Miss Fox

udgivet:

Sådan redder du et dårligt knald – Råd fra Miss Fox (!!)

Hvordan redder man et dårligt knald?

Vi har alle sammen været der, og prøvet et dårligt knald. Man får en fyr med hjem, man er liderlig og klar, men allerede ved det første tungekys indser man, at det ikke bliver nogen succes.

Dårligt knald

Dårligt knald – denne strategi bruges normalt

Jeg har haft dårlige knald, men i stedet for at bebrejde fyren for manglende erfaring, fingerfærdighed og lignende, er jeg begyndt at reflektere over, hvad jeg selv kan gøre for at redde knaldet. Selvfølgelig handler det til dels om at få fyret godt op under ham; selvom han ikke selv er specielt dygtig, så skal du selvfølgelig stadig yde dit bedste. Der er jo ingen grund til at ødelægge oplevelsen for ham også.

Når det så er sagt, så er det noget andet, jeg er nået frem til. Det handler om at fortælle ham præcist, hvad du vil have. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke selv er særlig god til det her. Jeg vil helst bare lade ham prøve sig frem, og hvis det ikke er specielt godt, så gør jeg et af to ting: 1) faker eller 2) skynder mig at skubbe ham om på ryggen, og gå i gang med et blowjob eller lignende – altså fjerne fokus fra mig selv.

LÆS OGSÅ: Miss Fox prøvet kikset fuldemandssex

Ny strategi: Få noget godt ud af det

Råd nummer 1

Det er ikke en god strategi, og det er også noget, jeg arbejder på at stoppe med. I stedet, så er det vigtigt at være ærlig med sin partner – på en positiv måde! Hvis han f.eks er i gang med at slikke dig, men hans tunge bare kører rundt som et piskeris, så kan du sige ”Skat/navn, det føles også vildt godt, når du slikker langsomt lige dér”. Selvfølgelig skal sætningen tilpasses til dig, så du fortæller ham noget, du virkelig godt kan lide, men opbygningen er den samme. I stedet for at sige ”Jeg kan ikke lide når du gør det der” så sig ”Jeg synes, det ville være vildt frækt, hvis du kunne gøre det her også”.

Råd nummer 2

Andet råd er at tage styringen – f.eks ved at ride. Personligt har jeg været sammen med et par fyre, som, i missionæren, bare har hugget løs i højt tempo uden variation. Det har jeg ikke fået meget ud af, men igen har jeg bare ladet som om. Nu er jeg dog begyndt på noget nyt. Jeg skubber ham væk, tager styringen og sætter mig ovenpå ham. På den måde kan jeg bestemme tempo og bevægelser, hvilket hjælper en del på det. Måske kan det også inspirere ham til selv at gøre noget lignende, når det er ham der øverst.

Råd nummer 3

Tredje og sidste råd handler også om at give ham inspiration. Der er studier, der viser, at man har tendens til at kopiere sin partners bevægelser. Så kys ham som du gerne selv vil kysses – og det gælder altså både på læberne og andre steder. Hvis du f.eks tænder på at blive nappet i øreflippen, eller kysset på halsen, så prøv at gør det på ham først. Se så om han ikke fanger hintet? Hvis ikke, så må du igen ty til første råd, og bare fortælle ham, at du tænder vildt meget på det.

Det vigtigste er i hvert fald at være ærlig med din partner! Hvis du (ligesom jeg har gjort) bare faker dig gennem et dårligt knald, så tror han jo det hele funker, og så er der ikke meget plads til forbedring. Det handler om at være positiv og ærlig

Held og lykke

Miss Fox <3

Se Også