Kan vi kvinder tilfredsstille vores mænd fuldstændigt

udgivet:

Derfor elsker jeg TV3’s Realityprogrammer!

Kæreste læsere!

Kender I det der med at ligge på sofaen en onsdag aften. TV’et er kedeligt, og endnu en slatten gang, er du endt på TV3+ midt inde i et afsnit af det famøse program “Paradise Hotel” sæson 210…

Dette sker alt for ofte for mig, og dermed også Mr. Grey. Vi ender med at falde pladask for programmer som Paradise Hotel, “For lækker til Love” osv. Dog af de helt forkerte grunde!

Jeg får det vildeste selvtillidsboost af Realityprogrammer!

Realityprogrammer som Paradise Hotel, For lækker til Love, og et af de mere seriøse, Luksusfælden, er ikke kun underholdende, men også utroligt livsbekræftende, og giver en et ret godt reality-check. Udover det, er programmer som disse, med til at give dig en ordentlig røvfuld selvtillid! Og her er hvorfor…

Pigerne og fyrene, i disse programmer, med undtagelse af Luksusfælden, er ofte pæne, “polerede” unge mennesker, der efter min mening, føler de kan tjene en håndøre og lidt fame ved hjælp af disse programmer. De ved, at de har udseendet med sig i de fleste tilfælde, dog mangler de bare “indholdet”, altså the brainz…
De er selvoptagede divaer, der umiddelbart har været vant til at få sin vilje fra barnsben af.

tv scream queens stupid dumb niecy nash

Der er dog enkelte personer, jeg dog altid vil elske og have respekt for, heriblandt Gustav og Amalie. Det er to personer, der tør svare igen, også ligemeget, hvor dumme Danmarks Befolkning mener de er. De tør stå ved den person, de har udstillet sig selv for at være. Folk der har det mod, skal også respekteres og have den anerkendelse de fortjener.

Hvor dælan vil du hen med det her, Quinn?

Ser I, kære læsere… For mig er et realityprogrammer ikke lutter underholdning, det er så meget mere! Det er med til at skabe selvtillid og selvværd, idet man hurtigt indser, at man ikke helt har ramt bunden. Man er endnu ikke så desperat, at man har meldt sig til “Dagens Mand” eller så langt ude, at man vælger at sætte sit liv i et program som Paradise Hotel, for derefter at leve et liv, præget af det image man har gjort sig på tv.

Tag en person som “Onani”-Caroline, der ikke længere er kendt som en sød pige, men nu kendt som en, der ikke snakker om andet end sex og det at onanere på Reality-TV. Ærgeligt. Faktisk skide ærgeligt den dag, hun ikke længere kan leve af disse programmer, men skal ud på jobmarkedet og søge. Hun kan dog som 19-årig skrive Onani-ekspert på, samt realitydeltager, på trods af, at det nok ikke lige er det der scorer det gode job.

Så der hvor jeg vil hen med det her er; Er du et fornuftigt, selvstændigt og ungt menneske, så lad dog for Guds skyld være med at spilde dit liv på at melde dig til et af disse programmer. Tag ved lære, se programmerne, lad selvtilliden styrkes og vær glad for, at du har valgt en anden vej i livet!

20th Century Fox Home Entertainment glee sassy santana lopez naya rivera

– Quinn, OUT!

Se Også