Sexshop.dk og WinkWInk indehaver

udgivet:

Sexshop.dk i nyt strategisk opkøb: Overtager Winkwink

Kære læser

Der er efterhånden et stort udvalg af danske webshops, der sælger sexlegetøj. Hjemmesiderne prispresser hinanden og er i benhård konkurrence. Det er derfor nødvendigt at tænke i nye baner for at overleve. Det er ejerne af sexshop.dk opmærksom på, og derfor, har de nu opkøbt den kendte sexshop, Winkwink.dk, hvis ejer, er kendt fra sidste sæson af Løvens Hule på DR1. Her fik han en investering med konceptet LAMOURBOX. 

Fremtiden for Sexshop.dk og Winkwink.dk 

Sexshop.dk åbnede i 2012, mens Winkwink.dk startede i 2013. Begge shops byder på et bredt udvalg af sexlegetøj fra nogle af de kendte mærker som LELO, Tenga og We-Vibe.

Sexshop.dk drives af Padborg-virksomheden Scandia Trading, som også sælger sexlegetøj på det tyske marked, og i den forbindelse har udvidet forretningen med en stor ny lagerhal. Virksomheden drives af Tommy Jensen (billede) og Kenneth Nielsen: ”Vi oplever stor vækst på det danske marked, og derfor er opkøbet af Winkwink.dk en naturlig del af vores vækststrategi. Men vores mission er stadig den samme: At hjælpe danskerne med at vælge det helt rigtige sexlegetøj, og ved at udvide vores virksomhed, får vi endnu mere mulighed for lige netop det.”

Sexshop.dk og WinkWInk stifter

Stifteren af Winkwink.dk satser på Lamourbox.dk

Købsprocessen har også skabt et godt samarbejde mellem ejerne af sexshop.dk og den tidligere ejer af sexshoppen Winkwink, Kristoffer Hjerrild, som i stedet vil ligge alt sin energi i virksomheden Lamourbox.dk. Virksomheden, som sælger sexlegetøjskasser på abonnement, er blandt andet kendt fra Tv-programmet Løvernes Hule. Her fik Kristoffer en millioninvestering og to nye samarbejdspartnere med sig. Ambitionen er at udvide Lamourbox.dk til resten af Europa og på længere sigt også indtage det amerikanske marked.

Læs også vores anmeldelse af: L’amourbox – legetøj på abonnement 

Fordelene for dig 

Winkwink.dk og Sexshop.dk kører videre som de er nu, hvilket betyder et endnu bredere udvalg af sexlegetøj til konkurrencedygtige priser. Derudover vil der i løbet af de kommende måneder komme nye tiltag, som er til kundernes fordel:

  • Endnu bedre vejledning til at finde dit næste sexlegetøj.
  • Dag-til-dag-levering ved bestilling inden kl. 21.00.
  • Ensartet kundeservice på begge hjemmesider.

Betydningen for Missgrey

Her på Missgrey samarbejder vi med nogle af de bedste sexshops i Danmark, for at kunne levere de bedste produktanmeldelser og guides til dig. Derfor bør du holde øje med Missgrey og Missgreyclub.dk i den nærmeste fremtid, da denne nyhed også får en betydning for vores kommende indlæg.

Se Også