Erotic World

udgivet:

Weekenden står på EROTIC WORLD – FØLG MED

Kære Læsere!

Så er det tilbage. Erotic World. Den danske, lumre sexmesse, som byder på et hav af “sex-inspiration” samlet i én weekend.

Derfor skal du ikke skamme dig over at tage til Erotic World

Som vi skrev lidt om sidste år, så handler Erotic World om meget andet end hvad det er. Altså at være en sexmesse. Det handler om at finde ud af, hvordan dine grænser er, og hvad DU kan få ud af at tage afsted. Og tilmed handler det om at give dig selv lov til at have denne lyst og bare, ja, komme afsted. Synes du, at det kunne være spændende og tilføje noget godt til dit parforhold, så er det da mere end perfekt. Du skal ikke skamme dig over det, eller være flov, for det er en helt naturlig ting at være nysgerrig på sit eget sexliv.

Det kunne være fedt, hvis vi en dag kom dertil, hvor man sagde: “Jeg skal på sexmesse i weekenden” lige så naturligt som “Jeg tager lige ud og shopper… der er altså 20% i H&M”.

Det er hele befolkningen i Danmark, som dukker op

Sidste år, da vi var afsted, fandt jeg personligt ud af, at det VIRKELIG er alle led og kanter af Danmarks befolkning, som kommer på messen. Det er mennesker i strøgne jakkesæt og damen under armen, det er “Trucker-Trine” og søde Jan med lidt løse håndled. Det er høje, tynde, tykke, små og skæve eksistenser. Helt almindelige mennesker, præcis som dig og mig. Så hvis du har en forestilling om, hvilke typer af mennesker, der kommer derude, så pak lige den væk sammen med din “Box of Shame”.

Weekenden står på Erotic world

Følg Miss Grey på sexmessen

I år har vi valgt IKKE at tage afsted som en hel gruppe. Miss Quinn er presset på hjemmefrontenMiss Felicity har baby i maven – og Miss Vanilla og Miss Lara bor i hver deres ende af landet, og derfor var det mest oplagt, at vi på skift tog til forskellige messer i år. Denne weekend skal Miss Vanilla afsted i København. Hvis du er heldig, vil der komme et par billeder på Instagram eller Facebook. Miss Lara tager afsted på messen i Odense senere på efteråret. Mere om dette kommer selvfølgelig.

Weekenden står på Erotic world

Dette kan du opleve på Erotic World dette efterår

Erotic World åbner dørene for en pivfræk og pirrende oplevelse, med producenter og udstillere fra hele verden, der byder på et væld af nyheder inden for erotisk legetøj, lingeri, inspirerende foredrag og stort internationalt fetish modeshow. Der vil være de frækkeste sceneshows, der giver din fantasi og lyster kamp til stregen.

Uanset, hvad du fantaserer om eller ønsker dig – kan du uden tvivl finde noget at mæske dig i.

Selvfølgelig er der strip

ChaCha, som er 6 gange officiel Danmarksmester i kvindestrip, hvis repertoire spænder vidt, kommer og indtager scenen, hvor hun vil tryllebinde publikum med sit imponerende, legende og kunstneriske show. Vi byder også velkommen til Alex the Great, der er 7 gange Danmarksmester i mandestrip og uden tvivl landets bedste. Han luner op under alle kvinder med sine frække italienske gener og supercharmerende smil, hans ultra veltrimmede og muskuløse krop, som man bare må tage en bid af. Alex the Great leverer altid – og også han ved, at voksne også har behov for at lege. Man kan fange Alex the Great i legende live shows i Ladies Lounge, hvor han garanterer et show i særklasse.

Der er foredrag til inspiration i privaten

Foredrag af blandt andre Pia Struck, Unique Lady og Caroline Petersen, med temaet fingerfærdighed og specialisering inden for orgasmer – hvordan du opnår den ultimative sprøjteorgasme.
I København (messen kommer også i Århus og Odense) har SWINGEREN.DK deres egen lille scene i foyeren, hvor der vil være foredrag og fremvisninger om forskellige emner, der bl.a. kan opleves i swinger miljøet og swinger klubber. Efterfølgende vil der være mulighed for at komme til en fordybende lektion i swinger klubben på SWINGEREN.DK´s stand. Læs om deres foredrag/fremvisninger her.

Giv dig hen til dine erotiske fantasier, lad dig forføre af de frækkeste og saftigste shows, mæsk dig i de fantastiske drinks og lad dig forkæle og tilfredsstille på Erotic World.

TIP: I København (messen kommer også i Århus og Odense) har SWINGEREN.DK deres egen lille scene i foyeren.

Hvor bliver det afholdt og få billetter allerede nu

7.-9. oktober 2016 (Yep, det er allerede denne weekend)
Valby Hallen
Julius Andersens Vej 3
2450 København SV

Fredag & Lørdag kl 14:00-02:00
Søndag kl. 12:00-18:00

Publikum kan få mere information: www.eroticworld.dk
Køb billetter i forsalg på hjemmesiden og få adgang alle 3 dage på den valgte messe.
Billet: 150kr. / Parbillet: 200kr.* (* gælder for 2 personer)
I døren koster endags billet 200 kr. / Parbillet 400 kr.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Erotic World

Se Også