skal-vi-i-swingerklub

udgivet:

Skal vi i swingerklub?

Kære læser,
Nu hvor Mr. Bad og jeg snart skal være forældre og – en lille smule – gruer for vores sexliv, har vi snakket om noget jeg ikke troede, vi overhovedet ville overveje; nemlig swingerklub!

Absolut ingen erfaring

Hvis du læste med dengang jeg fortalte om swingerklub, ved du også at jeg absolut ingen erfaring har. Ikke med at være der, i hvert fald – information og tilbud har jeg fået mere end rigeligt af (hvis du ikke har læst det indlæg, kan du læse det her.)

Men ikke nok med at jeg ikke har prøvet det, så har Mr. Bad heller ikke. Og det er ikke noget han som sådan har overvejet om han skulle eller ej, da han absolut er den monogame type. Det der med at skifte partner, er altså ikke ham på nogen måde – men så er det jo godt at man heller ikke behøver at skifte partner i en swingerklub!

Swingerklub - Erfaring

Da jeg lettere spontant luftede tanken for ham, var hans reaktion meget overraskende.

Hvorfor ikke?

Jeg lavede det lidt til en joke da jeg forklarede ham mine tanker omkring det: Nu skal vi jo være forældre, og så er der ingen friweekender mere. Det ville også være noget fælles vi havde sammen, som ingen af os havde prøvet før.

Mr. Bad er dog som nævnt den meget monogame type, og har altid givet udtryk for at swingerklubkonceptet ikke er for ham – men han kiggede på mig, og gav mig ret!

Hans svar var, at hvis det var noget jeg gerne ville prøve, så ville han gerne gøre det med mig.

Han forstod godt at nysgerrigheden var der. Hans eneste krav er at vi naturligvis ikke er sammen med andre derinde – altså partnerskift. Og dén er jeg helt med på!

Vi har snakket lidt om det frem og tilbage, og på den ene side vil vi gerne, men det er samtidigt virkeligt grænseoverskridende.
Jeg er nok bange for at komme derind og føle at det er HELT forkert!

Swingerklub - Grænseoverskridende

Og et eller andet sted føler jeg nok også at det er forkert at gøre når man er gravid. Jeg kan dog ikke helt finde ud af hvorfor, eftersom at jeg udelukkende vil være sammen med Mr. Bad derinde…

Hvornår gør vi det så?

Jeg er på nuværende tidspunkt ikke sikker på, om det bliver en realitet – jeg er gravid, og vi har aldrig prøvet noget lignende.. Eller, jeg har ikke.

Men vi tænker over muligheden, og vender og drejer det inde i os selv.

Men skal vi gøre det, bliver det enten her i graviditeten eller nogle år efter fødslen.. Så, det er lidt sort/hvidt.

Man skal aldrig sige aldrig, og nu er der åbnet op for at vi begge to godt kunne have lyst, så længe der intet partnerskifte er..
Men helt ærligt, så ved jeg ikke om det er noget for mig når det kommer til stykket. Tanken er vildt spændende, men om det praktisk er ligeså fedt, det må tiden vise…

Har du nogensinde overvejet at tage i swingerklub med din partner, eller er det noget I ligefrem har overvejet?
Smid gerne en kommentar, eller send en mail til mm@missgrey.dk

Husk at følge mig og de andre piger på instagram: missmilfdk

XOXO Miss MILF

Se Også