Miss Fox

udgivet:

Miss Fox prøver KIKSET FULDEMANDSSEX

Hej læsere!

For tiden har der været en del ”tunge” indlæg fra mig, så nu kommer der en lidt lettere historie, fra engang hvor jeg havde noget meget kikset fuldemandssex med en fyr.

Kikset fuldemandssex: Noget vi ALLE har prøvet

Mig og min veninde, E, kedede os en aften og begyndte at spille beerpong for sjov. Vi bliver godt fulde, og beslutter os for at gå en tur, hvor vi tilfældigvis går forbi et kollegie. Det er rigtig koldt udenfor (februar), og E brokker sig over at hun fryser, så jeg foreslår at vi lejer S, P eller K – og udfordrer hende til at gå ind i kollegiet, hvor der bliver holdt fest, og stå der i mindst ét minut. Sej, som hun er, tager hun udfordringen op, og går ind, hvor hun falder i snak med en fyr og jeg bliver så hevet med ind. Vi må egentlig ikke være med til festen, da det er en fødselsdagsfest, så vi finder på en undskyldning om at vi kender fyren fra de gamle dage på HG (hverken mig eller E har gået på HG), og tilfældigvis mødte ham udenfor, da han skulle ryge! Og folk hoppede sgu på den.

HG-fyren tager til…

Jeg synes at HG-fyren er ret charmerende, og han har det vist på samme måde med mig. Vi flirter i hvert fald rimelig heftigt. Jeg må ærligt indrømme at mit blik ikke var helt skarpt, så jeg havde svært ved at fokusere på hans ansigt, og han virkede altså heller ikke hel ædru. Jeg husker ikke hvordan, men pludselig står vi inde på toilettet og kysser op ad døren. Folk står og banker på, og beder os komme ud, men vi er travlt optagede af hinanden. Til sidst låser vi dog op, og fødselsdagsbarnet står og råber op og begynder at high-five HG-fyren. Jeg finder ud af at fødelsdagsbarnet faktisk er Mr. HGs lillebror – som fylder 21.

De skal videre i byen for at fejre ham, men mig og Mr. HG vil gerne knalde, så vi må tænke kreativt. Før de skal afsted mod byen skal lillebroren op og hente noget på sit kollegieværelse, så han går der op sammen med sin kæreste, E, Mr. HG og mig. Kæresten vil ikke have at vi bliver i deres lejlighed mens de ikke selv er der, men mig og Mr. HG vil bare have hinanden, så jeg finder på en løgn om at E har en lungesygdom, og hun simpelthen bliver nødt til at ligge ned og hvile sig – det tror de også på.

Sådan startet kikset fuldemandssex… nemlig kluntet (!!)

E går kold på sofaen, da hun er hammerlam, og mig og mr. HG hugger gæsteværelset. Her begynder en kluntet omgang sex. Hans ånde var virkelig ulækker, så jeg kunne ikke kysse med ham uden at få kvalme. Det ville jeg dog ikke sige, så jeg undveg bare hver gang han prøvede at kysse mig. Jeg blev smidt ned på sengen og prøvede at få hans skjorte af, men en af knapperne sad fast, så det tog en krig. Derefter ville han slikke mig, da jeg kom i tanke om at jeg på ingen måder var glat forneden.

Jeg råber at jeg skal på toilettet, skynder mig derud, og ender med at hugge en tilfældig engangsskraber (ulækkert, jeg ved det) og fjerner det værste.

Jeg kommer tilbage, og han begynder at slikke mig, og det er egentlig fint nok, men hans tunge kører rundt som et piskeris. Det næste der sker er at han er så fuld, at han ikke kan få pikken op at stå, så han prøver gentagende gange at trænge ind uden held. Endelig lykkedes det ham, mens pikken er semi-stiv, og vi begynder noget kluntet sex. Han bliver ved med at sige ting som ”uh ja, du elsker det”, ”føles det godt at have min store pik inde i dig” og lignende ting, som alt sammen gik ud på at rose ham selv til skyerne. Det var så dårligt, og lige pludselig trækker han sig også væk, fordi jeg er begyndt at bløde forneden.

Jeg har skåret mig selv med engangsskraberen…

Til sidst stopper vi samlejet og jeg falder i søvn. Jeg bliver vækket kl lidt i 6, fordi Mr. HG siger at vi skal være ude af lejligheden inden de andre kommer hjem. Jeg vækker E, som også er rimelig fuld stadigvæk, og vi sjosker hjem i snevejr.

Ikke just verdens bedste knald!

/Miss Fox

Kikset fuldemandssex

Se Også