Missgrey-blog-cover

udgivet:

Den skal være KÆMPE!

Kæreste læsere!

Vi er endnu engang nået til en fantastisk solrig søndag, og det er jo ensbetydende med, som I erfarne læsere nok ved, at det er TEMASØNDAG!
På en fantastisk søndag som denne, har vi MG piger valgt at snakke lidt om, hvor vigtig eller hvor ligegyldig vi synes størrelsen er på mandens dillerdaller.

Efter jeg har fundet min ‘eneste ene’, altså min helt egen Mr. Grey, er størrelsen OG gørelsen på samme tid, kommet til at betyde noget.

Den skal helst være KÆMPE!

Når man nu er i et forhold med den danske Mr. Grey, burde han jo selvfølgelig kunne tilfredsstille mig uanset størrelse, og jeg er også sikker på, at det havde været muligt, hvis vi nu havde stået i den situation, at Mr. Grey viste sig at have en ‘mini-grey’, men sådan er tilfældet heldigvis ikke! 😉

Mr. Grey har en prægtighed, der både kan måles i tilfredsstillelse og et par og 20cm. Han har KUN grunde til at være stolt af hans følgesvend!

Inden jeg mødte Mr. Grey, havde jeg aldrig rigtig fået en orgasme ved hjælp af sex – der skulle altid mere til, og pikken var bare aldrig en del af akten! Men allerede på første date vendte tallerken, og Mr. Grey viste mig, at en kombi af hans charme og flotte prægtighed i hvert fald nok skulle få mig i climax!

Giv mig din KÆMPE prægtighed!!

Jeg skal have hele pakken, den skal være kæmpe og helst fylde mig ud! Mr. Grey rammer mit g-punkt med sin prægtighed, og jeg ved, at det da også er det der gør, at han på alle tidspunkter, kan få mig til at komme!
Jeg gider ikke fake den i sengen, fordi man får ondt af fyren med den lille pik – been there, done that.

Og ja, min mening er måske lidt diskriminerende overfor mændene med de små dillerdallere, but that’s me – comitting social suicide :p

hero0fwar big workaholics penis large
Neeeeeej – husk nu på kære læsere, det her er MIN mening, og kun min! Den behøver ikke påvirke jeres, og I må jo gerne blive fornærmet over min mening, det er det en mening er til for! Vi kan ikke alle være enige, og har I kommentare til min mening, kan I ALTID skrive til mig på min mail: MQ@MISSGREY.DK !

Xoxo,

– Quinn <3

Se Også