I kølvandet på foredrag med Kirk Rønler: “Sådan får du en kæreste”, så vil vi gerne, her på Missgrey.dk, komme med en lille challenge, som du kan udøve med din singleveninde.

Sådan udøver du “Live-Tinder”

Hvad handler “Live-Tinder” egentligt om? Ja, det er meget simpelt. Du tager bare konceptet fra APP’en Tinder, (som vi kender godt efterhånden). Og så fører du det ud i den virkelige verden. Du skal derfor ud og swipe i den virkelige verden, og ikke længere på en skærm, hvor tommelfingeren kører fra side til side. Tryk ind på linket ovenover “Sådan får du en kæreste”, for at læse mere om konceptet.

Herunder kommer der en guide til at komme igang!

Step 1: Find en frisk singleveninde

Når vi skriver frisk, så er det fordi, at du skal starte ud med legen sammen med en veninde, som er med på en udfordring. Det er vigtigt, at I ikke begge bliver handlingslammede, når I endelig står i situationen, og skal igang. Du forklarer din veninde om det, og fortæller, at I er sammen om det. Derfor skal I støtte hinanden undervejs, og grine, når det (måske) går helt galt.

Step 2: Et glas vin hjælper jer på vej

Det er nervepirrende de første gange. Sådan fortæller ihvertfald Kirk Rønler. Derfor kan du tilbyde din veninde, at I lige tager et glas vin eller en kold øl, inden I går igang med legen. I skal selvfølgelig ikke være berusede, men det er vigtigt, at I er afslappede og tør kaste jer ud i legen. Hvis den potentielle fyr kan mærke, at du/I er rolige, så skal han nok også reagere mere roligt og ikke med chok i øjnene.

Step 3: Find et safe space

Hvis du ikke har lyst til at møde din moster, når du er igang med “Live-Tinder”, så vælg et sted, som er forholdsvist anonymt og nyt. Det behøver ikke engang være i din egen by, eller i dit eget hood. Find et sted, som er menneskefyldt, men hvor der er en god atmosfære. Det kan være på en cafégade som strædet i KBH, sidegader i Odense, Aalborg eller en helt fjerde by. Måske en gågade ikke er helt ideel, da folk ofte er stressede og har et formål med deres shopping. Derfor: Rolige omgivelser og et sted, hvor folk også virker afslappede og er åbne i deres kropssprog.

Step 4: Gør det til en udfordring – sæt et mål med det

Det er grænseoverskridende i starten. Sådan er det med alt nyt. Derfor kan det være godt at skrive ned, hvor mange I skal swipe i jeres retning. Sørg for, at I for eksempel når 5 personer hver. Du skal nå at spørge 5 personer, om de vil på date med dig – og så skal din veninde tilsvarende have snakket med 5 personer, som kan være en potentiel date.

Step 5: Husk at have det sjovt

Det hele handler om at have det sjovt, og holde mobilen i lommen. Grin sammen, og grin med den potentielle date, som helt sikkert også vil synes at det er sjovt du udspørger vedkommende. Og husk, det gør ikke ondt at få et nej – den person som du spørger, vil jo bare blive i godt humør af det, og smile over at føle sig “udvalgt”.

Så sæt igang – gå ud og spørg tilfældige mænd, om I skal tage på date. Og gør det med din modigste veninde 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here