Kondom

udgivet:

Du skal ALDRIG være flov over at spørge efter et kondom

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

For tiden, kører der en kampagne hos “Sex og Samfund” under navnet “Kun med Kondom”. Og dette er altså ikke et sponsoreret indlæg, eller lavet i samarbejde med “Sex og Samfund”. Det er på eget initiativ af en helt særlig grund.

Vi mener en masse, når det kommer til prævention

Hos Missgrey er det nemlig HELT okay, at vi har markante holdninger. Og vi gør gerne ekstra meget for, at vores meninger og intentioner, når ud til dig. Dig som sidder bag en skærm og læser med i vores univers. Det er ikke alle, som er enige med os, men det overlever vi nok også.

Til vores sidste bloggermøde, snakkede vi om prævention, og især om, hvordan vi når ud til unge om vigtigheden af at beskytte sig. Det er altså et tema, som vi har intentioner om at gøre meget mere ved for fremtiden. Så glæd dig til det.

Men indtil da, kommer en lille opsang om, hvorfor du GERNE må spørge efter et kondom. Og hvorfor du IKKE skal være flov over det. Og denne gang fortæller jeg lidt fra mit private liv (MG Redaktøren).

LÆS OGSÅ: Hvorfor er det svært at bede fyren om prævention

Derfor skal du IKKE være flov over at spørge efter et kondom

Det er mest Miss Vanilla, Miss Quinn, Miss Lara og Miss Felicity (det første bloggerhold), som udlever deres private liv her hos os. Og det gør de i højere grad, fordi de udgør bloggerne, men også fordi, de er anonyme og derfor kan tage sig en helt anden frihed i at udlevere sig selv.

Men lige når det kommer til prævention, vil jeg meget gerne give lidt af mine private erindringer ud. Så jeg håber, du tager godt imod dem.

Mine personlige tæsk på præventionsfronten 

Personligt, har jeg før i tiden være dårlig til at spørge fyren efter et kondom. Og det er jeg virkelig træt af, at jeg har gjort mod mig selv, når jeg nu kigger tilbage på mine tidlige 20ere.

Jeg har altid passet på mig selv, og sex skal betyde noget for mig. Men jeg har haft perioder, hvor der har været meget dating på programmet. Og når man er “Single-Girl”, så betyder det også, at sex bliver en del af dette show. Så den er smuttet nogle gange.

Og tro mig, det kommer så aldrig til at ske igen, for jeg har fået et HELT andet syn på sagEN.

I bund og grund, så tror jeg, at jeg har undladt at spørge fyren, eller stillet krav, fordi jeg har været bange for, at så ville han nok ikke have sex med mig (fucked up, ja). Det lyder lidt nederen, men sådan VAR det dengang. Og jeg kender også veninder, som har haft det på samme måde.

Når det er gået stærkt, kemien har været der, og sommerfuglene i maven bakser rundt, så har du jo ikke lyst til at sætte en stopper for the magic. Og min oplevelse blev i en periode, at fyre sjældent gider spørge. Og tilmed kommer de med dårlige undskyldninger, som at det gør for meget ved følelsen.

Det gjorde alt sammen, at det ofte blev på fyrens præmisser, og ikke mine egne.

Jeg var flov over at stille et krav om prævention, og det holdt mig tilbage, for at respektere mig selv og MIN grænse. Det du så – det gjorde jeg – ender med at stå tilbage med, er ondt i maven, og en kedafdethed over, at du ikke lyttede til dig selv. For selvfølgelig, skal du kunne spørge om et kondom. OG stille et krav om det. Fuck det, at fyren måske føler mindre. Du skal sgu passe på dig selv.

Min mangel på at stille krav om prævention, var dengang bundet op på et dårligt selvværd, og en tro på, at jeg ikke måtte stille krav. Og sådan tror jeg, at mange kvinder har det. “Åh nej, så vil han mig nok ikke”, eller “Fuck, nu er det MIN skyld, at den dårlige stemning bliver ødelagt”.

Men det er en løgnhistorie, og en omgang pis, som du fortæller dig selv.

For du må, OG SKAL, stille dine krav som kvinde. Og det skal du også som mand. For måske bliver du ikke gravid som mand, men du kan få kønssygdomme, og blive ufrivillig far. Faktisk noget, som DR tidligere har haft fokus på og lavet temasøndag omkring.

Så husk at sæt dine krav. Og har du et dårligt selvværd, så arbejd på at få dine tanker gjort konstruktive og gode for dig selv. DU er nemlig  meget værd, og du må stille lige netop de krav, som DU gerne vil. Også når det kommer til dit sexliv. Det vidste jeg ikke i starten af mine 20ere, men tro mig, det ved jeg VIRKELIG nu.

Hjælp os og byd ind

Hvordan er dit forhold til prævention? Tænker du på fyren og ikke dig selv? Hvorfor har du svært ved at bede om et kondom? Og hvad ved du egentligt om kondomer?

Vi vil meget gerne vide det herinde, så det kan blive totalt normalt, at gøre kondomer og prævention (for den sags skyld), lækre og “selvfølgelige” igen. // Miss Grey Redaktøren

At spørge efter et kondom

Tag sagen i egen hånd: LELO HEX

Lad os slutte artiklen af med at komme med noget banebrydende istedet. Det er nemlig sådan, at undskyldningen om, at fyren ikke kan mærke noget med et kondom på, er forældet. For der er lave utallige nye opfindelser og produkter, når det kommer til kondomer. Hos Sinful.dk, som vi har et godt samarbejde med, kan du købe nogle banebrydende kondomer, som enhver “Single-Girl” må have liggende derhjemme. LELO HEX er lavet af latex i høj kvalitet, og har en glat overflade. Der er tilmed vandbaseret glidecreme i og en neutral duft. Men det revolutionerende her er, at der indvendigt i kondomerne er et tyndt lag “Hex-Web”, som øger følsomheden for fyren. Det kan altså blive en fuldstændig fantastisk oplevelse med disse kondomer.

Find produktet: LELO HEX finder du hos Sinful.dk lige her!  

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også