Erotisk sexnovelle - Weekend hos masteren

udgivet:

Weekend hos Masteren

Vores tidligere, dygtige sexblogger Miss Felicity står bag denne sexnovelle, som ligger eksklusivt til rådighed her på Missgrey.

Hvis du er vild med BDSM og har brug for inspiration til dit eget sexliv, så vil vi anbefale denne mørke novelle, som tager dig med på weekend ind i en verden af BDSM.

Alene i sin lejlighed tilbringer en ung singlekvinde endnu en lørdag aften, da hun bliver kontaktet af masteren, en person som bringer frække minder frem om udforskningen af det mørke BDSM-univers. En pirrende weekend står for døren som skal overgå hendes hedeste fantasier, da masterens nye legeværelse skal indvies. Med pirrende nervøsitet kommer øjeblikket, hvor den intense oplevelse, som hun har fantaseret om i flere måneder, skal føres ud i livet.

Det var endnu en lørdag aften, hvor jeg var alene hjemme i min lejlighed. Livet som ung singlepige kunne til tider godt blive ensomt, da diskoteker og druk ikke sagde mig så meget. Jeg sad under et tæppe i min sofa og så en af de der klassiske, romantiske komedier med de her gudeskønne mænd, der siger de helt rigtige ting, fordi de har et manuskript at gå efter. Det var i hvert fald det, jeg sad og tænkte for mig selv, mens filmens plot udspillede sig foran mig. Jeg rystede på hovedet, da filmen var slut. Mine tanker begyndte at vandre. På det tidspunkt havde jeg selv opgivet jagten på den eneste ene. Mit hjerte var blevet knust for mange gange. Dog var jeg ikke typen, der druknede mig selv i sorgen over at mangle en kæreste. Jeg havde stadig et seksuelt behov, som skulle opfyldes. Et meget stort et af slagsen endda.

Heldigvis havde jeg den helt rette mand til den opgave i mit liv. Masteren, som jeg kaldte ham. Han var min hemmelige elsker, som jeg udforskede det mørke BDSM-univers sammen med. Vi havde mødt hinanden til en gymnasiefest for fem år siden. Jeg var øjeblikkeligt tiltrukket af hans lyse hår og isblå øjne, der stirrede intenst på mig fra den anden ende af dansegulvet. Det var som om, han allerede dengang vidste, at han kunne lokke mig til nærmest hvad som helst. Hans blik havde tændt en flamme i mig, der kun blussede mere op, da vi senere på aftenen stod og snavede heftigt i et fjernt hjørne af festlokalet, mens hans hænder dansede rundt på hele min krop. Dette blev begyndelsen på vores bekendtskab, der startede ud som almindelig vaniljesex og hver gang blev afbrudt af, at den ene part fik en kæreste. Vi fandt nemlig ret hurtigt ud af, at vi på ingen måde var et godt romantisk match. Vores sex var dog så intens, at jeg endte med at finde mig selv i seng med ham hver gang, at muligheden bød sig. Skridtet til at udforske bondage og dominans havde været på Masterens initiativ, men efter jeg havde prøvet det, kunne jeg slet ikke forestille mig at have et sexliv uden BDSM. Hele rollespillet med den dominante versus den underdanige tændte mig, som jeg aldrig nogensinde var blevet tændt før.

Jeg var total i Masterens magt, når han flåede tøjet af mig for efterfølgende at bagbinde mig og tvinge mig i knæ for at sutte hans pik. Jeg skulle ikke tænke på andet end at åbne min mund, tage imod ham og mærke ham vokse i munden på mig. Når han var tilfreds med min orale præsentation, ville binde mig op og vende mig rundt for at binde mig på en ny måde, så han kunne komme til at kneppe mig hårdt, indtil han kom og sprøjtede sin sæd udover mig for at understrege hans dominans. Min hede fantasi om Masteren, blev afbrudt af min mobiltelefons SMS-tone. Klokken var over midnat. ”Hvem skriver til mig på det her tidspunkt?” tænkte jeg og rejste mig fra sofaen for at finde mobilen. Jeg trykkede på hjem-knappen, og displayet lyste op. MASTEREN stod der efter det lille, grønne SMS-ikon på telefonen.
Jeg åbnede beskeden og læste mig gennem ordrene: ”Vær klar til en weekend, der opfylder dine vildeste fantasier. Jeg henter dig om en halv time.” ”Javel, hr.” skrev jeg tilbage og pakkede en lille, diskret taske med de absolut vigtigste ting, inden jeg tog et lynbad og en hurtig barbering, så jeg var helt klar til en hel weekend med Masteren. Jeg nåede lige at snige mig i et sæt frækt undertøj med G-streng og push-up BH samt en lille sort sag, et par strømpebukser og et par stiletter, inden jeg hørte mobilens SMS-tone endnu engang. ”Så er det nu sveske,” lød beskeden.

