*Dette indlæg indeholder reklamelinks*
Kære læser

I dag skal det handle om det splinternye sexlegetøj starter kit fra Sinful. Dette er Sinful’s 10. box, som er fyldt med lækkert sexlegetøj fra deres eget brand under et tema. Temaet for denne box er: Sexlegetøj for nybegyndere og er mest henvendt til par, men kan selvfølgelig også bruges af singler. Du får her en beskrivelse af sexlegetøj starter kittet, min anmeldelse af produkterne og 3 frække oplevelser, du kan få med boksen…

Se det her: Sexlegtøj starter kit fra Sinful

Det får du i Sinful’s sexlegetøj starter kit

 1. Dildo med vibrator
 2. Bullet vibrator
 3. Penis ring (hvor bullet vibratoren kan sættes i)
 4. Butt plug (hvor bullet vibratoren kan sættes i)
 5. Blindfold
 6. Manchetter
 7. Ekstra: Vandbaseret glidecreme

Derudover får du det hele i en fin opbevaringsboks, der lige kan være i natbordsskuffen. Samt en lille guide til, hvordan du bruger produkterne og ideer til, hvad næste skridt på jeres rejse med sexlegetøj kunne være…

Læs mere om boksen her: Sexlegtøj starter kit fra Sinful

Flere detaljer om boksens indhold

Alt overstående får du lige nu for en special pris af 249 kr. (normal pris er 299 kr.) Der er altså en god sjat at spare, i forhold til hvis du havde købt produkterne separate fra hinanden. Boksen henvender sig til nybegynderne, hvilket også fremgår af størrelserne på de tre første produkter:

 • Dildoen måler 18 x 2,6 cm
 • Butt pluggen måler 8 x 2,5 cm
 • Bullet vibratoren måler 5,5 x 1,8 cm
 • Penis ringen har en omkreds på 3,2cm (men er yderst strækbar)
 • Blindfoldet og manchetterne er onesize og passer de fleste
 • Glidecremen indeholder 50 ml.

KØB PRODUKT HER

sexlegetøj starter kitMine tanker om sexlegetøj starter kittet

Generelt er jeg kæmpe fan af Sinfuls linje: Den er enkel og stilren uden så meget tingeltangel. Derudover er deres sexlegetøj af en fin kvalitet, og samtidig sælges det til en god pris. Jeg har endnu ikke ødelagt noget af mit legetøj fra Sinfuls linje, selvom jeg har haft det i flere år!

Jeg er vild med, at produkterne er så alsidige – og så er jeg en sucker for detaljen med bullet vibratoren, som enten kan bruges for sig selv, sammen med penis ringen eller butt pluggen. I min optik er dette den perfekte boks, for dem der ikke har nogle eller minimal erfaring med sexlegetøj.

Mine favoritter fra boksen

Jeg har altid haft en kærlighed for vibrationer, og derfor er bullet vibratoren højt oppe på listen. Men lige ved siden af den er penis ringen med de fine små kaninøre, der kilder lige dér, hvor det er aller bedst. Penis ringen er et smart redskab, der både gør mandens pik hårdere, samtidig med at den får ham til at holde længere inden klimaks (WIN!)

Læs mere her: Sexlegtøj starter kit fra Sinful

sexlegetøj starter kitRusk op i sex-rutinen

Det jeg er aller mest vild med er mulighederne, som følger med, når du køber denne boks. Det er så nemt at lade hverdagen overtage og kun tænke aftensmad og unger. For at have et godt sexliv, bliver I begge nødt til at gøre en indsats. Sexlegetøjs starter kittet tvinger jer til at ruske lidt op i sex-rutinen og prøv noget nyt sammen – i jeres helt eget tempo.

”Brug sexlegetøjs kittet som symbol for, at I aldrig bliver for gamle til at lege sammen.”

Sinfuls sexlegetøj starter kit giver jer mulighed for at eksperimentere sammen og opdage helt nye sider af hinanden! Uanset om du overrasker din partner med denne boks, eller I køber den sammen, åbner den nogle døre op til et magisk sted, I måske aldrig har udforsket med hinanden. I får pludselig anledning til at tale om fantasier og lyster, I ikke har talt om eller som er opstået med tiden.

KØB PRODUKT HER

Red Cross Charity GIF by British Red Cross - Find & Share on GIPHY

3 frække oplevelser med Sinful sexlegetøj starter kit

Pirrende sanseleg:

 1. Giv din partner blindfoldet for øjnene – når du gør din partner blind, vil de andre sanser være ekstra skærpede. Alle berøringer bliver pludselig mere intense…
 2. Spænd din partner fast med manchetterne – spænd dem evt. fast til sengegærdet eller placer dem blot over hans/hende hoved…
 3. Tease din partner med kys og slik over hele kroppen. Brug bullet vibratoren og/eller dildoen på de sarte områder: Bryst, lår og mellem benene.

Ekstra: Hvis din partner er med på det kan butt pluggen og glidecremen også tages i brug her… Og hvis din partner er en mand, kan du sætte vibratoren i penis ringen og ride ham synd og sammen.

Få fat i boksen her: Sexlegtøj starter kit fra Sinful

Fræk dominans:

 1. Spænd din partners hænder fast på ryggen med manchetterne. Du bestemmer selv, om du også vil tage blindfoldet i brug…
 2. Sæt din kvinde på sengen, eller beordre hende til at gå sætte sig på knæ.
 3. Sæt din penis ud foran hendes læber og få hende til at tilfredsstille dig oralt.

Alternativet: Hvis kvinden er den dominante, kan hun i stedet fastspænde manden og ”sætte sig på hans ansigt” (få ham til at tilfredsstille hende oralt).

Forførende anal forspil:

 1. Få din partner til at stille sig i en doggy – om blindfoldet og manchetterne skal være i brug her er helt op til dig…
 2. Tænd din partner bagfra: Gå ikke direkte til butt-town. Start evt. med at gå på opdagelse med dine hænder, give din partner oralsex bagfra og/eller tag dildoen i brug.
 3. Put vibratoren ind i butt pluggen. Massér en masse glidecreme uden på din partners bagindgang, før du begynder at forkæle med vibrationerne uden på. Lidt efter lidt, kan du forsigtigt presse butt pluggen ind.

Husk: At være meget opmærksom på din partners reaktion. For at I begge får den bedste oplevelse med analsex, er det vigtigt at modtageren slapper af og er så tændt som muligt.

KØB PRODUKT HER

6 fordele ved at købe et sexlegetøj starter kit

 • Du får en en masse forskelligt sexlegetøj.
 • Boksen giver dig anledning til at eksperimentere.
 • Du sparer en masse penge ved at købe det samlet.
 • Boksen er perfekt til nysgerrige par eller friske singler.
 • Der medfølger en guide, så du kan læse om produkterne.
 • Du behøver ikke lave en masse research på produkter inden køb.

Læs også: Få fat i en EKSKLUSIV Sinful rabatkode

Tak fordi du læste med! Jeg håber, at du får lige så meget glæde af boksen, som vi har fået.

Følg mig på Instagram: Misscuriousdk

Miss Curious

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here