Mere sex og få smukt hår

udgivet:

Sex på åben skærm

Paradise Hotel køre efterhånden på sæson 13, og der er i den grad sex på åben skærm. Og som mange andre unge mennesker, sidder jeg klistret til skærmen fra mandag til torsdag, hvor jeg lapper drama, sex, kærlighed og fængende ungdomsintriger i mig. Nummenum. Jeg kan overhovedet ikke få nok.

LÆS OGSÅ: Miss Quinn har en klar holdning til Reality TV!

Men trods det at jeg elsker stort set alle former for reality, og især Paradise Hotel, så kan det godt undre mig, at der er så mange, der vælger at dyrker sex på åben skærm foran det meste af Danmarks befolkning. Og ikke mindst deres familie og venner.

Ikke fordi jeg synes, at det er ulækkert eller forkert. Tværtimod, så er det faktisk rigtig god underholdning. SÅ BARE GIV DEN GAS. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan de personligt må have det, når de efterfølgende kommer hjem og hverdagen starter igen?

Når reality bliver til virkelighed

En ting er at være i Mexico blandt super fede og lækre mennesker, i de smukkeste omgivelser, og tage del i de fedeste fester du overhovedet kan forestille dig. En anden ting er lille kolde “Leverpostejs-Danmark”, som står klar til at tage imod dig, og dømme dig, når du kommer hjem.

Jeg tror, at du som Reality deltager kan have nok så mange gode intentioner om, at du IKKE vil have sex på Paradise Hotel. Men når musikken spiller, og alkoholen slår til, bliver sagen en helt anden. Til trods for, at du som person måske aldrig kunne finde på at have sex for åben skærm, i nogen som helst anden sammenhæng.

Det kender de fleste af os. Jeg er heller ikke altid i stand til at træffe de rigtige beslutninger, når jeg er stiv.

1-2-3. Du er på!

Jeg er helt sikker på, at der er nogle af deltagerne på Paradise Hotel, som absolut ikke har nogen kvaler ved at de har haft sex foran kameraet. Og det siger jeg bestemt heller ikke at de skal have. Det må de selv om.

Der hvor jeg synes at det bliver et problem, er hvis du fortryder det efterfølgende. Og opdager, at du er trådt over en personlig grænse, som du ikke burde. Eller hvis en enkelt omgang sex i poolen får store konsekvenser for enten din fremtid, familie eller venner.

Internettet er evigt, og optagelsen forsvinder aldrig igen.

Manipuleret af medierne

Jeg har selv for nogle år tilbage lavet lidt tv. Og allerede der fik jeg indblik i, hvor meget der rent faktisk kan manipuleres og klippes sammen i de forskellige situationer. Og at det du ofte ser på tv, ikke altid stemmer overens med virkeligheden. Hvilket du selvfølgelig må tage med, hvis du vælger at være en del af det.

TV-folk tjener penge på at levere god underholdning, og sådan er det bare. Og det ved du godt, hvis du vælger at være med i et program som eksempelvis Paradise Hotel. Har du sex for åben skærm, så er det stensikkert, at det kommer med, og bliver fremhævet. Ja, der bliver nærmest kogt suppe på det. Hvilket er helt okay: FOR VI ELSKER DET.

Jeg er helt med på, at det langt fra er alle, der har samme holdning til reality og sex for åben skærm, som jeg. Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre hvad din holdning til dette emne er. Du kan enten smide en kommentar under dette indlæg eller på: ml@missgrey.dk

Miss Lara ønsker dig en dejlig weekend <3

Se Også