kæreste

udgivet:

HJÆLP – Hvor finder man en kæreste?

Kære læser

I forbindelse med min første e-bog, har jeg brug for DIN hjælp! Jeg vil gerne vide, hvordan du mødte din kæreste?

Besvarelsen fra dig kan være få linjer eller en halv roman – du bestemmer. Det her er DIN mulighed for at bidrage til Missgrey-universet, og inspirere andre læsere med netop din historie.

For at lege med skal du blot besvare 3 spørgsmål, som selvfølgelig forbliver hundrede procent anonymt. KLIK HERUNDER – DET ER ALT DU SKAL GØRE! KLIK HERUNDER.

DELTAG I VORES SPØRGESKEMA OM, HVORDAN DU MØDTE DIN KÆRESTE

Hvorfor e-bøger?

At lave e-bøger er vores mulighed for at gå i dybden med forskellige, spændende emner. Vores indlæg på Missgrey er ikke altid nok til at få sagt alt det, vi gerne vil! Det giver os også muligheden for at inddrage dig, kære læser. Du får nemlig muligheden for at dele nogle af dine historier, så vi kan få os et autentisk indblik i et givent emne. Vi står selv for hele processen fra idé til forfatterskab og produktion, og arbejder hårdt på et lækkert resultat. E-bøgerne er med andre ord vores små babyer, lavet direkte til vores højtelskede læsere <3

Valentines Day Love GIF by Chibird - Find & Share on GIPHY

Jeg vil slutte af med at sige tak på forhånd, for at deltage i vores lille undersøgelse. Denne mulighed var slet ikke opstået uden jer skønne læsere! Jeg kan ikke vente med at læse dit spændende bidrag til min allerførste e-bog.

Følg mig på Instagram Misscuriousdk 

Find os på Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

LÆS OGSÅ: Sådan kan du møde en potentiel kæreste! 

Se Også