Missgrey.dk - Sexskolen

udgivet:

Hvor forskellige må man være som kærester?

Kære Læsere!

Mange siger, at når modsætninger mødes, sker der gode ting. Man kan udfordre hinanden og være med til at udvikle hinanden som mennesker. Men det har også sine udfordringer og besværligheder. Især når man tænker forskelligt, har forskellige holdninger og idéer om fremtiden. Et eller andet sted må man vel have nogenlunde overensstemmende fremtidsplaner, hvis man vil leve sammen?

Hvor forskellige må man være som kærester?

Jeg føler vi går i hver vores retning

…nogle gange. I hvert fald når Mr. Teddy og jeg snakker om fremtiden. Jeg føler mig en gang imellem skræmt over vores forskelligheder. Ofte gør vores forskelle ingenting, men når det kommer til essentielle ting i livet, og de store beslutninger – så foretrækker jeg at vi er enige.

En af de ting vi for eksempel er uenige om er efternavne. Mit efternavn som han mener skal forsvinde, hvis vi gifter os. Ligeledes med vores børns efternavne, som skal være hans. Men her er jeg uenig. Mit efternavn er en del af min identitet, det er en del af den person, jeg er. Jeg ønsker ikke nødvendigvis at gå ud i verden og blive mødt som hans kone, men som den individuelle person, jeg er – (også hans kone, gerne). Det er i hvert fald ikke noget, jeg ønsker at give op. Når det kommer til børn og navne ved jeg ikke hvad fremtiden bringer, men det må jo vise sig en dag.

Men ja.

Det skræmmer mig nogle gange, og jeg kan ikke lade være med at tænke på om ens forskelligheder er noget, som kan føre til at man må gå hver sin vej?

Forskellighederne åbner muligheder!

Hvad nu hvis din kæreste ønsker en karriere han/hun kun kan få i udlandet? Hvordan ville du reagere? Og ville du blive sammen med en kæreste, som ikke ville have børn, når du selv gerne vil?

Men én ting er rigtigt, og det er at forskellige måder at se verden på åbner vores øjne for utallige muligheder vi måske ikke i første omgang havde tænkt over. Måske ønsker du ikke at tage med din kæreste til udlandet og bo, men måske var det netop det der skulle til for at få dig til at tage springet? Eller måske ville du aldrig have tænkt over det, hvis du ikke havde mødt en anden person med de drømme?

Så ja, jeg bliver nogle gange skræmt.. og frustreret. og utroligt bange for hvad fremtiden bringer.

Men hvis det er meningen vi skal gå samme vej eller hver vores, så er det nok det vi ender med. Tak fordi du kære læser, læser med!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også