Vi går vinteren i møde, hvilket betyder kolde og mørke morgener, hvor morgenfriskhed kan virke som et fremmedord for de fleste. Det kan nemlig være svært at få en god start på dagen på denne årstid. Jeg er personligt et af de mennesker, som tydeligt kan mærke skiftet fra sommer til vinter. Derfor gør jeg alt, hvad jeg kan for at få den bedste start på dagen.

Det viser sig at være morgensex for mit vedkommende.  Jeg har mere overskud og føler mig langt mere motiveret for dagens udfordringer, når dagen starter med en omgang lagengymnastik. Jeg ved af erfaring, at det ikke er alle, der deler min passion for morgensex. Jeg har udarbejdet denne guide med det formål at give jer en række tips og tricks til at blive morgenfriske med lækker morgensex.

God fornøjelse!

Step by step: Sådan får I lækker morgensex

 1. Planlæg det

  Det kan godt virke usexet at skulle planlægge at have sex på et bestemt tidspunkt, men i begyndelsesfasen hvor morgensex skal indarbejdes som en del af hverdagen, kan det medvirke til, at oplevelsen bliver god for begge parter. For hvis du planlægger det som en overraskelse, og han afviser dig, fordi han ikke er med på ideen, bliver det et irritationsmoment for jer begge. Når det bliver en regelmæssig del af jeres sexliv, kan du overraske ham ved at vække ham med et blowjob.

 2. Gør det ved særlige lejligheder 

  Skal du eller din partner/kæreste til et vigtigt møde eller præstere noget udover det sædvanlige i løbet af dagen er det oplagt at starte med dagen med at dyrke sex. Det øger nemlig selvtilliden og kan have en positiv indflydelse på din arbejdsdag.

 3. Stil uret en halv time før 

  På den måde har I god tid til at starte dagen ud med en omgang morgengymnastik. Hvis I har det svært med tanken om at stå tidligere op for at knalde, kan I indhente søvnen ved at gå tidligere i seng aftenen før.

 4. Gå forsigtigt til værks 

  Prøv jer stille og roligt frem, mens I fokuserer på at mærke hinandens varme kroppe tæt på hinanden. Mærk efter hvad I har lyst til frem for at tvinge lysten frem, fordi I har bestemt jer for, det skal være lige her og nu.

 5. Slut fred med den såkaldte morgengrimhed 

  Hvis du ikke føler dig specielt lækker fra morgenstunden, kan du invitere din partner en tur under bruseren til et vådt morgenknald i badet. Når du mærker hans hænder og det varme vand på din krop, glemmer du alt om at være morgengrim. Lad være med at bruge for meget tid på at gøre dig klar til morgensex, da det gør, at den trætte og småliderlige fornemmelse når at forsvinde, inden I overhovedet kommer i gang.

 6. Afstem jeres forventninger 

  Lad være med at sætte for høje forventninger til hinanden. Snak om hvad det er I gerne vil have ud af at dyrke sex om morgenen. Ved at italesætte jeres behov bliver det langt nemmere for jeres partner at opfylde dem.

 7. Dyrk intim hyggesex 

  I befinder jer stadig i stadiet mellem drømmeland og virkelighed. Min erfaring er, at morgensex er bedst, når det betragtes som et intimt godmorgen i stedet for, at der bliver lagt op til en hed sexsceance med multiorgasmer.  Fokuser på følelsen af at være tæt. Den holder nemlig ved resten af dagen.

 8. Brug det som forspil til aftensex 

  Et hurtigt morgenknald kan let være det bedste forspil til en længerevarende sexoplevelse den følgende aften. Ved at bruge morgensex på den måde venter man i spænding på forløsningen hele dagen.

 9. Undgå drageånden 

  De allerfleste mennesker har en frygtelig morgenånde. Hvis I ikke ser muligheden for at undlade de dybe morgen-kys, kan I have en pakke tyggegummi eller mintpastiller ved sengen, som kan tage det værste af drageånden.

 10. Lad være med at overvurdere morgenjernet 

  Det er nemlig ikke nødvendigvis, fordi han er lysten, at hans pik er stiv om morgenen. Der er tale om en biologisk funktion, som kan være en indikation på, at han skal tisse. Derfor er det normalt, hvis manden ikke får udløsning, når han har morgenjern på.

Carpe diem!

Uanset på hvilket tidspunkt af dagen, at jeres sexlyst melder sig, så husk på de mange fordele, der er ved at dyrke regelmæssig sex. Morgensex er en mulighed for at variere jeres sexliv, hvis I er begyndt at kede jer over den samme rutine dag efter dag.

Jeg håber, at jeg har kunnet motivere jer til at give morgensex en chance henover de mørke og lange vintermåneder, så I alle sammen kan få nogle sexede morgener fremover.

– Miss Felicity

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du igang med BDSM

Tidligere artikelFuldemandssex med Mr. Boyfriend
Næste artikelHvad afslører dine seksuelle fantasier om dig?
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here