Miss Quinn

udgivet:

Velkommen til min verden!

Kæreste læsere!

Som I nok allerede har fundet ud af, er jeg ”The real life” Anastasia Steele, også kaldet Miss Quinn! I samarbejde med Miss Lara, Miss Vanilla og Miss Felicity, vil jeg fortælle om de ting, andre kun tør tænke på.

Jeg er, som I nok også allerede ved, i et fast forhold med min Mr. Grey. For det meste er det ren og skær kærlighed, men vi er også et af de par, der har kæmpet for at nå til tops, for selvom Mr. Grey på tidspunktet er drømmefyren med alt hvad det indebærer, har han tidligere været et vaskeægte røvhul!

Sådan startede forholdet til Mr. Grey

I november 2014 havde jeg været single et par måneder, og havde kun lige hørt om det her ‘Tinder’-fis!
Jeg tænkte at jeg kunne have godt af lidt flirteri for at få humøret op igen, men gik egentlig ikke med tanken om en date, da jeg mere er til “kærlighed ved første blik“.

Der gik omtrent 3 uger med Tinder-appen, og jeg havde da fået et par matches, men næsten ingen jeg rigtig fandt interessante, udover ét enkelt match.
Det var den her flotte, velklædte mand. Han sad på det ene billede med et glas hvidvin i hånden, på næste stod han på en golf bane med golf køllen i hånden og klar til et godt slag, iklædt hans Henri Lloyd jakke og smarte solbriller og på tredje et godt smil og de flotteste tænder.

Det var faktisk nærmest “kærlighed ved første blik”! Tanken om kærlighed strejfede mig nu også et øjeblik, men krøllede hurtigt tanken sammen igen, og gemte den væk. Det var Tinder – et rent cirkus fuld af engangsknald.

tie-690084

Den flotte, velklædte mand, som i dag også er min Mr. Grey, var den eneste der hang ved, på trods af en million afvisninger og en masse latterlige scorereplikker.
Han endte med at finde mig på Facebook, og prøvede i 3 uger på at få mig ud på en date – han var umættelig!

En søndag aften, hvor jeg selvfølgelig havde nægtet at rydde op, ladet opvasken stå til næste dag, og var fast besluttet på at fede den i chips og dip, tikkede der en Facebook besked ind fra selveste Mr. Grey.

Han spurgte, hvad jeg lavede her til aften – jeg tog et hurtigt kig på klokken og tænkte, det er sikkert at svare, for nu har han i hvert fald ikke muligheden for at komme forbi eller bede om en date.

Jeg endte med at være hudløst ærlig, og svarede tilbage, at jeg bare lå på sofaen og fladede den (undlod selvfølgelig delen med at jeg var smurt ind i et tykt lag af dip).

Mr. Grey’s respons overraskede mig, og hans respons var noget så køligt – “Super, jamen så ses vi 20:30 ved dig!”

Et intens café date (og et knald!?) 

Som aftalt troppede Mr. Grey op foran min lejlighed kl. 20:30 – i mine øjne var han en drøm, og det måtte være alt andet end sandt, for så heldig kunne jeg umuligt være!
Han havde lagt en plan for aftenen, og vi skulle da på café og have varm kakao og æblekage.

Da Mr. Grey havde fået spist sin kage og drukket kakaoen, og jeg lige kort havde sippet til kakaoen og nippet til kagen, besluttede vi os for at gå en tur ned til en sø, der lå i nærheden. Her endte vi med at gå op på et udsigtspunkt, han tog et kig udover søen, stod stille og sagde, “Hvor er det bare smukt – Det er ligesom dig”, og med de ord, tog han fat i taljen på mig, trak sig ind til mig og kyssede mig!
Det var så perfekt som det kunne være!

Efter episoden, som minder om noget fra PS. I love you, tog vi hjem til mig, og snakkede lidt og kyssede – det ene førte til det andet, og kemien var der bare.

Han rejste sig fra sofaen, bar mig over i sengen, og trak tøjet af mig – kort stoppede han op, og udbrød “Hold kæft, du er jo perfekt! Matchende undertøj, også endda sort med blonder!”. Derefter kastede han sig ned over mig, kyssede og kærtegnede mig på maven og lårene – trak så min sorte blonde g-streng af, og kyssede mig så på mit mest private sted – han slikkede langsomt, samtidig med at fingrene kærtegnede min mave  – jeg måtte give efter, skubbede ham til siden, trak tøjet af ham, og fremme var den! Flot, stor og prægtig, stod den op, og egentlig kom det slet ikke bag på mig – for selvtillid, det havde Mr. Grey, og dette måtte da bestemt være en af grundene
Jeg førte pragtheden langsomt ind i munden – og nu kom størrelsen faktisk lidt bag på mig – langsomt startede jeg et intenst blow job, han nød det! Men det varede ikke længe, før jeg igen blev kastet til siden, og straks jog han pikken op i mig – han tog fat i taljen igen, tog godt ved og langsomt først, men så hårdt, penetrerede han den op i mig.
Jeg nød hele seancen – jeg nød hans intense blik. Lige kort forsvandt det, og nærmest kommanderende bad han mig vende mig om og op på 4! Igen stødte han pikken ind i mig, 5, 6, 7 gange – jeg var lige ved at være der. Jeg advarede ham, og straks tog han ved og på 4. stød climaxede vi på samme tid!

Vores sex var så intenst og intimt, og jeg havde aldrig prøvet noget lignende!

Den samme aften, måtte jeg erkende, at jeg altså var faldet for en Tinder-date – min første og eneste!

couple-731890

Så hvem er jeg egentlig? 

Mr. Grey har gjort mig til den jeg er i dag – han er min inspirationskilde og min hjælp til at træde over grænsen!
Han er med til at forme mit seksuelle perspektiv og giver mig samtidig en konstant lyst til eventyr og oplevelser.
I vil selvfølgelig komme til at høre meget mere om ham, og selvfølgelig også komme mere ind på livet af mig!
Mit forhold til Mr. Grey er grunden til, at Miss Quinn er blevet til!
Det er ikke kun perfektionen i vores forhold, men også de store og små fejl vi (Mr. Grey og jeg) begår.
Det er ikke den rene dans på roser, og det vil jeg være 100% ærlig omkring!

I vil selvfølgelig komme til at høre mere til, hvad der en gang gjorde Mr. Grey til et røvhul, og hvordan jeg i stedet for at give op og komme videre, valgte at kæmpe for selvsamme person!

Jeg har brug for, at I piger, der ligesom jeg går og er tilbageholden og generte, også ved, at kærligheden er derude, og det ikke er forkert hverken at håbe på kærlighed ved første blik eller faktisk bare kæmpe for det man allerhelst vil have.

Jeg håber selvfølgelig, at I, kære læsere, vil følge mig fremover.
Jeg er sød udenpå, men hvem ved hvad Mr. Grey kan få frem af frække fantasier indeni?

Xoxo, 
Miss Quinn!

Se Også