Missgrey Sexolog Lystigen

udgivet:

Velkommen til sexolog Josefine Nyby

Hej kære læsere

Velkommen til mit første indlæg.

Sexolog Josefine Nyby: Hvad skal der ske?

– og hvem er jeg?

Jeg hedder Josefine Nyby og er en kvinde på 30 år. Så en ung, smilende og livsglad kvinde, og så er jeg uddannet sexolog.

Jeg vil være med til at fjerne tabuer omkring sex – og være fortaler for, at vi skal snakke åbent om dette emne som alle andre. Især blandt unge mennesker og partnere imellem. Ligesom, at det skal være okay, at have et sexliv, en livlig fantasi og en sund sexlyst – noget der intet er at skamme sig over.

Jeg elsker mit job som sexolog og interessen for seksuelle problematikker har altid været der. Min interesse for relationer og connections mellem mennesker, både de gode og de besværlige, har været med til at danne fundamentet til min virksomhed LystIgen, og dermed hvor jeg selv er i dag.

Sexolog på Missgrey – 3 forskellige tiltag:

Indlæg:

Her på Missgrey vil jeg skrive blog-indlæg som fagperson. Jeg vil dele ud af min viden og tage nogle af de emner op, som jeg møder i min dagligdag, i forbindelse med mit arbejde som sexolog.

Brevkassen:

Udover mine blog-indlæg starter jeg også en brevkasse op: Spørg Sexolog Josefine Nyby. Her kan du som Missgrey-læser sende anonyme spørgsmål til brevkassen på brevkassen@lystigen.dk, og være heldig at det netop er dit spørgsmål, brev eller problematik, jeg besvarer.

Som sexolog kan jeg ud over sex og seksuelle emner også hjælpe med; parforhold, kroppen, selvværd, jalousi, dysfunktioner, dårlige mønstre, grænser etc.
– men alt dette kan du læse meget mere om i næste indlæg.

Q&A:

Jeg vil engang imellem også lave blog-indlæg med Q&A, inden for forskellige emner, sammen med de andre missgrey-bloggere og lade dem stille mig spørgsmål, som jeg så vil besvare.

LystIgen:

For at læse mere om mig og min virksomhed, kan du gå på min hjemmeside www.lystigen.dk, eller følge mig, og hvad jeg render rundt og laver, som sexolog, på min facebook-side eller instagram-konto – Lystigen.

Hvis du har lyst til at skrive et spørgsmål eller skrive et brev med en problemstilling til brevkassen, kan du skrive en mail til mig på brevkassen@lystigen.dk

Vi ses på missgrey.dk

De bedste hilsner fra

Sexolog Josefine Nyby

Se Også