Realistiske Sexdukker

udgivet:

Ville du knalde en dukke?

*Dette indlæg indeholder Affiliatelinks*

Hej med jer!

For nylig blev jeg informeret om det nye “Doll House”, der er åbnet i Viby. Det har åbenbart været all over the news, men alligevel har jeg overset nyheden – indtil nu.

Missgrey samarbejder med SinfulSå hvad er “Doll House”?

Doll House er et slags dukke-bordel: det er i øvrigt Danmarks første. “Velkommen til Doll House – stedet hvor pigerne ikke siger nej”, er bordellets slogan. Og Doll House er ganske enkelt et bordel, hvor man (i stedet for at besøge en levende prostitueret), kan have sex med en realistisk dukke. Dukkerne er anatomisk korrekte, og i nogenlunde naturlig størrelse. Tanken er, at de mænd/kvinder, der besøger bordellet, har mulighed for at udleve nogle af de fantasier, som en rigtig prostitueret ikke vil gå med til. Blandt andet kan man få lov at slå på dukkerne under samleje. Derudover er alle deres lokaler indrettet efter forskellige populære fantasier.

Det vil sige, at man f.eks. kan få lov at lege læge, der knalder sin patient i det særligt indrettede “lægekontor”. Derudover er der et SM-rum, klasselokale og et tilbud om virtuel reality. Dukkerne kan købes, og bordellet er blevet lavet som et slags “prøverum”, hvor nysgerrige købere kan komme og prøve dukkerne af, inden de beslutter sig for, om de vil købe en med hjem.

Hvordan ser dukkerne ud?

Det jeg var mest nysgerrig på, da jeg hørte om det her, var, hvordan dukkerne mon så ud? Og hvis du også er det, kan du se et par af dem herunder. Alle billederne stammer fra Doll House hjemmeside.

Der står også beskrivelser af dukkerne, som alle har navne og individuelle personligheder. Om krøltoppen på billede 1 står f.eks: “Marie er en populær kvinde med sine lange lokker, faste bryster, flad mave og lille popo. Hun måler 148 cm., og har en fast c-skål. Marie giver en god illusion af en kvinde med sin figur og udseende.” 

Realistiske sexdukker

Knalde en dukke

Men hvorfor knalde en dukke?

Personligt har jeg ret svært ved at se det frække i at knalde en dukke – sådan tror jeg, der er mange, der har det. Omvendt er sexdukker blevet kæmpe store i bla. Kina. En af de helt store kinesiske forhandlere forklarer interessen med “Hun kan tilfredsstille vores hjerters mest ømme drømme og dybeste ønsker”.

Altså er sexdukken bla. så eftertragtet, fordi man kan gøre lige hvad man har lyst til med den. Du får lov til at udleve alle de fantasier, som din kæreste/kone/whatever ikke går med til. Derudover kunne jeg forestille mig, at dukken kan bruges som middel mod ensomhed. Virtuelle/uægte kærester er faktisk et fænomen, der kommer mere og mere op i tiden for at hjælpe folk, der kæmper med ensomhed. F.eks kan man i USA downloade en APP, og oprette sin egen kæreste. “Kæresten” sender så billeder, sms’er og ligger voicemails på din telefon, så du hele tiden føler de er i nærheden og tænker på dig. (Og hvis du som kvinde sidder derude, og syntes dette lyder frækt, så er der også mandlige dukker.)

LÆS OGSÅ: “Lysten til det forbudte”

Personligt tror jeg, at sexdukker kommer til at stige voldsomt i popularitet. Jeg kan godt forstå tanken bag dem – at de giver adgang til at udleve nogle bestemte fantasier. Og jeg dømmer skam ikke! Jeg synes det er et meget interessant emne. Derfor dette lidt anderledes indlæg. Hvis du vil læse mere om Doll House, ligger der en masse interviews med ejeren rundt omkring på nettet.

…og så vil jeg sige god lille fredag til jer alle! Hvis I har nogen tanker eller bemærkninger om dette indlæg, kan I kommentere nedenunder.

Indlægget er i øvrigt IKKE sponsoreret af Doll House ELLER en opfordring fra Missgrey.dk til at knalde en sexdukke 🙂 

Missgrey samarbejder med Sinful

Se Også