tydelige spor i form af strækmærker, kejsersnit, længere bryster og 5 kg for meget. Jeg har haft i heftigt sexliv med mange partnere i et par år efter min skilsmisse, og det eneste jeg fik af kommentarer var om, hvor dejlig, smuk, lækker og sexet jeg var. Jeg stødte aldrig på de mænd du her beskriver. Gudskelov.

EFTERLAD ET SVAR