Jeg låste mig ud af lejligheden og bevægede mig ned af opgangens trapper. En weekend med Masteren. Det havde vi aldrig prøvet før. Vi havde mest gjort i det med at mødes for at knalde for derefter at gå hver til sit. Vi havde heller ikke sovet sammen før. Mon han havde tænkt sig, at vi skulle det? Inden jeg nåede at tænke videre over det, var jeg nået ned på parkeringspladsen, hvor Masterens bil holdt parkeret. Jeg steg ind på bagsædet som sædvanligt. Jeg satte min taske på det andet sæde. Han rakte mig et blindfold fra førersædet, som jeg tog på uden at protestere. Det var en del af legen. På den måde overlod jeg nemlig allerede kontrollen til ham, fordi han kunne køre mig hen, hvor han ville uden, at jeg vidste det.

Han bakkede bilen ud fra parkeringspladsen og begyndte at køre. Jeg havde ingen fornemmelse af, hvor vi var på vej hen. Det meste af køreturen foregik i komplet tavshed. Smalltalk var ikke noget, vi gjorde os i. Jeg vidste også godt, at det ikke var min plads at starte en samtale. Det skulle Masteren nok sørge for at gøre, hvis han havde lyst til det. Bilen kørte derudaf. Jeg havde en fornemmelse af, at det var en længere tur, vi skulle ud på. Der var en masse sving og rundkørsler undervejs. Indtil videre var alt, som det plejede at være. Alligevel kunne jeg mærke en vis nervøsitet boble i min mave. Hvordan mon det ville blive at stå til rådighed for Masteren en hel weekend? Kunne jeg overhovedet holde til det? Eller ville det her blive tidspunktet, hvor jeg ville få brug for vores stopord for første gang? Pludselig brød han tavsheden for at give besked om, at vi snart var fremme ved vores destination. Jeg havde totalt mistet min fornemmelse for tid og sted under køreturen, så det var rart at vide, at den snart var slut. Bilen tog et sidste sving ind i en gruset indkørsel. Masteren standsede bilen, steg ud og åbnede bildøren for mig. Han hjalp mig ud, tog min taske og begyndte at føre mig væk fra bilen. Vi standsede længere inde i indkørslen, hvor jeg kunne høre et par nøgler rasle. Jeg hørte en af nøglerne blev sat i en lås. Nøglen blev drejet til, at låsen gik op. Døren knirkede let, da den åbnede. Jeg blev ført indenfor.

”Tag dine sko af,” sagde Masteren kommanderende. Jeg gjorde, som han sagde og kom ud af mine stiletter, så elegant som muligt uden at have min synssans til rådighed. Jeg blev ført længere ind i det, jeg fornemmede, var et hus. Jeg kunne mærke trægulvet give sig lidt under mine nylonbeklædte fødder. Vi standsede igen, og jeg hørte endnu en dør blive åbnet. Jeg blev ført ind i et rum. Døren bag mig blev lukket. Masteren stod bag mig og stillede sig helt op ad min ryg. Begge hans hænder bevægede sig langsomt op langs min hals, indtil de nåede blindfoldets elastik. Hans berøring gjorde mig blød i knæene. Jeg blev altid blød som smør mellem hans kraftige hænder. Han trak blindfoldet op over mit hoved, så jeg fik synet tilbage. Jeg blinkede et par gange, inden jeg kiggede mig rundt. Jeg kunne ikke tro, hvad jeg så. Inden jeg overhovedet nåede at samle en tanke, hviskede han:

”Det her er mit nye legeværelse. Jeg tænkte, at du var den perfekte kandidat til indvielsen”.

Med Masterens tilladelse begyndte jeg at se mig nærmere omkring. Det var et mørkt rum med lavt til loftet. Vinduerne var dækket af mørklægningsgardiner. Belysningen var meget dæmpet. For enden af rummet var der placeret en dobbeltseng med rødt satinsengetøj med et højt sengegærde i den ene ende og to stolper i den anden. På den ene side af sengen var der et stativ, hvor der hang floggere, ridepiske og forskellige former for reb fint på række. På den anden side var der en kommode med skuffer, der bugnede af alt fra vibratorer til gagballs. Jeg blev ekstremt tændt bare ved tanken om, at Masteren ville bruge de her ting på mig. Jeg gik tilbage midt i rummet, kiggede op og fik øje på en meget stor metalkrog i loftet. Jeg havde en lille idé om, hvad den skulle bruges til, men det ville jeg ikke tænke videre over nu. Da jeg kiggede ned igen, stod Masteren foran mig med et intenst blik i øjnene. ”Er du klar?” spurgte han. ”Ja, hr.” svarede jeg. ”God pige,” sagde han og trak mig med over til sengen. Masteren placerede mig stående i fodenden. ”Klæd dig af” kommanderede han og gik hen til stativet ved siden af sengen. Da jeg havde klædt mig af, kom han tilbage med tre stykker reb. Det ene reb brugte han til at binde begge mine håndled sammen med. Lyden af hans tunge åndedræt fyldte rummet og ophidsede mig. Det var nemlig et tydeligt tegn på, at han var ligeså tændt som mig.

