Kære læsere – her kommer: “Sådan var det at have en sugardaddy”

Alle kvinder har vel på et eller andet tidspunkt haft drømmen om at date en rig og charmerende mand, der konstant forkæler en med gaver og dyre middage?

For lykken må jo absolut være gjort, når man er i et forhold med en dejlig mand, der har bunkevis af penge. Sådan havde jeg det i hvert fald selv, da jeg begyndte at date Direktøren.

Jeg har i et tidligere blogindlæg fortalt om min første gang med en ældre mand. I dette indlæg giver jeg jer fortsættelsen på denne historie. Det skulle nemlig vise sig, at mit forhold til Direktøren skulle blive min første oplevelse med en sugardaddy.

Sådan var det at have en sugardaddy: Direktøren

Efter at Direktøren og jeg havde haft sex for første gang, var jeg en anelse splittet. For selvom vi havde haft god sex, havde jeg forventet mere. Var det virkelig det? – kan jeg huske, at jeg tænkte.

Alligevel fortsatte jeg med at date ham, fordi jeg stadigvæk var fascineret af ham. Han var en meget intens person, som jeg ikke helt kunne blive klog på. Det meste af tiden fik han mig til at føle mig som en prinsesse. Men når det handlede om sex føltes det så forbudt at være sammen med ham, fordi han var 14 år ældre end mig. Jeg syntes faktisk, at det var kanon frækt!

Derudover er det sjældent, at jeg oplever, at den første gang med en ny partner er perfekt. Jeg gav ham derfor chancen for at vise mig, at han havde noget mere at byde på. Jeg tror også, at jeg havde en del af “skylden”, fordi jeg ikke kunne give mig helt hen i starten. Jeg tænkte for meget over, at han var ældre end mig.

På sexfronten var der udelukkende tale om opstartsvanskeligheder.

Netop, da vi nærmest fra den ene dag til den anden begyndte at have svedig og mindblowing sex. Måske handlede det om, at jeg efterhånden glemte alt om aldersforskellen mellem os, når jeg var sammen med ham.

Vi var ofte ude og spise fin mad på byens fornemme spisesteder. Jeg følte, at min tilværelse var blevet en anelse mere eksklusiv og unik, efter jeg havde lært Direktøren at kende. Jeg har altid godt kunne lide at blive forkælet med en lækker middag, men hvem kan ikke det? Han havde pengene til det, og jeg havde det indtryk, at han nød mit selskab.

Derfor fik jeg heller ikke følelsen af, at jeg udnyttede ham eller af at skylde ham noget. Vi hyggede os egentlig bare med god mad og god sex. Så måtte vi se, hvor det førte henad med tiden. Det var quid pro quo eller noget for noget, som man siger på dansk. Det var ikke sådan at vi førte regnskab, men en middag udløste ofte et knald eller to senere på aftenen. Begge dele var jo både til hans og min fornøjelse.

Sådan er Sugardating? Jeg oplevede at få alt, hvad jeg begærede.

Eksempelvis var der en dag i starten af vores forhold, hvor jeg brokkede mig over, at mine yndlings sneakers var gået i stykker. Det medførte, at han troppede op med et par helt nye Nike-sko til mig dagen efter.

Dengang betragtede jeg ham som betænksom. Men den dag i dag ved jeg, at den slags gaver er en meget grundlæggende del af forholdet mellem en sugarbabe og hendes sugardaddy. Grunden til, at jeg ser denne forskel er, at jeg er bevidst om, at han på intet tidspunkt havde romantiske følelser for mig. For ham handlede det mest af alt om sex, som han betalte for med gaver og middage, hvilket gav ham en unik magt over mig.

Sådan var det at have en sugardaddy

Fra prinsesesse til Sugar-babe

Som tiden gik, begyndte vi faktisk at ses hver dag.

