Missgrey Miss Lara

udgivet:

Sådan mener Mr. Perfekt, at en kvinde bør være i sengen

Hvad tror du, at mænd er helt vilde med i sengen? Jeg ved det ikke helt selv, og tror det er meget individuelt fra mand til mand. Men hvis der er noget, som jeg godt kunne tænke mig at finde ud af, så er det hvordan min flirt, Mr. Perfekt, vil have det. Så endnu engang sætter jeg hovedet på bloggen, og har igen lavet mig et lille interview og spurgt ind til, hvad der tænder ham allermest, og hvordan han ønsker at kvinder bør gebærde sig under et samleje med ham. Kan jeg mon opfylde det hele, nej det kan jeg ikke, men jeg har da helt sikkert tænkt mig at prøve.

Mr. Perfekt fortæller, hvordan en kvinde gerne må være i sengen

Kvinden skal tage initiativ og selv vise, at hun har lyst og er liderlig. Hun skal være klar på at overraske mig (Mr. Perfekt) en dag hvor jeg mindst venter det. Min kvinde må nogle gange gerne dominere mig, lige så vel som at jeg dominerer hende. Men selvfølgelig skal det mest være mig, som tager styringen, det er klart.

Hun skal ikke være bange for at prøve noget nyt i sengen og trods det, at jeg elsker at benytte mig af indgang nr. 1, skal hun heller ikke være for fin til at tage den i måsen i ny og næ, da jeg synes at dette til tider kan være super frækt.

Hun skal ikke være bange for at tage den i munden under forspil eller ved afslutningen af samlejet. Jeg gider ikke altid komme oppe i hende selv om at det er dejligt. Nogle gange skal der ske noget andet, og jeg kan derfor godt lide at komme ud over forskellige steder på hendes krop.

Jeg vil gerne have at kvinden stønner frækt under sex. Både fordi jeg synes at det er super frækt og fordi at det tænder mig helt vildt, men selvfølgelig også, så jeg ved at hun godt kan lide vores sex.

Jeg elsker frækt undertøj og der er ikke noget som tænder mig mere end når min kvinde gider gøre lidt ud af dette. Men det ultimative er dog, hvis hun påføre sig en lille sød og gennemsigtig bodystocking. Så går jeg helt amok.

Hun skal være frisk på at prøve lidt forskelligt sexlegetøj. Jeg er helt vild med at spænde hende fast, benytte mig af bind for øjnene samt Gag Ball og så bare få lov til at leje med hende alt det jeg nu lyster, og så skal hun heller ikke være for sart til at få nogle gode smæk i måsen. Nogle gange skal hun lade mig dominere, og sige ja til de ting jeg beder hende om og gøre som jeg befaler.

Kvinden skal kunne holde til hård sex, da jeg ikke er så meget til det mere stille og rolige. Jeg keder mig sgu lidt, hvis jeg skal ligge der og køre den stille frem og tilbage. Jeg elsker ikke med kvinden, jeg knalder hende og sender hende helt ud i tågerne. Det er lidt mere mig.

Kvinden skal være tilpas i hendes egen krop og turde give slip og blotte sig. Jeg hader, hvis en kvinde ligger og kæmper for hele tiden at dække sig til.  De fleste kvinder er smukke som de er. Og for at være helt ærlig, så gør det sgu ikke mig noget, hvis der skulle være en delle der sidder lidt forkert.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

Se Også