”Læg dig ned på ryggen,” sagde han og hjalp mig på vej ved at skubbe mig ned i sengen. Jeg kravlede op i sengen og lagde mig til rette. Derefter placerede han sig ovenpå mig og bandt den anden ende af rebet om mine håndled fast til sengegærdet. Han fandt de to andre reb frem og bandt den ene ende af dem om hver af mine ankler, inden han bandt den anden ende af rebene fast til de to stolper for enden af sengen. Til sidst lå jeg nøgen på sengen med spredte ben og hænderne bundet op over hovedet. Jeg var så klar til at tage imod min Master. ”Hold kæft et lækkert syn,” sagde han, mens han stod og betragtede mig. Min fisse dunkede allerede af ophidselse. Jeg kunne snart ikke vente længere. Jeg ville mærke ham oppe i mig, og det kunne kun gå for langsomt. Masteren havde dog andre planer med mig.

”Nu kan jeg rigtig komme til at lege med dig,” sagde han med stemmen fyldt af begær. Masteren bevægede sig over mod kommoden, hvor han fandt nogle forskellige stykker legetøj frem fra skufferne. Han var stadig iført et par jeans, da han kravlede op i sengen og satte sig ovenpå mig. Han lænede sig ned over mig og indtog min mund med hans i et intenst kys, der sendte et elektrisk stød gennem hele min bundne, nøgne krop. Hans hænder fandt frem til mine bryster, som han klemte om, mens hans tunge dansede rundt med min. Jeg kunne ikke gøre andet end at give mig hen til ham, og jeg nød det i fulde drag.

Masteren afbrød kysset og rakte ud efter et vibratoræg og et blindfold. ”Det her æg skal være oppe i dig, mens jeg knepper din mund,” sagde han kommanderende. ”Javel hr.” sagde jeg stille, før han satte blindfoldet for mine øjne og førte ægget op i min våde, liderlige fisse. Jeg kunne høre, at han løsnede sit bælte og knappede bukserne op, inden han sagde: ”Åbn din mund”. Jeg gjorde, som jeg blev befalet. Hurtigt mærkede jeg min Masters pik trænge ind i munden på mig. Han startede langsomt ud. Inden længe fornemmede jeg en let vibration i mit indre. Han havde tændt for ægget. Han tog fat om mit hoved og begyndte at støde hans pik hurtigere og hårdere i min mund. Vibrationen fra ægget blev stærkere og stærkere. Følelsen af at være fyldt ud i munden kombineret med æggets vibrationer skubbede mig udover kanten til nattens første orgasme. Jeg stønnede om hans pik, som pulserede i munden på mig. Masteren trak sig ud og slukkede for ægget, som han tog ud af mig.  ”Nu skal du fandeme kneppes,” stønnede han liderligt og stødte sin stive pik hårdt op i min smaskvåde fisse, der tog varmt imod ham. Bølger af nydelse strømmede gennem mig, mens han bankede pikken hårdt frem og tilbage i mig. Endnu en orgasme fik min fisse til at trække sig sammen om Masterens pik. Kort tid efter trak han sig ud og kom udover mine bryster.

Masteren rejste sig fra sengen ”Nu befrier jeg dig, selvom det er fristende at lade dig ligge sådan der til næste omgang,” sagde han kækt, inden han begyndte at binde rebene op. ”Tak hr.” svarede jeg lettere forpustet. Da han havde løsnet alle rebene, og jeg havde tørret hans sæd af min overkrop, sagde han: ”Jeg går for mig selv. Få noget søvn, så du er klar igen, når jeg har brug for det”. ”Javel hr.” svarede jeg og lagde mig til rette under dynen, mens jeg så Masteren forlade rummet.

Jeg faldt hurtigt i søvn og sov tungt. Jeg vågnede ved, at døren til værelset blev åbnet. Masteren trådte ind i rummet. Han havde bar overkrop, men var iklædt et par løse jeans, som kun lige blev holdt oppe af hans hofter. Jeg fik et lille sug i maven af at se ham og hans muskuløse krop bevæge sig målrettet imod sengen, hvor jeg sad placeret under dynen. Han kravlede op i sengen, satte sig overfor mig og kiggede intenst på mig, før han spurgte: ”Er du klar til en ny leg?” Jeg nikkede. ”Jeg skal høre dig sige det,” sagde han alvorligt. ”Ja hr.” sagde jeg stille. ”Godt, så kom her” svarede han og tog min hånd for at trække mig ud af sengen.

