Kære læser💕

Vi har launchet Missgreyclub dette forår og arbejder i alt hast på at gøre siden bedre og bedre. Som en del af universet, er der hver ENESTE måned nye produkter, som du kan købe med en helt eksklusiv besparelse på kun for medlemmer. Derudover får du også en eksklusiv Sinful rabatkode til hele Sinful.dk, som giver dig 15% på ALLE produkter.

Når du bliver medlem hos Missgreyclub, får du altså mulighed for ALTID at bruge en kode med 15% på alle dine køb. Nedenfor har vi vist lidt eksempler på, hvor meget rabatkoden egentligt giver på dine køb.

We-Vibe Sync Parvibrator

Vil du gerne have fingrene i en We-Vibe Sync Parvibrator med fjernbetjening, så er den normalt lidt pebret i prisen. Den koster normalt: 1.399 kr. Men når du ved check-out bruger din rabatkode, så giver det en ny pris på: 1.189 kr. 

For at få koden, skal du oprette dig som medlem hos Missgreyclub.

Eksklusiv rabatkode

Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator

Det kan også være, at du har udset dig en klassisk Bunny vibrator. Denne kender vi fra Sex And The City og fra de fleste natbordsskuffer rundt omkring. Det er en af de mest kendte og brugte vibratorer overhovedet. De fås normalt billigt, men nogle af modellerne koster lidt mere, fordi du også får mere for pengene. Det kan være bedre vibrationer og rotationer samt flere levels.

Denne har en silkeblød overflade og et behageligt, kurvet design. Det betyder, at den går ind og rammer lige der, hvor den skal. Kaninørerne tager fat i klitoris og skaftet stimulerer indvendigt. Her er 2 vibrationshastigheder og 5 effektive vibrationsmønstre. Den er vandtæt og kan nydes i badet.

Den koster normalt: 399 kr. Men når du ved check-out bruger din rabatkode, så giver det en ny pris på: 339 kr. 

For at få koden, skal du oprette dig som medlem hos Missgreyclub.

Eksklusiv rabatkode

Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml

Det kan godt være, at et medlemskab hos Missgreyclub koster 49 kr. pr. måned, men lad os sige, at du/I er et af de par, som ofte køber basisting som f.eks. glidecreme. Med koden kan du altid bare skrive den ind og få de 15% i rabat uanset hvad. Her er det en sikker vinder som Sinful Silk Silikone Glidecreme. Den koster normalt: 89 kr. Men når du ved check-out bruger din rabatkode, så giver det en ny pris på: 76 kr.

For at få koden, skal du oprette dig som medlem hos Missgreyclub.


Eksklusiv rabatkode

 

Det kan GODT Betale sig

Hvis du er en af de hardcore indkøbere af sexlegetøj, kan det altså hurtigt svare sig med et medlemskab hos Missgreyclub. Vi er de eneste på markedet, som har fået denne aftale ind på et erotisk site. Derudover får du selvfølgelig en hel del andet på clubben, men er du ude efter en eksklusiv Sinful rabatkode, så er det altså grund nok til at blive medlem i dag. Medlemskabet er hurtigt tjent ind.

TILMELD DIG MISSGREYCLUB ALLEREDE I DAG

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here