Sådan var det at have en sugardaddy

udgivet:

Sådan var det at have en sugardaddy

Kære læsere – her kommer: “Sådan var det at have en sugardaddy”

Alle kvinder har vel på et eller andet tidspunkt haft drømmen om at date en rig og charmerende mand, der konstant forkæler en med gaver og dyre middage?

For lykken må jo absolut være gjort, når man er i et forhold med en dejlig mand, der har bunkevis af penge. Sådan havde jeg det i hvert fald selv, da jeg begyndte at date Direktøren.

Jeg har i et tidligere blogindlæg fortalt om min første gang med en ældre mand. I dette indlæg giver jeg jer fortsættelsen på denne historie. Det skulle nemlig vise sig, at mit forhold til Direktøren skulle blive min første oplevelse med en sugardaddy.

Sådan var det at have en sugardaddy: Direktøren

Efter at Direktøren og jeg havde haft sex for første gang, var jeg en anelse splittet. For selvom vi havde haft god sex, havde jeg forventet mere. Var det virkelig det? – kan jeg huske, at jeg tænkte.

Alligevel fortsatte jeg med at date ham, fordi jeg stadigvæk var fascineret af ham. Han var en meget intens person, som jeg ikke helt kunne blive klog på. Det meste af tiden fik han mig til at føle mig som en prinsesse. Men når det handlede om sex føltes det så forbudt at være sammen med ham, fordi han var 14 år ældre end mig. Jeg syntes faktisk, at det var kanon frækt!

Derudover er det sjældent, at jeg oplever, at den første gang med en ny partner er perfekt. Jeg gav ham derfor chancen for at vise mig, at han havde noget mere at byde på. Jeg tror også, at jeg havde en del af “skylden”, fordi jeg ikke kunne give mig helt hen i starten. Jeg tænkte for meget over, at han var ældre end mig.

På sexfronten var der udelukkende tale om opstartsvanskeligheder.

Netop, da vi nærmest fra den ene dag til den anden begyndte at have svedig og mindblowing sex. Måske handlede det om, at jeg efterhånden glemte alt om aldersforskellen mellem os, når jeg var sammen med ham.

Vi var ofte ude og spise fin mad på byens fornemme spisesteder. Jeg følte, at min tilværelse var blevet en anelse mere eksklusiv og unik, efter jeg havde lært Direktøren at kende. Jeg har altid godt kunne lide at blive forkælet med en lækker middag, men hvem kan ikke det? Han havde pengene til det, og jeg havde det indtryk, at han nød mit selskab.

Derfor fik jeg heller ikke følelsen af, at jeg udnyttede ham eller af at skylde ham noget. Vi hyggede os egentlig bare med god mad og god sex. Så måtte vi se, hvor det førte henad med tiden. Det var quid pro quo eller noget for noget, som man siger på dansk. Det var ikke sådan at vi førte regnskab, men en middag udløste ofte et knald eller to senere på aftenen. Begge dele var jo både til hans og min fornøjelse.

Sådan er Sugardating? Jeg oplevede at få alt, hvad jeg begærede.

Eksempelvis var der en dag i starten af vores forhold, hvor jeg brokkede mig over, at mine yndlings sneakers var gået i stykker. Det medførte, at han troppede op med et par helt nye Nike-sko til mig dagen efter.

Dengang betragtede jeg ham som betænksom. Men den dag i dag ved jeg, at den slags gaver er en meget grundlæggende del af forholdet mellem en sugarbabe og hendes sugardaddy. Grunden til, at jeg ser denne forskel er, at jeg er bevidst om, at han på intet tidspunkt havde romantiske følelser for mig. For ham handlede det mest af alt om sex, som han betalte for med gaver og middage, hvilket gav ham en unik magt over mig.

Sådan var det at have en sugardaddy

Fra prinsesesse til Sugar-babe

Som tiden gik, begyndte vi faktisk at ses hver dag.

Jeg kunne mærke, at jeg fik romantiske følelser for ham, som jeg ikke havde kendt til i mange år. Jeg kunne sagtens forestille mig at være kærester med Direktøren. Den første gang jeg luftede ideen om et fast parforhold for ham, var han meget kritisk. Han var blevet skilt et halvt år tidligere, hvilket var hans forklaring på, at han på ingen måde var interesseret i at være kærester med mig. Dog ville han gerne beholde det, vi havde.

Når jeg ser på det fra hans side, kan jeg også sagtens forstå det.

Han havde da en pæn god aftale kørende. Han kunne dyrke sex med en ung pige i tyverne uden alle forpligtelserne, som hører med til et parforhold. I stedet kunne han nøjes med at spise mig af med en middag eller et par sko i ny og næ. Jeg opdagede det ikke dengang, fordi jeg var blændet af forelskelse. Jeg tænkte, at hvis han fik noget mere tid, kunne det være, at han ville noget mere. Men efterfølgende gik det op for mig, at det eneste jeg var for ham, var en ung og naiv tøs, som han kunne købe for sine penge.

Kort efter vores “snak” arrangerede han en dag, hvor vi skulle shoppe hele dagen.

Jeg prøvede tøj i flere timer, mens han fandt adskillige outfits frem, som jeg kunne vælge imellem. Personligt havde jeg ikke særlig stor indflydelse på, hvad der blev købt med hjem den dag. Alligevel var jeg overvældet, da jeg var tilbage i min lejlighed med fem bæreposer med tøj og smykker i favnen.

Dengang forstod jeg ikke, at det var starten på mit forhold til min første sugardaddy, men det var det, for derefter ændrede vores bekendtskab så meget karakter, at der ikke var nogen vej tilbage.

Sådan var det at have en sugardaddy

Mit springbræt til sugardating

Nu har jeg altså fortalt om begyndelsen på mit første forhold til en sugardaddy. Mens alt det her stod på, var jeg slet ikke klar over, hvad jeg havde rodet mig ud i. For ja – dengang levede jeg et liv i luksus, som jeg jævnligt blærede mig med overfor mine veninder.

Derudover skulle jeg ikke bekymre mig om at tænke selv på nogen måde. Jeg havde nemlig en sugardaddy, der besluttede alt for mig, når det kom til kost, tøjstil, makeup, træning og sex. Han bestemte altså helt præcist, hvordan disse ting skulle foregå. Og hvor meget er det ved at være sammen med en mand, der konstant forsøger at lave om på den, du er?

Samtidig endte jeg med at få følelser i klemme, hvilket var yderst ubelejligt og endte med at gøre mig mere ulykkelig end nogensinde. Derfor vil jeg den dag i dag langt hellere have et forhold, hvor jeg bliver belønnet med kærlighed fremfor tøj, smykker og dyre middage.

Dog er jeg sikker på, at jeg ville have haft en helt anden oplevelse, hvis Direktøren og jeg havde forventningsafstemt vores relation på forhånd.  Vu burde have aftalt, at det udelukkende handlede om sex og forkælelse. Så havde jeg nemlig ikke tilladt mig selv at falde pladask for ham. Til gengæld han lærte mig rigtig meget om mig selv, som jeg har kunnet bruge i mine senere oplevelser som sugarbabe.

Men det er jo en helt anden historie 😉

Sådan var det at have en sugardaddy

Har du erfaring med at have en sugardaddy, som du har lyst til at dele her på bloggen? Eller har du spørgsmål til sugardating, fordi du overvejer at prøve det? Skriv en kommentar til indlægget.

Derudover er du hjertelig velkommen til at give din mening til kende om hele konceptet med sugardating.

Ellers vil jeg sige tak fordi I læste med. Jeg håber på at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity

Missgrey - Skab det sexliv du drømmer omDette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også