Skal jeg være mor igen

udgivet:

Skal jeg være mor igen? #3

Kære læser,
Har du læst med se sidste par fredage, ved du at jeg er gravid sammen med Mr. Bad. Vi er meget nye i vores relation til hinanden, men alligevel har jeg været i enorm stor tvivl om, hvorvidt jeg skulle få en abort, eller vælge at blive mor til to. Læs med, og find mit svar.

Forfærdelig følelse

Jeg vil starte med at sige, at du som kvinde virkelig, virkelig skal passe på dig selv. Jeg gjorde det ikke godt nok, på trods af at jeg troede jeg havde styr på det, og nu må jeg tage konsekvensen. Det er forfærdeligt at være i tvivl, og jeg ønsker det ikke for nogen!

Læs evt Miss Fox indlæg om hendes oplevelse af abort her. Miss Fox var ikke i tvivl, men alligevel var det rigtig svært for hende. Så pas nu på dig selv!

Jeg har aldrig været så meget i tvivl før.

Det er den værste følelse, og jeg har haft super meget stress på den seneste tid! For er jeg klar til at være mor igen? Hvad med alle mine drømme? Kan jeg derimod fjerne mit eget barn? Mine tanker er uendelige.

Fornuft eller følelser?

Min fornuft er ikke så meget i tvivl; det skal være en abort. For det første kender Mr. Bad og jeg jo næsten ikke hinanden endnu, og for det andet er omstændighederne bare ikke ideelle. Jeg har mange drømme som jeg gerne vil nå inden jeg muligvis skal have barn nr. to, og det hele skal pludseligt blive så seriøst med Mr. Bad og jeg.

Mine drømme skal kort sagt sættes på standby i mange år, og jeg skal gøre mig klar til bleskift, babygråd og amning igen.

Bleskift, babygråd og amning igen

Mit hjerte og mine følelser derimod – de ønsker selvfølgelig at beholde det lille hjerte.

Det er trods alt en del af mig, og jeg kan ærligt sige at jeg allerede elsker det. Desværre. 

Mr. Bad og jeg er jo også rigtig glade for hinanden, og jeg ved at uanset om vi forbliver sammen eller ej, vil han være en god far. Og min already mini-me vil gerne være storebror… Og jeg ved jo, at jeg er en god mor.

Så jeg tror at du kan forestille dig, at jeg har været meget i tvivl.

Den endelige beslutning

Efter en del uger tog jeg til sidst og sagde, at det må blive en abort.
Det knuser mit hjerte i tusind stykker, og jeg har aldrig grædt så meget som jeg gjorde inde hos lægen, da jeg fortalte hende det.

For hvordan skal jeg med sikkerhed sige, at jeg vælger mit eget barn fra? Jeg har allerede én, og han er det bedste der nogensinde er sket mig. Så hvorfor abort?

hvorfor abort

Omstændighederne overmander mig bare. Mr. Bad og jeg, et for lille hus, alle mine drømme, alenemor til to…

Men skal jeg være ærlig, så ved jeg ikke om jeg kan gennemføre det. Det gør mere ondt end jeg nogensinde kunne forestille mig, så hvad der kommer til at ske på det hospital, bliver vel interessant. Jeg forsøger dog at holde mig til at det skal være abort, men helt ærligt, så ved jeg ikke om jeg er i stand til det.

Jeg håber ikke det blev alt for rodet. Husk du altid må skrive til mig på mm@missgrey.dk eller lægge en kommentar. Du kan også følge mig på instagram, under missmilfdk. 

XOXO Miss MILF

Se Også