*Dette indlæg er sponsoreret*

Kære læser,
Er du single, og vil du gerne ud af den status? Eller kan du bare godt lide at læse om det og føle dig forstået? Så er Kirk Rønler’s nye bog “Sådan får du en kæreste” lige bogen for dig! Jeg har jo personligt selv Mr. Bad, men jeg må indrømme, at bogen ramte mig på flere punkter…

Personlig fortælling

Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, da jeg ser overskriften på bogen. Selve farverne, grafikken og opsætningen er super flot på bogen, men “Sådan får du en kæreste“? Det lød lidt for kliché i mine ører.

Jeg åbner dog bogen samme dag, jeg modtager den, og en lyserød, personlig tekst rammer mig. Rønler fortæller ganske kort om, hvornår hun begyndte på bogen, og hvornår den sluttede for hende igen – og tildeler hendes farfar denne bog. Jeg kunne straks se, at hendes åbenhed og måden, hun skriver på, tiltaler mig. Så jeg gik i krig.

Rønler fortæller straks om sig selv. Hvordan hun havde alt det, mange kun drømmer om; mand, villa, skønt job og regelmæssig sushi og rengøringshjælp.

Alligevel endte hun med at blive skilt. Ikke af nogen stor årsag – hun var bare ikke lykkelig.

Med denne sætning fangede hun mig virkelig i sit spind. Hvor mange af os går ikke rundt i en hverdag, som samfundet fortæller er dejligt og skønt, men alligevel føler vi et form for tomrum? At noget ikke helt er, som det måske burde eller kunne være? Jeg gør i hvert fald sommetider, hvis jeg ikke holder mig selv oppe på alt det, der virkelig giver mening for mig, og ikke lader mig nøjes.

En tæt veninde

Bogen handler i bund og grund om, hvordan du kan finde dig selv en kæreste. Og ikke bare en kæreste – men en rigtig kær-este! En, du netop ikke vil være foruden. Den kæreste du har.

Men, på trods af dette grundlæggende emne, så kan en sat madame som jeg, stadig få rigtig meget ud af denne bog. Rønler skriver enormt personligt, og jeg sidder igennem hele bogen, og føler, at hun taler til mig. Det er egentligt også som om, at hun lytter.

Sådan får du en kæreste

Jeg fik helt ærligt følelsen af, at Rønler blev lidt en veninde. En veninde igennem en bog. Jeg havde ikke helt lyst til at vide, hvordan hun ser ud, eller hvilken stemme hun har – for i mit hoved, var hun min personlige veninde.

Hun fortæller både om sig selv, men også “om dig”, og rigtig meget til dig. Hun er et kærligt skub.

God opdeling

Bogen er delt godt op. Der er nogle lyserøde sider, og efter hver endt afsnit, er der noget fremhævet tekst, som opsummerer det læste afsnit. Det giver lige en kort briefing over hovedpointen i det afsnit, du lige har læst. Super dejligt og overskueligt!

Igennem bogen får du flere øvelser og eksempler. Eksempler fra hendes liv, og metoder hun selv har prøvet af – og hun forklarer grundigt, hvordan du selv kan udfordre dig og dine veninder. Måske vil det skaffe jer en kæreste – men uanset hvad, vil det styrke dig personligt!

Hun skriver i talesprog, og er ikke nervøs for at bande lidt indimellem. Det er også en af grundene til, at man (jeg) føler, at hun ligefrem taler direkte til mig.

Det er letlæseligt, sjovt, og ærligt!

De forskellige mænd hun dater igennem denne periode, har også forskellige “navne”. Der er fx Journalisten, Det Finske Saunahus, Surferen, osv. Man kan let adskille dem fra hinanden, og hver mand har sin egen skønne og sjove historie med Kirk Rønler!

Lær dig selv at kende

Kort fortalt, så er bogen SÅ meget mere, end en bog, som handler om at få en kæreste. Den er velskrevet, personlig, kærlig, og så udfordrer den dig på nogle rigtig gode punkter. Du lærer simpelthen dig selv bedre at kende!

Ved du fx hvordan hormoner påvirker din hjerne, så du både kan være mere åben eller lukket for et møde med en anden? Eller hvad med din personlighed, og dine krav til mænd? Hvorfor har du de krav, og hvordan ændrer du dit mindset om den perfekte partner, og de mange lister op og ned om, hvad han skal kunne?

Sådan får du en kæreste

Du vil igennem bogen reflektere rigtig meget over dig selv. Jeg stoppede flere gange op, og tænkte mig grundigt om og mærkede efter. Hun stiller nogle fantastisk gode spørgsmål, og man kommer virkelig til at mærke efter, hvad der er vigtigt for én selv. Og mere om, hvorfor det er så vigtigt!

Du kan gå ind på www.kirkronler.dk, og modtage tre gratis kapitler. Så kan du jo selv vurdere bogen!
Gør dig selv eller en veninde en god tjeneste, og læs “Sådan får du en kæreste”. Jeg lover dig, at du ikke bliver skuffet!

XOXO Miss MILF

OBS: På Missgrey.dk er vi ved at undersøge lidt nærmere, hvordan folk møder hinanden. Hvordan mødte du din kæreste? Læs med i indlægget fra Miss Curious for at deltage i vores store undersøgelse, som skal føre ud i en skøn e-bog.

*Dette indlæg er sponsoreret*

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here