Smertefri dating

udgivet:

Sådan gør du dit “Dating-GAME” smertefrit

Hey skønne MG-Læsere!

Engang imellem, gør jeg mine indlæg her hos Missgrey.dk, lidt mere personlige end ellers. Normalt lader jeg de skønne “MG-Piger” om dette. Men here goes. Jeg havde lige lidt råd, denne almindelige fredag aften, som jeg ville øse ud af. Og jeg tror, i bund og grund, at mine råd er meget “Basic”.

Jeg kører et helt særligt “Dating-GAME”

Hvis du ikke er i et forhold, er der forskellige måder at være single på. For mig at se, så kan du være MEGET søgende og tage på mange dates, du kan tage dig selv helt af markedet, og gå i en “Cølibat-lignende-tilstand” – eller, du kan blive i midterbanen. Og det er her, i midterbanen, at jeg synes, nogle flere kvinder skal opholde sig.

https://missgreyclub.dk/Midterbanen

Når du er i midterbanen, så er du hverken søgende eller totalt afholdende. Du lader dig ikke styre af, hvor meget interesse, din date har i dig, og omvendt, så afviger du heller ikke fra tilnærmelser. Her er mine 6 råd:

1. Du søger ikke sådan rigtigt

Du er aktiv på “Dating-platforme” og APPs. Men du bruger dem ikke sådan rigtigt. Og det er helt okay. Du afsøger markedet, men du gider heller ikke søge med hud og hår. For når den rigtige dukker op, vil du bemærke ham i mængden.

2. Dont be an “Ice-Queen”

Hvis du falder over en sød fyr, så sørger du for, at han ikke bliver centrum i DIT liv. Der er ingen grund til at rydde kalenderen, og oprive dit hjerte, for en fyr, som du endnu ikke ved, om er noget. Men samtidig skal du være sårbar. Hvis han er der, så sørg for at han ved, at du er interesseret. Dont be an “Ice-Queen”.

3. Fyld kalenderen

Gør noget for dig selv. Og fyld din kalender med ting, som DU gerne vil. Det er federe at have en overfyldt kalender, og så skulle gøre tid til nogle i dit liv, end omvendt.

4. Find en “Safe-guy”

Brug kræfter på en “Safe-guy”. Ja, nu er det ikke ligefrem noget, jeg praktiserer i det vilde (måske mere førhen). Jeg ved dog, fra mange veninder (og hvad jeg ellers har læst mig frem til), at det er en god taktik at have en “Safe-guy”. Din “Safe-guy” er ham du finder ro, tryghed og omsorg hos, men som du ikke kan få følelser for. Der kan være mange årsager til, at du ikke får følelserne. Det kan være, at I ikke har samme grundværdier, kemien ikke helt er der – eller at han bare er en god, sød dreng i dine øjne. Måske ikke helt den mand, du lige søger på sigt. Din “Safe-guy” vil sørge for, at du får nogle grundbehov og følelser ud af kroppen, og det vil give dig en ro til at have overskud på datingmarkedet. Sagt med andre ord: Du undgår at blive desperat. Dog skal du ikke gøre dette, hvis du hurtigt får for mange følelser involveret.

5. Dont play your odds wrong.

Yes, tænk dig om. Det er faktisk OK at spille på flere. Ligesom du har din “Safe-guy”, kan du også date flere. Det er som om, at det stråler ud af dig, at du på den måde er eftertragtet. OG det kan andre mænd mærke. Har du også prøvet det der med, at der er totalt døde perioder i dit liv, når det kommer til mænd? Og så lige pludselig, så er der tre, som du ikke kan vælge mellem? Well, en ulykke kommer sjældent alene – og sådan kan det også være med lykken. Det positive/tiltrækkende tiltrækker mere.

Læs også: Fifty Shades of Grey sexlegetøj – den ULTIMATIVE guide

6. Honestly?

Vær ærlig overfor dig selv. Hvis du er i midterbanen, så skal du også være ærligt i forhold til, om du nu også søger noget seriøst. Måske du bare nyder at være her, indtil ham, som du ikke kan leve uden, dukker op. Måske nyder du det ikke – og vil enten gå på hardcore jagt eller i cølibat. I midterbanen skal man engang imellem lige gøre status på situationen. Så pas på dig selv – og husk at tjek dig selv op. Eller spørg din veninde, om du virker lykkelig, lige der hvor du er?

LOVE // MG Redaktøren

Se Også