Missgrey Miss Lara

udgivet:

Sådan forkæler jeg Mr. Perfect på Bøf og Blowjob dag.

Så er det endelig blevet tid til at forkæle din mand og ofre sig i mandighedens navn. Vi kvinder er til hverdag rigtige gode til at tage styringen og til både at sige fra og til ift., hvordan vi vil have tingene, når det eksempelvis gælder forhold og sex. Så hvad går der af os for at give lidt til manden den anden vej og for at give ham en dag, som er kun hans og hans alene?  Normalt er Bøf og Blowjob dag ikke noget som jeg går op i. Faktisk har jeg altid synes at det var et lidt besynderligt påfund. Så i år er den aller første gang jeg kaster mig ud i det og har tænkt mig at give den alt hvad jeg har. Nu går jeg jo og dater Mr. Perfect så han skal da helt sikkert være prøvekanin i dag, og jeg har derfor planlagt denne dag helt ned til den mindste detalje.

Jeg har selvfølgelig tænkt mig at starte dagen ud med at vække ham ved at tage hans diller lidt i munden, bare lige så han får en god start på morgnen. Efterfølgende har jeg tænk mig at hoppe i mit frækkeste lingeri og valse ned for at lave noget god morgenmad på sengen til ham. Jeg skal selvfølgelig gå rundt letpåklædt hele dagen, sådan han kan få lov til at gøre lige hvad han vil med mig og tage mig gennem hele dagen som han lyster. I løbet af dagen går jeg ned til slagteren og køber den største solide røde bøf, jeg overhovedet kan finde. Der skal bestemt ikke spares på noget, hvilket passer mig helt fint, da jeg selv er lidt af en kødspiser. I aften er det mig der står i køkkenet og han skal selvfølgelig ikke løfte så meget som en finger, med mindre at han gerne vil tage mig op ad køkkenbordet. Han skal føle at det er ham der har styringen for en gangs skyld. Og så tænker jeg da helt sikkert at vi skal slutte aftenen af med en god Amarone og en tur i jacuzzi.

Jeg ved ikke med jer piger, men jeg tror faktisk at min Bøf og Blowjobdag bliver pisse lækker. Det kræver ikke så meget at stege en bøf og tage hans diller i munden. Så jeg synes bare at i skal komme i gang. Smid rødstrømperne og giv efter for mandschauvinismen bare idag. Jeres fyr vil elske jer for det, og så kan i jo altid svinge pisken over ham igen i morgen.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

Se Også