Kære læser,
Vi er mange som har prøvet det: at blive afvist. Det er aldrig fedt, og jeg tror ikke det bliver sjovere med tiden. Alligevel er min opfattelse, at det faktisk er lidt “tys-tys” at snakke om; for ingen ønsker jo at fremstille sig selv som en, der har svært ved at score.
Jeg vil lige ligge nogle kort på bordet omkring mine egne afvisninger, og om hvordan jeg har tacklet dem. 

Tag en chance

Kan du ikke lide at blive afvist (hvem kan det?), så er den bedste metode simpelthen at lade være med at tage chancer, og opsøge folk. Men det er alligevel en ret trist måde, ikke sandt?

Jeg har selv i lang tid, været lidt bange for at blive afvist. Det er aldrig noget, som er sket særligt ofte for mig, men alligevel har jeg ofte skulle mande mig op til at opsøge en potentiel fyr.

Men helt ærligt, er livet ikke for kort til ikke at tage nogle chancer?

Hvis jeg har et ønske/behov om at lægge an på nogen, men ikke helt tør – så plejer jeg altid at spørge mig selv, hvad det værste, der kunne ske, ville være? Svaret er ofte bare, at jeg ville få et “nej tak”. Det kan da godt være han lige siger det til sine venner, men hvad rager det i princippet mig?

Hvis en mand/kvinde afviser dig, er det jo alligevel ikke meant to be, og så slipper du for at bruge flere tanker og energi på personen. Dét er da et rigtig godt udfald!

Så fortæl dig selv: “livet er for kort til ikke at tage chancer, og hvad er i princippet det værste der kan ske?”.

Da jeg blev afvist

Som sagt har jeg sjældent opsøgt en anden, jeg har næsten altid ladet personen komme til mig. Om jeg så har givet ret åbne invitationer og hints, er en anden snak….

Men jeg husker specifikt én gang jeg gjorde det. Jeg havde datet en fyr i en periode, og vi havde ret god sex. Næsten på niveau med Mr. Tough Loves

Men han havde afbrudt det med mig, fordi han på daværende tidspunkt ikke havde tid til en kæreste. Sagde han i hvert fald.

Da der var gået en lille periode uden for meget sex, besluttede jeg at opsøge en “sexpartner”. Dog er jeg typen, som foretrækker at have en relation til dem jeg går i seng med, da det altid får det bedste udfald. Og nu vidste jeg jo, at vores sex var god…

Når man skal mande sig op

Så nu måtte jeg jo tage sagen i egen hånd. Jeg havde skrevet beskeden et par gange, slettet det, for at skrive det igen. Jeg var ret nervøs, da han var en utroligt flot fyr, som var vanvittigt charmerende; jeg ville jo ret gerne kunne have noget fast sex med ham.

Jeg skrev beskeden igen.
“Hej XXX. Jeg håber det er okay, at jeg skriver til dig!”.

Så trykker jeg ‘enter’ for at komme ned på næste linje, men istedet sender den beskeden!

Shit. Fuck. Okay.
Nu var jeg jo nødt til at skrive hele beskeden!

And so I did. Jeg skrev til ham, og var ærlig omkring, at jeg havde lyst til ham, og om han ønskede noget uforpligtende.

Jeg kiggede længe på min besked. Virkede jeg for uskyldig? Var jeg for offensiv? Var den tilpas kæk og fræk?

Pause.

Fem minutter senere bippede der en kort, men sød besked ind. Han havde fundet en anden, så “desværre” måtte han takke nej.

Jeg skulle lige synke det. For det første troede jeg jo ikke, at han havde “tid til en kæreste”. For det andet var jeg lige blevet afvist, men selvfølgelig på et ret ærligt grundlag.

Og her skulle jeg så lige huske mig selv på, at det jo faktisk var ret dejligt, at jeg kunne sætte et stort, rødt kryds over ham! Nu behøvede jeg ikke bruger flere tanker på, om jeg skulle skrive til ham, eller om vi kunne få noget op at køre igen. Han var ude af billedet, og jeg kunne fokusere på de andre kommende mænd. Men derfor er det selvfølgelig aldrig fedt, at blive afvist.

Gå efter det du vil – også som kvinde

Men igen, hvis ikke man tager nogle chancer, får man sjældent det man vil have. Og jeg fandt da en anden at hygge mig med, så værre var det jo ikke.

Idag er det ikke længere manden, som kun tager initiativet, og ofte elsker de også at kvinderne kæmper lidt for det, de ønsker.

En fyr jeg datede fortalte mig engang, at han var ret bange for at blive afvist. Alligevel tog han chancen på vores første date, og kyssede mig – og jeg ville da super gerne kysse ham! Men alligevel fortalte han bagefter, at det var vildt svært for ham, fordi han var bange for en afvisning. Så ladies, det er ikke kun os, som er nervøse!

Tag fat i dit liv, og gør det du vil. Du vil nok komme ud for en afvisning eller to; men i sidste ende kommer du meget længere, hvis du tager nogle chancer, og går efter det, du vil have!

Er du selv blevet afvist? Hvordan håndterer du en afvisning?
Læg gerne en kommentar, eller send en mail til mm@missgrey.dk! Husk også at følge mig og de andre piger på Instagram: missmilfdk

XOXO Miss MILF

Tidligere artikelBilsex som det bedste – med Mr Terminator
Næste artikelGlemmer I også at dyrke sex?
Miss MILF
Livet skal leves, smages, føles og dyrkes. Og for mig også på den seksuelle plan! Igennem mine blogindlæg vil du kunne følge mit seksuelle liv, som det er; intenst, følsomt, råt og eksperimenterende - men også akavet, pinligt, kompliceret og til tider lidt kedeligt. For hvordan kombinerer man egentligt dét, at være ung mor, enlig og studerende, samtidigt med at få nærvær, kærlighed og god sex til at fungere? Dét og meget mere vil jeg give dig mit bud på, igennem nogle ærlige og åbne indlæg. Jeg lover dig at du vil både vil krumme tæer, grine, og blive inspireret til at krydre dit sexliv op, både alene og med en partner. "Because good sex is like good bridge. If you don't have a good partner, you'd better have a good hand" ;-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here