Kæreste læsere!

Kender I det der med at ligge på sofaen en onsdag aften. TV’et er kedeligt, og endnu en slatten gang, er du endt på TV3+ midt inde i et afsnit af det famøse program “Paradise Hotel” sæson 210…

Dette sker alt for ofte for mig, og dermed også Mr. Grey. Vi ender med at falde pladask for programmer som Paradise Hotel, “For lækker til Love” osv. Dog af de helt forkerte grunde!

Jeg får det vildeste selvtillidsboost af Realityprogrammer!

Realityprogrammer som Paradise Hotel, For lækker til Love, og et af de mere seriøse, Luksusfælden, er ikke kun underholdende, men også utroligt livsbekræftende, og giver en et ret godt reality-check. Udover det, er programmer som disse, med til at give dig en ordentlig røvfuld selvtillid! Og her er hvorfor…

Pigerne og fyrene, i disse programmer, med undtagelse af Luksusfælden, er ofte pæne, “polerede” unge mennesker, der efter min mening, føler de kan tjene en håndøre og lidt fame ved hjælp af disse programmer. De ved, at de har udseendet med sig i de fleste tilfælde, dog mangler de bare “indholdet”, altså the brainz…
De er selvoptagede divaer, der umiddelbart har været vant til at få sin vilje fra barnsben af.

tv scream queens stupid dumb niecy nash

Der er dog enkelte personer, jeg dog altid vil elske og have respekt for, heriblandt Gustav og Amalie. Det er to personer, der tør svare igen, også ligemeget, hvor dumme Danmarks Befolkning mener de er. De tør stå ved den person, de har udstillet sig selv for at være. Folk der har det mod, skal også respekteres og have den anerkendelse de fortjener.

Hvor dælan vil du hen med det her, Quinn?

Ser I, kære læsere… For mig er et realityprogrammer ikke lutter underholdning, det er så meget mere! Det er med til at skabe selvtillid og selvværd, idet man hurtigt indser, at man ikke helt har ramt bunden. Man er endnu ikke så desperat, at man har meldt sig til “Dagens Mand” eller så langt ude, at man vælger at sætte sit liv i et program som Paradise Hotel, for derefter at leve et liv, præget af det image man har gjort sig på tv.

Tag en person som “Onani”-Caroline, der ikke længere er kendt som en sød pige, men nu kendt som en, der ikke snakker om andet end sex og det at onanere på Reality-TV. Ærgeligt. Faktisk skide ærgeligt den dag, hun ikke længere kan leve af disse programmer, men skal ud på jobmarkedet og søge. Hun kan dog som 19-årig skrive Onani-ekspert på, samt realitydeltager, på trods af, at det nok ikke lige er det der scorer det gode job.

Så der hvor jeg vil hen med det her er; Er du et fornuftigt, selvstændigt og ungt menneske, så lad dog for Guds skyld være med at spilde dit liv på at melde dig til et af disse programmer. Tag ved lære, se programmerne, lad selvtilliden styrkes og vær glad for, at du har valgt en anden vej i livet!

20th Century Fox Home Entertainment glee sassy santana lopez naya rivera

– Quinn, OUT!

Tidligere artikelEr du vores nye, modne blogger eller bloggerpar til Missgrey?
Næste artikelMiss Fox: Er du bange for at sige nej til sex med din date?
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

2 KOMMENTARER

 1. Ej styr dig lige, så er de da heller ikke dummere. Du ved vel at der bliver klippet og redigeret i programmerne, så deltagerne fremstår dummere end de egentlig er. Altså jeg synes sgu det er lidt tamt at svine andre mennesker til, fordi de traffer nogle valg du ikke selv ville have truffet… og ift “onani-Caroline” så er det da fedt at hun tør være åben omkring sin seksualitet (det minder jo trods alt rimelig meget om det I MG-bloggere gør), og så endda stå frem foran alle med det. Der er da i hvert fald én kvinde, som godt kan se at “kvinde-onani” ikke er et tabu

  • Hej Argh! 🙂

   Jeg er godt klar over, at der bliver klippet og redigeret i programmerne. Flere af mine veninder har deltaget i programmer som “Dagens Mand” og “For lækker til Love”, og vi har flere gange snakket om, hvor misvisende dele af programmet er. Dog er der bare nogle personer, der ikke helt har hjernen med i spillet, og ofte fremstår “dumme”, ment som at de ikke er det, men er blevet klippet og redigeret på de rigtige tidspunkter, for at hente seere.

   Jeg sviner ingen af deltagerne til. Heller ikke Onani-Caroline, men vil netop skabe debat omkring ens fremtid, og hvordan man pga. medier som bl.a. PH osv. kan få ødelagt sit image udadtil. Fint hun er åben omkring det, det er vi også, men man kan dog begrænse sig. Nu ved jeg ikke hvor mange interviews du har set med hende, men ud fra alle dem jeg har set med hende, vil jeg vove at påstå, at hun er en smule overdreven og fanger al den opmærksomhed hun kan få fra bl.a. medier som Ekstra Bladet.

   Programmer som Luksusfælden er skrækhistorier, i de fleste af tilfældende, der på mange måder skal være med til at vise dig “What-not-to-do”, Paradise Hotel der har travlt med at fremvise hvor meget sex de unge har og hvordan voksen-mobning er “okay”, Dagens Mand der ofte går på udseende (har du nogensinde set en grim mand eller pige i Dagens Mand, I haven’t)…

   Kvinde-onani er ikke et tabu, og bestemt ikke på denne platform, men sådan som hun fremstår med det, er ekstreme og overdrevne. Det er min mening, og du har en anden, og det er netop det denne verden handler om. Plads til alle og plads til forskellighed 🙂 Hvis der er noget jeg fra mit studie har lært, er det; at min virkelighed er ligeså rigtig som din, hans og hendes.

   Fedt at du læser med og debattere – tak!

   Mange venlige hilsner,

   Quinn <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here