5 kommentarer jeg som mor hører under sex

udgivet:

5 kommentarer jeg som mor hører under sex

Kære læser,
Er du mor, så kan du måske nikke genkendende til mine næste punkter. Er du ikke, men ønsker du at blive det: get prepared! Jeg vil nu smide de kommentarer jeg har hørt mest som mor, når jeg har været sammen med en ny, eller “samme” partner.

1. “Hold da op – du er da stram nok!”

Jep. Hvor dum – eller uvidende – den end er, så er det absolut den jeg hører allermest. Alle mænd jeg har været sammen med efter min fødsel af min søn (og lad mig sige, at der har været flere mænd end blot én eller to…) har kommenteret på størrelsen af mit indre underliv, så at sige. Selvom at det i princippet måske er logisk tænkning at underlivet vel ikke er det samme som før en fødsel, så er jeg alligevel chokeret over mænds reaktion på et (thank God) åbenbart ikke slapt underliv.

2. “Du har da fået en del strækmærker efter fødslen, hva’?”

Okay, ét er at denne del af min krop er en smule mærkelig at kommentere på, et andet er at den i hvert fald ikke tænder mig på nogen måde.
Samtidigt så bliver de fleste så bare endnu mere overraskede, når jeg pænt kan forklare at jeg faktisk kun fik et par få strækmærker på min lænd under graviditeten. De andre er fra min fortid. Så tak for påmindelsen!

Kommentarer om strækmærker

3. “Kan du stadig mærke det hele dernede?”

Ja, sweety. Jeg kan stadig fint mærke alt hvad du laver både dernede og længere oppe. Don’t you worry at all. Ellers så tror jeg virkeligt heller ikke at der ville være så mange børnefødsler, hvis sex efter den første fødsel bare blev til Saharas ørken uden nogen form for nydelse eller følelse.

Læs også: Enlig mor og dating: sådan er det

4. “Kan jeg risikere at få mælk i munden?”

Ja og nej. Det afhænger af om det er en ammende mor, og om man er tændt nok. I nogle år var mit svar ja – og sjovt nok var de fleste mænd “tilfældigvis” ivrige efter at nærme sig mine bryster på den ene og anden måde. Der var selvfølgelig også de akavede stunder, hvor der kom brystmælk i hans øje, eller man næsten troede der var sæd over hans mave, på trods af det bare var modermælk. Når ja…

5. “Sprækkede du under fødslen?”

Okay, jeg har ikke fået denne kommentar direkte under samleje, men jeg har fået den et par gange under forspillet (eller ved anden situation). Altså ja, jeg mit underliv gik lidt i stykker under fødslen – men hvad pokker vil du bruge den information til? Det virker igen, helt fint!

Sprækkede du under fødslen

Har du selv nogle sjove, irriterende eller akavede øjeblikke under sex, når du er mor? Jeg elsker at høre fra jer!
Send en mail til mm@missgrey.dk, eller læg en kommentar. Husk du også altid er velkommen til at følge mig på instagram: missmilfdk 

XOXO Miss MILF

Se Også