Musicals

udgivet:

Derfor hører jeg ikke musik, når jeg dyrker sex!

Jeg har egentlig aldrig rigtig forstået meningen med at lytte til et eller flere bestemte musiknumre, når jeg dyrker sex. Hverken når det skal være romantisk eller hårdt. Men jeg ved fra venner og veninder, at dette oftest er noget som de nyder godt af og at mange af dem har et helt bestemt nummer, som de sætter på så snart stemningen bliver lidt smålummer. Det her er ikke noget opråb om, at det er forkert at lytte til musik under sex, men om noget som jeg nu en gang aldrig helt har forstået.

Jeg har et par enkelte gange kastet mig ud i at sætte et musiknummer på, når stemningen har været til det, eller når ham jeg nu var sammen med, har gjort det af sig selv. Men for at være helt ærlig, så synes jeg faktisk bare at det er vildt akavet. Jeg har prøvet det, hvor man sidder der overfor hinanden og ser hinanden dybt ind i øjnene med stearinlys, og rosenblade kastet hele vejen rundt omkring i stuen, og så med den her stille og rolige, meget romantiske musik kørende i baggrunde, hvor sangeren synger en sang om dyb, dyb kærlighed. Det er så i lige netop dette øjeblik, at jeg kaster op. Nok er jeg romantisk, men ikke SÅ romantisk. Jeg vil hellere selv fortælle min mand hvor fantastisk han er, frem for at sangeren på musiknummeret gør det for mig.

Som I nok kan gætte, så mener jeg heller ikke at musik er godt under sex. Da jeg var ung og boede hjemme, hørte jeg udelukkende kun musik under sex for at det skulle overdøve lydene der kom fra mit værelse. Men det er heldigvis ikke en nødvendighed nu.  Igen synes jeg, at det bliver enormt akavet. På det punkt er det ikke så meget det de synger i sangen eller det instrumentale i det. Men der hvor det går galt for mig, er når man begynder at bolle i takt med musikken. Selvom at det lyder underligt, så kan det få mig til at krumme tær. Jeg synes simpelthen, at det er for akavet og kikset for mig. Jeg er cirka lige så dårligt til at høre stemningsmusik under sex, som jeg er til at elske frem for at knalde.

Jeg er selv sangerinde, og jeg ved hvad musik kan gøre ved kroppen. Jeg skal derfor heller ikke lægge skjul på, at jeg selv kan være lige ved at komme i bukserne, hvis den helt rigtige rytme viser sig i et musiknummer. Så er jeg da solgt til stanglakrids med det samme. Jeg lever stort set hele mit liv gennem musikken, og det er svært at finde noget jeg elsker højere, men derfra og så til at knalde, elske eller vise følelser til det, der er meget langt for mit vedkommende. Jeg har egentligt oftest undret mig over, hvorfor jeg har det sådan og i bundt og grund så er jeg måske bare lidt sær og helt vildt dårlig til pladder romantik.

Rigtig god weekend. Husk at skriv ind med alle jeres spørgsmål: ml@missgrey.dk

Mange kys fra Miss Lara <3

Se Også