Missgrey Pigerne - størrelsen eller gørelsen

udgivet:

Størrelsen eller gørelsen? Grønlandsreje eller ANACONDA?

Kære Læsere!

Det er søndag. Men ikke hvilken som helst søndag. Det er nemlig “Pølsesøndag” her hos Miss Grey. Vi er nået til temasøndag, og denne gang er emnet: “Størrelsen eller gørelsen”. Vi kigger altså på den kære pik, som er et ret velkendt (elsket og hadet) vedhæng på den kære mand. Sidst uge havde vi temasøndag under emnet: Pinlige sex-fuckups, og de indlæg kan du naturligvis læse lige her. Og vil du gerne læse flere indlæg fra temasøndagene, så søg blot på “Temasøndag” her på hjemmesiden, og så kommer der hurtigt en oversigt frem til dig.

Hvorfor har du en klar holdning til størrelsen eller gørelsen?

Da du var yngre – i barnestadiet – husker du sikkert, hvordan du legede i høet, på barndomsværelset eller til diverse rød-sodavandsfester med alle drengene. I tog tøjet af, og pegede på hinandens kønsdele eller udforskede hinanden uden at ane, hvad der var det ene og det andet. Du husker måske også dengang du legede med Barbie, og lod dem bolle sammen imens børnene var lagt i seng. Ken fik hurtigt tøjet af, og så kunne de gnubbe sig op af hinanden. Bevidstheden omkring sex – og pikken – har altid været der. Men det er først efter du er blevet ældre, at du har fået et reelt forhold til vedhænget på den kære mand – OG en klar holdning til, hvad du mener om en stor eller lille diller. Som Miss Felicity skriver denne uge, så er det altid et hedt debatteret emne at spørge ind til, når du som “Single-Girl” har været på jagt ude i byen, og scoret en fyr med hjem: “Hvor STOR var den så?”, “SÅ stor? Gjorde det ikke mega nas?” spørger veninderne… Miss Felicity har helt ret! Hvis du dater en ny fyr, så kommer hans pik hurtigt frem i søgelyset i venindegruppen. Her er det en klar fordel for fyren, hvis han kan andre skills i sengen, så han ikke bliver trampet helt ned, når ordene flyver ud i rummet i en heftige pik-diskussion. For har han en lille fætter, så kan han reddes på målstregene af de andre metoder han anvender, som kompenserer for en lille pik. Netop dette snakker Miss Vanilla om i denne uge, når hun hiver fordele og ulemper frem, som er ved en “Grønlandsreje” og en “Anaconda”. For ja, der er fordele og ulemper og her går diskussionen på, om det i virkeligheden er SÅ smart, når alt kommer til alt, at løbe rundt med et kæmpe jern? Miss Felicity og Miss Vanilla danner altså trop i denne uge, da de finder fordele ved de mænd, som har mindre dillerdallere end gennemsnittet. Miss Quinn og Miss Lara stikker derimod af i den HELT anden retning, og mener, at størrelsen er ALT det kommer an på, og vil kun stille sig tilfreds, hvis dilleren er langt over gennemsnittet. Avav, drenge! Men bare rolig, det er deres holdninger og ikke det, som repræsenterer alle kvinder ude i det danske land!

Holdning til små og store penisser

MEN MEN – LÆS MED herunder, hvor du kan få et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Vanilla: Bryd tabuet om små dillere! 

Miss Felicity: Derfor bør du stoppe dit penishysteri 

Miss Lara: Størrelsen eller gørelsen?

Miss Quinn: Den skal være kæmpe!

KH Miss Grey Redaktøren

PS. Hvis du vil være en del af flere pinligheder og elsker sjov i gaden, så join Miss Grey universet på Instagram. Her får du sjov, hverdagsglimt og pinligheder i massevis.

Se Også