Sex for første gang

udgivet:

Ting folk ikke fortæller dig om at have sex for første gang

Kære læsere!

Den første gang var for mig en stor ting, lige som det er for mange andre. Men jeg følte mig også klar til at komme af med den i en alder af 16 år. Dog oplevede jeg en del ting, da jeg begyndte at have sex for første gang. Noget som jeg ville ønske, jeg havde vidst før min første lagengymnastik. Det havde sparret mig for en masse pinlige situationer og dumme spørgsmål.

Pinligt bliver det nok en smule. Fordi ens første gang simpelthen ikke kan undgå at blive en smule akavet. Dermed kommer ting nummer 1, som du skal vide om at have sex for første gang:

Sex kan være akavet!

Og især første gang du har sex. Du er endnu ikke i kontakt med dit seksuelle jeg, og I kan hurtigt komme til at kludre rundt i det. Det er også her, at I for første gang kan udøve noget af den teori I sikkert har fået af forældre, sexualundervisning eller bare i venindesnak. Så forbered dig på at din første gang kan være en smule forvirrende . Hvor gør man af sine arme? Hvor stikker man den ind? Og MEGET mere!

Der findes utallige guides til, hvordan du sørger for at jeres første gang bliver god, og til hvilke forholdsregler du skal tage dig. Alt fra beskyttelse, til at mærke efter og stole på dig selv. Men der er altså visse ting, folk ikke fortæller dig nødvendigvis, som er noget man lærer hen af vejen..

Der kommer SÆD

Når manden får en orgasme, så er du vel klar over, at der kommer sæd ud? Hvis du ikke var det, så ved du det i hvert fald nu! Hvad jeg personligt blev meget overrasket over, var da vi smed kondomerne, og han kom op i mig. Oppe i mit hoved havde jeg en idé om, at sæden bare ville forsvinde op i mig, og så skulle jeg aldrig mødes med denne klat igen. Men her blev jeg overrasket! For hvad jeg ikke vidste var, at en stor del af sæden flyder ud af dig igen. Det er faktisk kun en meget lille del, der bliver siddende oppe i dig. Så vær klar med toilet papiret! Sex uden kondom kræver oprydning..

Sidst men ikke mindst blev jeg overrasket over min egen manglende evne til at kende min kvindelige anatomi. I et stykke tid før jeg havde sex onanerede jeg meget. For at lære mig selv bedre at kende simpelthen. Og det kan være en super god idé! Men her gik jeg meget efter, hvad der føltes godt. Min første kæreste havde heller ikke helt styr på det, og jeg endte med at tro at min skamlæbe var min klitoris i mange år.

Hvem fortæller dig detaljerne?

Der er mange ting, som overraskede mig ved sex. At sex kan gør ondt nogle gange selvom du har dyrket det ofte. Hvor åndssvage støn kan lyde, hvor akavet en prut kan være . Der er så utroligt mange ting folk ikke fortæller dig om sex, og det er ofte detaljer, du selv skal ud og opleve! Der er kun én bestemt mængde ting du kan læse dig frem til. Men ikke desto mindre så er det bare at følge din egen lyst og gøre hvad du føler er rigtigt.

Tusind tak fordi du, kære læser, læste med. Hvis du har spørgsmål kan du smide en kommentar nedenunder eller sende en mail på: mv@missgrey.dk!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også