John Hamm

udgivet:

Vi undrer os over John Hamm og hans…

Det er sommer, og ifølge videnskaben, bliver vi lidt mere opstemte. Det kan altså gå mange veje – og det gør det også for kreativiteten.

For ikke længe siden, faldt vi over noget meget sjovt. Hvis du har set Mad Men, så kender du muligvis også til Don Draper. Manden, som styrer reklameverdenen for hårdt, og hvor testestoronen oser ud af hans ører. Han damper af mand – og i serien, er han også den, som udviser fleste maskuline skills. Han gør, hvad der passer ham, elsker sex, er dominant og dermed heller ikke bange for at tage teten.

Dog har han også visse tendenser, som ikke er at foretrække i et parforhold. Men, det er jo fiktion, og at serien har fået 8.6 på IMDb, er til at overleve.

Det er ikke serien – men udstyret, der begejstrer os

Selvom Mad Men er en super god serie, så er det ikke serien, artiklen her skal handle om. Den skal nemlig handle om John Hamm.

Han er manden bag karakteren – Don Draper. Og han er altså ualmindeligt god udrustet. Og hvad der er endnu sjovere er, at han tilsyneladende går uden boxers. Det må jo betyde, at han gerne vil vise sine herligheder frem – og man forstår godt hvorfor.

Dét skal du altså ikke snydes for, kære Missgrey-læser. Kig med herunder? Vil du gerne se mere til ham, så prøv bare at google ham. Der vrimler med disse billeder derude!

John Hamm

John Hamm

John Hamm

Se Også