Missgrey psykologen

udgivet:

Vi glemmer at værdsætte de vigtige ting i livet!

Kæreste læsere!

For nyligt skrev jeg indlægget “Efternøleren – Det der når alle andre får børn!“, hvor jeg egentlig bare havde brug for at få ord på papir. Det handlede om, hvordan det er at være hende, der endnu ikke er gravid, og bare går og venter på, at miraklet skal indtræffe.

Personligt satte mit eget indlæg en masse tanker i gang hos mig, og jeg fik desuden en god snak med Mr. Grey omkring hele emnet. Jeg er jo ikke alene i det, og vi er jo faktisk to der prøver…

Paramount Movies movies thinking clueless alicia silverstone

Blændet af baby-boom og ulykke i livet…

Efter snakken med Mr. Grey, gik det lige pludselig op for mig, hvor meget de lidt ligegyldige ting kom til at betyde for mig. Det med at Mr. Grey og jeg endnu ikke har været så heldige, har fyldt mere end det egentlig burde. Jeg har lagt nogle aftener trøstesløs over, at de andre veninder allerede er blevet gravide, og vi efter 8 måneder stadig kæmper. Nok mest mig.

Mr. Grey er af den holdning i livet, at vi har titusinde andre ting, at være taknemmelig for. Vi har hus, have, ny bil, båd og hinanden – dette er ting, han værdsætter, og endda mest fordi, det er ting vi i en ung alder egentlig ikke burde eje, og mindst fordi det er materielle goder. Vi har været så heldig på så mange andre punkter i livet, at alt udover bare er en bonus. Disse ting har jeg dog ikke kunne finde glæde i, endda ikke engang kærligheden mellem Mr. Grey og jeg, fordi det at få et barn, har fyldt alt for meget. Det fik mig til at glemme, hvad jeg har i livet, endda vigtigst af alt, Mr. Grey.

Mr. Grey ved, hvad der er vigtigt i livet!

Ofte er det de små ting, der tæller, og det er dem, man skal lære at værdsætte. Det er de små ting, der giver livet værdi. Alt det har jeg bare glemt ind i mellem ræset..
Mr. Grey ved lige præcis, hvad der er vigtigt i livet, og han stopper ofte op kun for at tænke over tingene og være taknemmelig. Når jeg engang imellem bliver ked af det, og når bunden på grund af livets ulykker, river Mr. Grey fat i mig, sætter mig ned og minder mig om at være taknemmelig. Noget jeg altid har været rigtig dårlig til.

Lige når jeg når mit svageste punkt, minder Mr. Grey mig om, hvad der lige præcis er vigtigt i livet. På ganske få år sammen har vi opnået en million ting. Ting man ikke burde have opnået så tidligt i livet. Ting JEG burde være taknemmelig for, fordi jeg aldrig nogensinde på egen hånd, ville have opnået alt dette. Sammen opnår vi meget mere end forventet. Selvom de fleste af tingene betegnes som matrealistiske, så er det ting vi har sammen – det er små ting, men det er dem der tæller.

happy happiness joy hospital olivia wilde

Sæt pris på de små ting – også selvom det nogle gange er matrealistiske. Alt tæller. Sæt pris på de ting, du opnår, og sæt pris på det du har lige NU! Tag en dag af gangen, og værdsæt hver eneste dag, du kommer igennem uden sorg eller skade.

XOXO

– Miss Quinn <3

Se Også