Kære læser

I forbindelse med min første e-bog, har jeg brug for DIN hjælp! Jeg vil gerne vide, hvordan du mødte din kæreste?

Besvarelsen fra dig kan være få linjer eller en halv roman – du bestemmer. Det her er DIN mulighed for at bidrage til Missgrey-universet, og inspirere andre læsere med netop din historie.

For at lege med skal du blot besvare 3 spørgsmål, som selvfølgelig forbliver hundrede procent anonymt. KLIK HERUNDER – DET ER ALT DU SKAL GØRE! KLIK HERUNDER.

DELTAG I VORES SPØRGESKEMA OM, HVORDAN DU MØDTE DIN KÆRESTE

Hvorfor e-bøger?

At lave e-bøger er vores mulighed for at gå i dybden med forskellige, spændende emner. Vores indlæg på Missgrey er ikke altid nok til at få sagt alt det, vi gerne vil! Det giver os også muligheden for at inddrage dig, kære læser. Du får nemlig muligheden for at dele nogle af dine historier, så vi kan få os et autentisk indblik i et givent emne. Vi står selv for hele processen fra idé til forfatterskab og produktion, og arbejder hårdt på et lækkert resultat. E-bøgerne er med andre ord vores små babyer, lavet direkte til vores højtelskede læsere <3

All My Love Heart GIF by Chibird - Find & Share on GIPHY

Jeg vil slutte af med at sige tak på forhånd, for at deltage i vores lille undersøgelse. Denne mulighed var slet ikke opstået uden jer skønne læsere! Jeg kan ikke vente med at læse dit spændende bidrag til min allerførste e-bog.

Følg mig på Instagram Misscuriousdk 

Find os på Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

LÆS OGSÅ: Sådan kan du møde en potentiel kæreste! 

Tidligere artikel5 sjove beskeder fra mænd #4 – Wild edition
Næste artikelJeg har fortrudt!
MISS CURIOUS
Mit navn er Miss Curious! Jeg er gået fra at være i et fast parforhold, til at gå amok i det seksuelle univers som single, hvor jeg blandt andet begyndte at snuse til BDSM og meget andet. Min nysgerrighed og eventyrlyst har indtil videre lært mig, at jeg har nogle atypiske seksuelle præferencer, som du kan høre meget mere om i mine blogindlæg. Men samtidig nyder jeg stadigvæk kærlig, almindelig sex med masser af kys og kæleri. Intet emne er for langt ude for mig og min søgen på det, der gør hele forskellen. Jeg mødte på mystiskvis en mand, der ændrede hele spillet for mig, også selvom at han er et kid og jeg er mange oplevelser og erfaringer foran ham. Vores nuværende titel er ”friends with benefits,” men vi kommer tættere og tættere på hinanden, og hvem ved hvad fremtiden bringer? Find ud af, hvordan jeg formår, at skabe balance med disse seksuelle præferencer i mit almindelige danskerliv og følg med på min rejse, hvor formålet er at udforske verden og lære mig og min nuværende flamme bedre at kende. For kontakt: mc@missgrey.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here