værd-at-vide-om-bystvorter

udgivet:

Værd at vide om brystvorter

Sjove facts om brystvorter!

Store, små, spidse, runde – sågar ægte og kunstige! Brystvorter kommer, ligesom bryster, i alle udformninger og alle størrelser. Faktisk er der lige så mange forskellige brystvorter, som der er mennesker på jorden. De er nemlig ligeså unikke som fingeraftryk.

Brystvorterne er så fantastiske at de sågar kan levere livsvigtig næring i form af brystmælk. Endnu en gang satte jeg mig for at undersøge nærmere om der fandtes sjove facts om de små ”nydelsescentre”.

”Nydelsescenter” og orgasme

Vi ved alle, at det kan være temmelig pirrende at blive berørt på brystvorterne. Ved berøring bliver de dejlig hårde og helt faste i takt med man bliver mere og mere tændt. Faktisk kan brystvorterne få kønsorganerne til at dirre af lyst.

Brystvorterne kan endvidere få hjernen til at eksplodere i belønningsstoffer viser undersøgelser. Det viser sig nemlig, at stimulering af kvindens brystvorter sender signaler til samme center af hjernen, som stimulering af klitoris. Nogle kvinder kan altså opnå orgasme blot ved at få stimuleret brystvorterne. Ret imponerende må man sige! Det er dog ganske få, og personligt er jeg ikke en af dem, som opnår orgasme ved det – men jeg bliver derimod meget tændt af at få stimuleret brystvorterne.

Kun fantasien sætter grænser for hvordan brystvorterne kan stimuleres. Tungen kan med fordel komme i spil, og er helt sikkert en af mine favoritter. Små lystige bid og sug er også gerne en sikker vinder. Derudover kan hænderne spille en god rolle i stimuleringen. Man kan også udvide legen og anvende diverse vibratorer til formålet. Her vil jeg klart anbefale en Bullet-Vibrator. Den er nem at anvende og kan give forskellige hastigheder og hårdheder i vibrationerne, så der er noget for enhver smag. Derudover er den lille og bekvemt og ligger godt i en hånd, imens hånden samtidig kan have et fast greb om brystet.

Bullet Vibrator

FIND BULLET VIBRATOR HER TIL SJOV LEG.

Man kan f.eks. også anvende stearin, forskelligt legetøj beregnet til bryster og nipples (nok mere af den kinky art), og selvfølgelig klassikeren: Isterning.

Mænd og brystvorter

Hvorfor har mænd dem egentlig? Fra naturens side er brystvorterne jo egentlig lavet til at give børn næring. Det ville derfor være logisk, hvis det blot var kvinder som havde dem.

Svaret her finder vi i, at alle fostre starter ud som kvinder. Efter 5-6 uger inde i maven begynder det mandlige kromosom at udvikle sig, men på dette tidspunkt er brystvorterne dannet. Derfor har mænd dem uden de egentlig har en funktion som sådan. Dog er der også temmelig mange mænd som er stor fan af at få pirret brystvorterne.

LÆS OGSÅ: Klitoris – funfacts!

Særlige nerveceller gør nipples hårde

Den følsomhed som gør brystvorterne til et nydelsescenter skyldes særlige nerveceller. Det er også de særlige nerveceller, som gør dem stenhårde i forskellige situationer.

Svenske forskere har opdaget, at der i menneskekroppen findes en nerve, som kun har det ene formål at gøre nipples stive. Faktisk blev det opdaget helt tilfældigt. Forskerne forskede i det sympatiske nervesystem, som er der hvor vi har vores ”kæmp eller flygt”-reaktioner. Der fandt de denne særlige nervecelle, som både gør brystvorterne hårde ved nydelse, og hvis vi oplever frygt, kulde eller lignende.

Nogle mennesker har indadvendte brystvorter, men det er ikke ensbetydende med de ikke kan blive hårde. Derudover er de også fuldt funktionelle ift. de erogene lege og amning.

Vidste du?

  • Det er mere normalt end man tror at have mere end blot et par. Ifølge undersøgelser har mere end 2-6% af alle kvinder en tredje brystvorte. Det samme kan gøre sig gældende for mænd, hvor tallet dog er lidt lavere, nemlig på 1 til 3 % af alle mænd. Den ekstra brystvorte ligner dog oftest bare et modersmærke og kan sidde overalt på kroppen fra fødderne til skuldrene.
  • Kaffe og energidrikke kan gøre brysterne og hermed også brystvorterne mere følsomme pga. koffeinen. Så drik en kop kaffe og i gang med legen!
  • Brystmælk har flere ”exit”-punkter. Kommer nok ikke bag på dem, som har børn! Men alle andre – say whaaaat?
  • Den gennemsnitlige brystvorte er på størrelse med en mariehøne
  • Et par brystvorter er Guiness Rekordholder. De har nemlig løftet 71,87 pund tilbage i 2013. Sikke en træningsform!

Vi skal altid huske at hylde kroppen og brystvorterne! Både mænd og kvinder! Jeg håber, I fik lidt ny information eller genopfriskes gammel information, og så håber jeg selvfølgelig I vil læse med igen næste gang.

XoXo, MissFantasy

Se Også