Jeg kunne mærke, at jeg fik romantiske følelser for ham, som jeg ikke havde kendt til i mange år. Jeg kunne sagtens forestille mig at være kærester med Direktøren. Den første gang jeg luftede ideen om et fast parforhold for ham, var han meget kritisk. Han var blevet skilt et halvt år tidligere, hvilket var hans forklaring på, at han på ingen måde var interesseret i at være kærester med mig. Dog ville han gerne beholde det, vi havde.

Når jeg ser på det fra hans side, kan jeg også sagtens forstå det.

Han havde da en pæn god aftale kørende. Han kunne dyrke sex med en ung pige i tyverne uden alle forpligtelserne, som hører med til et parforhold. I stedet kunne han nøjes med at spise mig af med en middag eller et par sko i ny og næ. Jeg opdagede det ikke dengang, fordi jeg var blændet af forelskelse. Jeg tænkte, at hvis han fik noget mere tid, kunne det være, at han ville noget mere. Men efterfølgende gik det op for mig, at det eneste jeg var for ham, var en ung og naiv tøs, som han kunne købe for sine penge.

Kort efter vores “snak” arrangerede han en dag, hvor vi skulle shoppe hele dagen.

Jeg prøvede tøj i flere timer, mens han fandt adskillige outfits frem, som jeg kunne vælge imellem. Personligt havde jeg ikke særlig stor indflydelse på, hvad der blev købt med hjem den dag. Alligevel var jeg overvældet, da jeg var tilbage i min lejlighed med fem bæreposer med tøj og smykker i favnen.

Dengang forstod jeg ikke, at det var starten på mit forhold til min første sugardaddy, men det var det, for derefter ændrede vores bekendtskab så meget karakter, at der ikke var nogen vej tilbage.

Sådan var det at have en sugardaddy

Mit springbræt til sugardating

Nu har jeg altså fortalt om begyndelsen på mit første forhold til en sugardaddy. Mens alt det her stod på, var jeg slet ikke klar over, hvad jeg havde rodet mig ud i. For ja – dengang levede jeg et liv i luksus, som jeg jævnligt blærede mig med overfor mine veninder.

Derudover skulle jeg ikke bekymre mig om at tænke selv på nogen måde. Jeg havde nemlig en sugardaddy, der besluttede alt for mig, når det kom til kost, tøjstil, makeup, træning og sex. Han bestemte altså helt præcist, hvordan disse ting skulle foregå. Og hvor meget er det ved at være sammen med en mand, der konstant forsøger at lave om på den, du er?

Samtidig endte jeg med at få følelser i klemme, hvilket var yderst ubelejligt og endte med at gøre mig mere ulykkelig end nogensinde. Derfor vil jeg den dag i dag langt hellere have et forhold, hvor jeg bliver belønnet med kærlighed fremfor tøj, smykker og dyre middage.

Dog er jeg sikker på, at jeg ville have haft en helt anden oplevelse, hvis Direktøren og jeg havde forventningsafstemt vores relation på forhånd.  Vu burde have aftalt, at det udelukkende handlede om sex og forkælelse. Så havde jeg nemlig ikke tilladt mig selv at falde pladask for ham. Til gengæld han lærte mig rigtig meget om mig selv, som jeg har kunnet bruge i mine senere oplevelser som sugarbabe.

Men det er jo en helt anden historie 😉

Sådan var det at have en sugardaddy

Har du erfaring med at have en sugardaddy, som du har lyst til at dele her på bloggen? Eller har du spørgsmål til sugardating, fordi du overvejer at prøve det? Skriv en kommentar til indlægget.

Derudover er du hjertelig velkommen til at give din mening til kende om hele konceptet med sugardating.

Ellers vil jeg sige tak fordi I læste med. Jeg håber på at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

Tidligere artikelSådan spotter du hans penis størrelse. Helt uden at kigge først
Næste artikelEn pinlig tur til lægen
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

5 KOMMENTARER

 1. Hvor er det spændende at læse og får helt lyst selv! Er bare så nervøs..for hvad hvis man fortryder det om mange år,, – Lyder hvertfald som nogle skønne minder for begge!
  Tillad mig at høre, hvad var dine tanker omkring din sikkerhed? Kaldte du dig et at navn? Havde du altid en veninde som vidste hvor du var og med hvem?

