Sådan kommer du igang med at bruge sexlegetøj

udgivet:

Sådan kommer du i gang med at bruge sexlegetøj

*Indeholder reklamelinks*
Kære Læser

Sådan kommer du i gang med at bruge sexlegetøj!

Det er vigtigt, at sex er sjovt! I denne guide, giver jeg derfor tips og tricks til at komme i gang med at bruge sexlegetøj. Guiden indeholder tips til singlepigen, men også til de legesyge par. Sex er voksnes måde at lege på, så det er vigtigt at have legetøjet i orden. Der vil være noget for enhver smag også hvis du er nybegynder samt en mere erfaren bruger af sexlegetøj.

God fornøjelse!

Sådan kommer du i gang med at bruge sexlegetøj

I begyndelsen prøvede jeg mig frem med en gulerod eller en agurk, for at få en fornemmelse af, om det var noget for mig. Jeg vil råde jer til at gøre det samme, hvis I endnu ikke har givet jer i kast med vibratorer. Her er det vigtigt, at hygiejnen er i top, så skyl grøntsagerne grundigt før brug.

Derudover glider det meget lettere, hvis du bruger masser af glidecreme. Du kan eventuelt påføre et kondom, hvis du ikke er tilpas med at have direkte kontakt med madvarerne. Da jeg selv eksperimenterede i denne fase, smed jeg maden ud bagefter, hvilket jeg klart vil anbefale – specielt hvis det har været brugt til numse-sjov!

Hvis du allerede har eksperimenteret lidt med de penisformede fødevarer, er det tid til næste skridt.

Et godt råd er at investere i få ting til at starte med. Det gør, at I kan bruge pengene på at købe produkter i god kvalitet! Om det så er en dildo eller en klitorisvibrator er en smagssag efter min mening. Jeg vil i dette indlæg anbefale få lækre ting til skuffen.

Sexlegetøj hvordan? 3 gode råd

  1. Involver din partner fra begyndenlsen. Fortæl at du gerne kunne tænke dig at bringe sexlegetøj ind i soveværelset. Og sæt jer herefter ned sammen og tag en kigger på en fræk webshop.
  2. Lyt til jeres kroppe. Det er vigtigt at lytte til de signaler, kroppen sender, når I benytter jer af de forskellige former for sexlegetøj. Stop mens legen er god, plejer jeg at sige.
  3. Mit råd til jer frække singlepiger er at prøve jer frem! Du kan nemt og diskret købe tingene online eller gå i en sexshop og få gode råd om, hvad der passer lige nøjagtigt til dit behov!

Sexlegetøj for begyndere

Den første ting, jeg gerne vil anbefale er denne billige men skønne klitoris vibrator, der giver den skønneste klitoris orgasme:

sexlegetøj hvordan

Læs mere om den klitoris vibratoren her

Jeg er mest til at bruge en dildo, fordi jeg på den måde får det bedste fra to verdener – i form af vibration og penetrering. Til de kvinder, der har svært ved at få orgasme, anbefales klitorisvibratoren. Dog skal I være opmærksomme på, at vibrationen kan blive direkte ubehagelig ved overstimulering af klitoris.

Personligt er jeg stor fan af mærket “Vibe Therapy”, hvor jeg er ret lun på denne bad-boy:

sådan kommer du i gang med at bruge sexlegetøj

Læs mere om denne bad boy her

Ekstra spicy sexleg

Til jer, som er to, er der mulighed for at lege sammen, hvilket gør, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvordan legen skal være! Alligevel får I lidt inspiration med herfra.

På baggrund af mine egne oplevelser kan jeg varmt anbefale jer at tage dildoen med i seng og eksperimentere med at stimulere mere end et område ad gangen.

Endnu et simpelt, men billigt produkt til nybegynderen er denne simple penisring. Hvis I benytter sådan en frækkert under sex, vil han både holde længere og have en stivere pik.

sådan kommer du i gang med at bruge sexlegetøj

Læs mere om penisringen her

En fantasi, som tilmed fylder i mine tanker for tiden, omhandler en lydløs vibrator i offentligheden.

Jeg forestiller mig et scenarie, hvor manden anbringer et “sex-æg” oppe i mig. Det gør han inden vi skal ud i offentligheden, eksempelvis ned at handle eller ud at spise.

Herfra forholder han sig som om alt er, som det plejer. Netop selvom han har en fjernbetjening i lommen, der gør ham i stand til at skrue op og ned for vibrationen, som han har lyst til.

I øjeblikket venter jeg spændt på pakken, der skal gøre fantasien til virkelighed:

Sexlegetøj - LELO Lyla 2 Vibrator Æg

Læs mere om den frække parvibrator her

“Just do it”

Jeg ved, det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i sexlegetøjets univers. Et godt råd til den ”jomfru-rejsende” er derfor at holde et dildoparty sammen med veninderne.

På den måde er I sammen om det i trygge omgivelser, hvor en sælger kommer ud og hjælper Jer godt på vej. For mig var det en kanon god oplevelse!

Ellers håber jeg, det har været lærerigt og givet jer tips til, hvordan I kommer i gang med at bruge sexlegetøj!

Se Også