Kære trofaste følger her på Missgrey!

Som en del af den nye hjemmeside, og vores Communitydel, kunne det være fedt, hvis der var nogle læsere, som kunne tænke sig at stille op og fortælle om forholdet til tanker, følelser, krop og sex?

Det kan være, at du har prøvet noget helt specielt, når det kommer til sex for første gang? Det kan også være, at du altid bliver såret af mænd? Det kan være, at du altid har været i det samme forhold med din drømmemand? Ja, hvordan mødte du din drømmemand? Har du nogle tabuer, som du gerne vil være med til at bryde med?

Eller. Eller. Eller… noget helt andet?

Du bestemmer også over hvad vi er herinde

Det kunne virkelig være fedt, hvis nogle af jer Ladies er friske på at stille op? Den oprindelige tanke med Missgrey er at der er en venindegruppe, som du kan følge. Og det er der. Du har Miss Lara, Miss Felicity, Miss Quinn og Miss Vanilla. Og selvom du ikke følger dem så meget sammen, så kan du følge dem hver især. De er der fast.

Så har du dine faste gæstebloggere og eksperter, som mere end gerne vil lære fra sig.

MEN.

Der mangler dig, kære læser. Har du en historie, eller igen, vil du gerne stille op til et interview, så kom frisk. Du behøver IKKE at sætte dit ansigt på, hvis ikke du har det godt med det. Men synes du, at du har en god historie indenfor et tema, så byd ind:

  • Sådan mødte jeg min kæreste
  • Dette er min taktik i byen
  • Sådan gør jeg, når jeg skal finde en bolleven
  • Det er mit forhold til min egen krop
  • Sådan har jeg det med veninder, jalousi og forventninger
  • Dette var mit livs krise midt i tyverne

Skriv ind på: kontakt@missgrey.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here