  Kh

 2. Kære Anonym

  Mange tak for din kommentar 🙂

  Først og fremmest kan jeg godt forstå, at du er nervøs og har tænkt, at du måske vil fortryde det senere. Som jeg ser det, er der dog ikke nogen forskel på sugardating og almindelig dating på den front. Efter min mening er der altid et vist element af nervøsitet, når man begynder at date en ny person, og der vil altid være en chance for at man fortryder det senere i livet, uanset hvordan rammerne har været.

  Derfor er det alligevel en god idé at overveje det nøje, inden du kaster dig ud i sugardating, for selvom jeg har nogle gode minder sammen med Direktøren, var det også en relation, som endte med at være dårlig for mig, da jeg havde nogle andre følelser for ham, end han havde for mig. Jeg forgudede ham, mens han betragtede mig som hans ejendom. Jeg var en vare, han kunne købe sig til. Det endte med at påvirke mit selvværd på en meget negativ måde, hvilket tog mig lang tid at komme over. Min pointe er, at der også er en bagside af medaljen ved sugardating, og man skal være klar over, hvad man går ind til.

  I forhold til de spørgsmål du stiller, brugte jeg egentlig samme fremgangsmåde som alle andre dates, jeg har været på. På første date med Direktøren vidste min bedste veninde (som altid), at jeg skulle mødes med en ny mand. Vi havde en fast aftale om, at jeg skulle skrive eller ringe, når jeg var hjemme i god behold. Ellers tog jeg ikke nogle forholdsregler. Jeg oplyste ham mit fulde navn, og han var også med hjemme i min lejlighed på vores første date. Men jeg var heller ikke klar over, hvad det efterfølgende ville udvikle sig til. Så ville jeg helt sikkert have gjort det anderledes.

  Det blev et ret langt svar, men jeg håber, at du kan bruge det til noget. Ellers er du meget velkommen til at skrive igen og stille flere spørgsmål 🙂

  KH.
  Miss Felicity.

 3. Jeg har alderen og statusen til at være en af disse hersens sugardaddies… men jeg vil ikke. Når jeg hører om mænd, som køber sig til sex med (ofte) yngre kvinder, tænker jeg uvilkårlig: fjols eller klamme stodder.
  Jeg forstår simpelthen ikke at det er blevet sådan et populært fænomen, som i virkeligheden jo blot er en marketingsmæssig genistreg for prostitution.
  Jeg er fuldt ud klar over det fascinerende ved betingelsesløs forkælelse, men sugardating er jo netop ikke betingelsesløst og heller ikke på nogen måde baseret på følelser meget nord for kønsorganerne.
  Miss Felicity, jeg tænker ikke på l-ordet om dig, udfra din beretning herover, men opretter man en profil på sugardating.dk med honora-krav og specifikke grænser udi diverse seksuelle ydelser, tillader jeg mig at tænke dét….

  Pas godt på jer selv. Sex både med og uden kærlighed er skønt, men seksuel kontakt bør aldrig have udgangspunkt i, hvor dybe dine lommer er.

 4. Hej Jesper,

  Miss Grey Redaktøren her. Miss Felicity er desværre stoppet som blogger hos os, så derfor svarer jeg. Jeg sætter stor pris på dit syn på sagen, og jeg er enig i det faktum, at man skal tage sig visse forholdsregler. Det er klart noget, som medierne har kørt op, hvormed yngre piger (især) er blevet lidt for fascineret af forsiden af medaljen. Vi forsøger at holde en nuanceret debat ved også at tage fat i bagsiden af medaljen, som lige her: https://missgrey.dk/anonym-paedagog-husk-bagsiden-af-sugardating/

  Igen, tak for råd og syn på sagen. // MG Redaktøren

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here