Vores tidligere, dygtige sexblogger Miss Felicity står bag denne sexnovelle, som ligger eksklusivt til rådighed her på Missgrey PLUS. Hvis du er vild med BDSM og har brug for inspiration til dit eget sexliv, så vil vi anbefale denne mørke novelle, som tager dig med på weekend ind i en verden af BDSM.

Det var endnu en lørdag aften, hvor jeg var alene hjemme i min lejlighed. Livet som ung singlepige kunne til tider godt blive ensomt, da diskoteker og druk ikke sagde mig så meget. Jeg sad under et tæppe i min sofa og så en af de der klassiske, romantiske komedier med de her gudeskønne mænd, der siger de helt rigtige ting, fordi de har et manuskript at gå efter. Det var i hvert fald det, jeg sad og tænkte for mig selv, mens filmens plot udspillede sig foran mig. Jeg rystede på hovedet, da filmen var slut. Mine tanker begyndte at vandre. På det tidspunkt havde jeg selv opgivet jagten på den eneste ene. Mit hjerte var blevet knust for mange gange. Dog var jeg ikke typen, der druknede mig selv i sorgen over at mangle en kæreste. Jeg havde stadig et seksuelt behov, som skulle opfyldes. Et meget stort et af slagsen endda.

Heldigvis havde jeg den helt rette mand til den opgave i mit liv. Masteren, som jeg kaldte ham. Han var min hemmelige elsker, som jeg udforskede det mørke BDSM-univers sammen med. Vi havde mødt hinanden til en gymnasiefest for fem år siden. Jeg var øjeblikkeligt tiltrukket af hans lyse hår og isblå øjne, der stirrede intenst på mig fra den anden ende af dansegulvet. Det var som om, han allerede dengang vidste, at han kunne lokke mig til nærmest hvad som helst. Hans blik havde tændt en flamme i mig, der kun blussede mere op, da vi senere på aftenen stod og snavede heftigt i et fjernt hjørne af festlokalet, mens hans hænder dansede rundt på hele min krop. Dette blev begyndelsen på vores bekendtskab, der startede ud som almindelig vaniljesex og hver gang blev afbrudt af, at den ene part fik en kæreste. Vi fandt nemlig ret hurtigt ud af, at vi på ingen måde var et godt romantisk match. Vores sex var dog så intens, at jeg endte med at finde mig selv i seng med ham hver gang, at muligheden bød sig. Skridtet til at udforske bondage og dominans havde været på Masterens initiativ, men efter jeg havde prøvet det, kunne jeg slet ikke forestille mig at have et sexliv uden BDSM. Hele rollespillet med den dominante versus den underdanige tændte mig, som jeg aldrig nogensinde var blevet tændt før.

Jeg var total i Masterens magt, når han flåede tøjet af mig for efterfølgende at bagbinde mig og tvinge mig i knæ for at sutte hans pik. Jeg skulle ikke tænke på andet end at åbne min mund, tage imod ham og mærke ham vokse i munden på mig. Når han var tilfreds med min orale præsentation, ville binde mig op og vende mig rundt for at binde mig på en ny måde, så han kunne komme til at kneppe mig hårdt, indtil han kom og sprøjtede sin sæd udover mig for at understrege hans dominans. Min hede fantasi om Masteren, blev afbrudt af min mobiltelefons SMS-tone. Klokken var over midnat. ”Hvem skriver til mig på det her tidspunkt?” tænkte jeg og rejste mig fra sofaen for at finde mobilen. Jeg trykkede på hjem-knappen, og displayet lyste op. MASTEREN stod der efter det lille, grønne SMS-ikon på telefonen.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.