Sådan følger du med når pigerne smider tøjet til Photoshoot

udgivet:

Sådan følger du med, når pigerne smider tøjet på Photoshoot

Eller… næsten smider tøjet på Photoshoot

Hvad skal du lave idag? Det er en højhellig lørdag og måske ligger du i skrivende stund med tømmermænd under dynen? Det kan også være, at du vimser rundt derhjemme og gør klar til morgenbordet og en lækker, ny kop frisk kaffe. Uanset hvad, så ved jeg godt, hvad du skal bruge NOGET af lørdagen på. Du skal nemlig med Miss Grey pigerne på Photoshoot. Pigerne skal idag samles for anden gang, og denne gang har det et helt specielt formål. Miss Grey universet mangler nemlig billeder af pigerne, og derfor skal vi allesammen afsted idag til en fotograf – på et famøst Photoshoot – så der kan komme nyt liv til hjemmesiden. Hvilken anden grund til, at de smider tøjet, kan du læse lige her, hvor jeg har skrevet et indlæg hos Woman.dk. 

Pigerne smider tøjet på Photoshoot: SÅDAN følger du med

Der er 3 nemme måder, hvorpå, du kan være en flue på væggen imens pigerne giver den gas foran kammeraet.

Følg med på Miss Grey Instagram lige her! Hvis du følger med på Instagram, vil jeg imens billederne hos fotografen bliver taget lægge forskellige stemningsbilleder op.

Følg med på Miss Grey Facebook lige her! Der vil komme billeder fra dagens Photoshoot på Facebook. Men derudover vil der også komme andet godt på Facebook, da vi allesammen i Miss Grey teamet er samlet denne weekend og sikkert finder på andre ting.

Følg med på Woman.dk og deres Snapchat! Miss Grey har snapchat takeover hos Woman. Her vil der komme livebilleder. Så gå ind og følg Woman på Snapchat, hvis ikke allerede du gør det.

KH Miss Grey Redaktøren! Og ja, jeg glæder mig. Imens pigerne knokler og laver trutmund foran kammeraet, skal jeg nok sørge for, at du får billeder af hele eventet.

Knokler foran kammeraet

Se Også