sexolog-hvad-kan-du-så-egentlig

udgivet:

Sexolog – hvad kan du så egentlig?

Hej kære læsere

Jeg lovede jer i mit første indlæg, at jeg denne gang ville fortælle lidt mere om, hvad jeg som sexolog kan.

It’s all about sex… or?

Det, at benytte en sexolog, betyder langt fra, at det kun skal handle om sex. En sexolog kan blandt andet hjælpe med problematikker og spørgsmål indenfor; seksuelle udfordringer, seksuelle- eller kropslige dysfunktioner, udfordringer i parforholdet, singlelivet, selvværdet, det at elske sig selv, incest, vold, traumatisk barndom, sygdom eller graviditet.

Jeg kan hjælpe dig med alle livets udfordringer, der kan have en indflydelse på sex- og kærlighedslivet. Guide dig igennem udfordringerne og videre i livet med en sund kærlighed til dig selv, dit parhold og et sundt sexliv.

Som sexolog hjælper jeg dig blandt andet med:

Som sexolog arbejder jeg ikke kun med manglende orgasmer og potensproblemer.

Så snart vi åbner op for en dialog, er udgangspunktet sjældent den sande problematik, og ofte er problematikken ikke direkte forbundet med sex, men derimod mennesket og personligheden bag.

Vores værdier, håb, ønsker, følelser, kemi, erfaringsniveau, forventningsafstemning, manglende eller lav sexlyst og forbedringen af sexlivet er en del af det at være menneske – en samlet helhed, man ikke kan skille ad.  

Samtaleterapi:

Som sexolog arbejder jeg gennem samtaleterapi, blandt andet med;

Manglende selvværd – jeg kan hjælpe dig med at finde troen på dig selv igen eller med at elske dig selv og finde kærligheden til din krop og din personlighed. Sammen bygger vi kærligheden til dig selv op (igen).

Utroskab – hvordan kommer du videre efter utroskab eller din skilsmisse? Har du tillidsproblemer, der skal bygges op igen, skal du lære at finde et andet kærlighedsmønster eller lære at tackle du nu lever alene.

De fem kærlighedssprog – Vi elsker alle forskelligt og viser, giver og modtager kærlighed på forskellige måder. Det kaldes vores kærlighedssprog, og hvis de ikke er ens kan der komme mange misforståelser i vores relationer. Jeg kan hjælpe dig med at lære dine og dine kæres kærlighedssprog, at kende.

Kommunikation – alle relationer her i livet bygger på relation. Jeg kan hjælpe dig med at blive en bedre kommunikatør og formidler. Hvordan får du sat ord på, også på de svære samtaler. Det kan også være i forbindelse med forbudte fantasier og lyster. Hvordan får du disse formidlet og hvor kommer de fra.

Dit indre barn – hvorfor har du de reaktions- og tilknytningsmønstre som du har, og hvordan ændrer vi dem til noget positivt.

Skyld, skam og frygt – store tabuemner som jeg ikke er bange for at tage fat på sammen med dig. Hvorfor skammer du dig? Hvad frygter du? Hvorfor føler du skyld? Svarene kan vi finde sammen, og måske behøver du slet ikke skamme dig over at føle disse ting.

Din seksualitet og den seksuelle mangfoldighed – vi er alle forskellige og det gælder også i vores seksualitet. Men har du brug for at tale om din seksualitet, eller finde den. Så kan jeg hjælpe dig med dette.

Skyggesider, projektioner og masker – vi har dem næsten alle, men hvorfor? og hvordan slipper vi af med dem. Det og meget mere kan jeg som sexolog hjælpe dig med.

It’s all about love… til dig selv og dit liv!

Din seksualitet er mange ting udover sex, udløsning og orgasmer. 
Det er også kærlighed, nærvær, intimitet, sensualitet og berøring.

 Alle der henvender sig til en sexolog har forskellige ønsker og problematikker, men med ét til fælles – I ønsker en ændring i livet.

– og dén kan jeg som sexolog hjælpe med at give dig.

Du kan finde mere info om mig og min virksomhed på min hjemmeside eller følge mig, og hvad jeg render rundt og laver, som sexolog, på mine andre platforme som Facebook og Instagram.

Husk du kan stille spørgsmål til mig, ved at skrive en mail med din problemstilling til: brevkassen@lystigen.dk

De bedste hilsener fra

Sexolog Josefine Nyby

Se Også