Masteren placerede mig midt i rummet og pegede op i loftet. ”Kan du se krogen i loftet?” spurgte han med et smil på læberne. ”Ja” svarede jeg kort. ”Der skal du op og hænge,” sagde han med et begærligt blik i øjnene. Jeg kiggede nervøst på ham. I vores mange frække beskedudvekslinger havde vi godt nok leget med fantasien om netop dette scenarie, men lige i øjeblikket, hvor det skulle føres ud i virkeligheden, blev jeg nervøs. Masteren kunne fornemme min pludselige nervøsitet overfor hans forslag. ”Husk nu, den sande magt er din,” sagde han nærmest med ærefrygt i stemmen. Denne påmindelse beroligede mig. Jeg kendte stopordet og kunne altid fortryde. Det eneste, jeg havde at miste, var en oplevelse, som jeg havde fantaseret om i månedsvis.
”Er du klar?” spurgte han og afventede mit svar. ”Ja hr.” sagde jeg. ”God pige,” sagde han med taknemmelighed i stemmen. Masteren hentede en skammel og et reb. Han trådte op på skamlen, begyndte at binde rebet om krogen i en stram knude, inden han trådte ned og bandt mine håndled sammen med det samme reb. Rebet havde en længde, som gjorde, at jeg kunne nå gulvet ved at stå på tæer, da han var færdig med at binde mig sammen med krogen. Så stod jeg der. Bundet til en krog lettere udstrakt og helt nøgen. ”Wauw” sukkede Masteren, mens han gik en runde og betragtede mig. Han løsrev sig og hentede en flogger, et sæt brystklemmer og et blindfold. Jeg fik blindfoldet for øjnene, inden han gav mig brystklemmerne på. Et jag af smerte gik gennem min krop, da klemmerne lukkede sig om mine brystvorter, men da klemmerne sad fast, var smerten pirrende. Jeg kunne høre Masteren kredse om mig i samme runde, som han havde gået før, at jeg blev blindfoldet.

”Du får fem slag med floggeren” sagde han. ”Ja” svarede jeg stille. Han førte floggeren op langs mit højre ben og standsede ved ballen. Han svingede den, hvorefter de små haler ramte min højre balde med et samlet højt smæld. Det sveg, og jeg vred mig under slaget. Han gentog processen med floggeren op langs benet på venstre side, inden endnu et svigende slag ramte min venstre balde. Varmen og den svigende fra slagene bredte sig i begge mine balder, da han havde givet endnu et slag på hver side. Der var et slag tilbage. Jeg kunne mærke følelsen af varme og smerte i mine balder, gjorde mig våd mellem benene. Jeg stønnede kraftigt, da det sidste slag ramte midten af min røv, og hårene rejste sig på hele min krop. Jeg var opslugt af liderlighed og ville give alt for at få forløsning nu.
Jeg blev befriet fra krogen og ført over til sengen, hvor jeg blev lagt ned på maven. Masteren masserede mine balder let for at sikre sig, at jeg var okay. Hans berøring føltes rar, selvom jeg var øm. Han lænede sig ind over mig og maste mig ned i madrassen med hans tunge, muskuløse krop. Han lagde munden helt op til mit ene øre og stønnede liderligt ”Nu vil jeg kneppe dig i din varme, ømme røv”. ”Jeg er klar,” svarede jeg. Jeg kunne høre, at han tog et kondom på.  ”Jeg har kneppet mange tøser, men ingen af dem har været så villige som dig,” sagde Masteren, inden han trak mig op på alle fire. Herefter førte han to fingre med glidecreme på op i mit bagerste hul og hev let i den ene brystklemme, hvilket fik mig til at stønne højt. Et begærligt skrig forlod mine læber, da han førte sin stive pik op i min røv og begyndte at støde langsomt frem og tilbage. Efter noget tid øgede han intensiteten af knepperiet og begyndte at lege med min smaskvåde fisse. Følelsen af at være fyldt ud i begge huller fik en intens orgasme til at bølge gennem hele min krop. Kort tid efter kom Masteren med et brøl indeni mig.

Efter vi begge havde sundet os ovenpå den omgang med et bad og noget at spise, havde min weekend med Masteren nået sin ende. Han kørte mig hjem. Alt var præcis, som da jeg forlod det. Bortset fra mig selv. Min vildeste seksuelle fantasi var blevet opfyldt, og jeg var mere tilfredsstillet, end jeg havde været længe.

Se Også