Kæreste læsere!

Her på det sidste, har venner og veninder omkring mig, virkelig været inde i det vildeste baby-boom! Og jeg Miss Quinn, står midt i al boomet, og føler, at jeg lige pludselig har mega travlt, og faktisk slet ikke kan følge med.
Enten har veninderne lige født, skal til at føde eller er lige blevet gravide, og ellers er de endda også blevet gift.

Jeg er godt klar over, at hver ting kommer til sin tid, men man bliver sgu bare lidt skruk, af at se alle de søde blobber og al den kærlighed her i julemåneden.

efternøleren

Hvornår bliver det vores tur? Er jeg måske bare efternøleren..

Min mor har sjovt nok altid ment, at jeg var en ‘late bloomer’, som hun så fint har udtalt, men at jeg lige blev det på den voksne front også, det overasker mig.
Jeg var sikker på, at jeg på denne tid sikkert enten var gravid eller gift. Altså Mr. Grey og jeg har da vores dark moments, men vi klarer den altid, og vi ved også, at det skal være os. Så hvorfor er det ikke os, at lykken har tilsmilet endnu?

Der er en grund til alting, og hvis der er noget jeg tror på, så er det helt klart skæbnen. Jeg er på en eller anden måde sikker på, at tingene kommer, når de passer ind. Og jeg vil da også sige, at vi ligeså langsomt får bygget rammerne op for det.

Billedresultat for when everyone else is pregnant
efternøleren

Så sent som i dag, har vi købt noget af den mest tjekkede familie/smart-i-en-fart bil. Her blev der både tænkt på plads til barnevogn, barnesæde og jeg skal komme efter dig. Jeg vil da sige, at skrukheden da steg lidt, da Mr. Grey begyndte at omtale disse ting, men jeg ved jeg også må tage den med ro.

“.. At det er jo ikke fordi, at jeg ikke har succes i livet. Mr. Grey og jeg har på mine 24 somre, og hans 25 vintre opnået en hel del. Ja næsten mere end de andre på vores alder!”

Stædig og travl som jeg er, kan jeg i farten faktisk komme til, at tage tingene for givet. Det hele bliver lidt overflødigt for mig, og jeg føler lige pludselig, at jeg har absurd travlt med både at nå at blive færdiguddannet, gravid og gift på 1 år. Men sagen er jo egentlig den, at det jo ikke er fordi, at jeg ikke har succes i livet. Mr. Grey og jeg har på mine 24 somre og hans 25 vintre opnået en hel del. Ja næsten mere end de andre på vores alder!

Vi har en kæmpe motorbåd, et hus, en smart-i-en-fart bil og hinanden. Vi har lige hvad man som 24 og 25 årig kan ønske sig, dog vil mere næsten altid have mere. Og sådan en person er jeg bare. Jeg kan på en eller anden måde aldrig stille mig tilfreds, fordi glansbilledet altid kan bygges videre på.
Jeg ser andre få børn, hvilket får mig til at fantasere om Mr. Grey og jeg med en lille familie. Jeg ser andre blive gift, hvilket får mig til at fantasere om evigheden og kærligheden med Mr. Grey. Det er skørt, men det er realiteten af at være efternøleren!

Jeg kan leve med det lidt endnu, men jeg håber da inderligt, at det en dag snart er min og Mr. Greys tur.

 

Xoxo

– Efternøleren!

Tidligere artikelEn skrøbelig kærlighedshistorie – del 2
Næste artikelEn skrøbelig kærlighedshistorie – del 3
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

2 KOMMENTARER

  • Hej Clara!

   Efter lang tids pause, er jeg tilbage på bloggen, og har derfor først nu, set din kommentar 🙂

   Ja, Mr. Grey og jeg prøver at blive gravide, men efter 6 mdr. forsøg, er vi ved at være frustrerede.

   Mvh

   Quinn

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here