Sinful Jewel Butt Plug

udgivet:

Sinful Jewel Butt Plug – elegant og forførende

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*
Kære læser

I dag skal vi kigge nærmere på en fræk lille sag, nemlig Sinful Jewel Butt Plug. Det er en sød og elegant lille analplug, (som dog fås i 3 forskellige størrelse) og som både er ultra-fenimin og ultra-fræk. Tro mig når jeg siger, at dette er et smykke, som din partner vil prissætte, at du ifører dig…💙

Læs mere om Sinful Jewel Butt Plug her

Det skal du vide om Sinful Jewel Butt Plug

Sinful Jewel Butt Plug kommer i tre forskellige størrelser. Den mindste er perfekte til nybegynderen, og er det er også den, som jeg anbefaler at starte med, hvis du aldrig har ejet en anal plug før. Selv er jeg ikke ny i analsex-universet, og derfor kunne jeg måske godt have haft en medium. Men jeg ville hellere være på den sikre side, og størrelsen er super fin!

Denne Jewel Butt Plug er lavet i stål, og det er noget af det, som gør dette stykke legetøj helt unikt. Det meste legetøj er lavet af silikone og er derfor let og har en blød overflade. Denne analplug er tungere end normal, hvilket gør, at den kan stimulere din indgang, når du bevæger dig med den i. Derudover giver dens hårde og glatte overflade både en ny følelse og mulighed for at lege med temperaturer. (Læs mere om hvordan længere nede)

Fakta

TIP: Sinful Jewel Butt Plug fås også i en medium (se den her) og en stor størrelse! (se den her)

[maxbutton id=”61″]

Sinful jewel butt plug💎Mine tanker om Sinful Jewel Butt Plug💎

Jeg er super glad for denne Butt Plug! Den er chik as f***! Krystallen i enden gør den ekstra lækker at se på. (Og det syntes Mr. Unexpected også😉) Jeg er vild med de nye muligheder for lækker leg, der følger med dette produkt. Vi har nemlig fundet flere forskellige måder at bruge den på, og dem kan du læse om under næste billede.

Det at den er tungere end “normale” Buttplugs, giver frække fordele: Jeg er vild med tyngden, der gør, at den hele tiden kan mærkes. Derudover er den mega nem at “sætte på plads,” og du behøver ikke at være bange for, at den falder ud. Et andet ekstra win er, at den er supernem at rengøre på grund af den glatte overflade.

Normal når du bruger glidecreme sammen med dit sexlegetøj, skal du bruge en vandbaseret en af slagsen for ikke at ødelægge overfladen. Men en af fordelene ved sexlegetøj af stål er, at du kan bruge silikonebaseret glidecreme, som ikke fordamper på huden og derfor glider bedre i længere tid!

Læs mere om Sinful Jewel Butt Plug her

Sinful Jewel Butt Plug4 forskellige lege med Sinful Jewel Butt Plug

💎Pirrerende forspil:

En lille fin Bbutt Plug som denne kan både bruges til det almindelige forspil for ekstra krydderi. Eller som forspil til analsex! Pluggen indføres med en masse glidecreme og tages ud, når I er klar til at dyrke analsex.

💎Dobbelt penetration:

Du kan også vælge at beholde pluggen i og eksperimentere med dobbelt penetration: Sinful Jewel Butt Plug bagtil og din partners gyldne vedhæng foran. Den lille størrelse gør, at den er ideel til dette scenarie!

💎Forskellige temperaturer:

Det er muligt at lege med forskellige tempeaturer med denne bandit! Put den i køleskabet for en frisk og kold leg, eller i varmt vand for en varm og forførende følelse!

💎Accessories:

Brug den som et smykke! Tag på date med din partner iført denne smukke juvel. Vis ham den, inden I går eller send et billede, når du er ude på toilettet. Det vil både føltes frækt og pirrende for dig, at bevæge dig med den i samtidig med, at det vil fyre godt og grundigt op under din partner!

[maxbutton id=”61″]

Sinful Jewel Butt Plug5 fordele ved Sinful Jewel Butt Plug

  1. Formen: Gør at den er nem at sætte i!
  2. Vægten: Får det til at føltes det fantastisk!
  3. Materialet: Gør det muligt at bruge silikonebaseret glidecreme!
  4. Overfladen: Er dejlig hård og glat (og nem at rengøre!)
  5. Udseendet: Den er sku elegant!

Læs også: Sinful Anal Douche – Guide til anal skylning

Husk at tjekkeSinful Jewel Butt Plug her

Tak fordi du læste med!

Miss Curious

Se Også