Rocks Off – Feranti Girls Just Wanna Have Fun fra Belugi.dk – det perfekte vibratorsæt til singlepigen, og til jer, der elsker teasing. Egner sig også perfekt som gave til Valentinsdag. 

Hey y’all

Valentinsdag nærmere sig med hastige skridt, og i den forbindelse, vil jeg præsentere jer for det perfekte vibratorsæt.

Rocks-Off – Feranti Girls Just Wanna Have Fun er et lyserrødt vibratorsæt fra Belugi.dk i tre dele. Det betyder, at der er en lille vibrator og to “beholdere” man kan sætte den ind i. En til at føre ind i skeden, og en til at bruge på klitoris (se hvordan sættet ser ud HER).

Vi har:

  • Ramsey Rabbit
  • Slinky Pinky
  • RO-80mm bullet vibrator

Hvad får du ud af Girls Just Wanna Have Fun sættet?

Jeg vil lige starte med at sige, at indpakningen er 100% diskret, og der står ingen steder, hvad der gemmer sig inde i kassen! Vibratoren og beholderne er som sagt fine pastellyserøde. De er latexfri og allergitestet. Batterier medfølger i øvrigt (og mit løb først tør igår… og jeg har altså voldbrugt den de sidste to-tre måneder).

Læs også:  Fun Factory Vibe Tiger – En Wiiild dildo vibrator

Vibratoren kommer med syv vibrationsmuligheder og hastigheder. Du skifter vibration ved at trykke på den lille knap for enden af vibratoren. Den første mulighed er en konstant summen, som er ret intens. Nummer to er ligeså, dog med en mindre intens vibration. De andre muligheder er vibrationer med forskellige intervaller. Det er supergodt, hvis man kan lide at tease (sig selv eller sin partner). Vibrationerne kører liige til det føles rigtig godt, og så stopper de og starter igen. Desuden er vibratoren og de to beholdere på størrelse med en pegefinger og dermed handy og til at have i håndtasken.

Hvordan føles de tre vibratorer hver for sig?

RO-80mm: Vælger du at bruge RO-80mm uden beholderne, kan du forvente en meget intens og direkte vibration. Den føles super lækker, men personligt synes jeg hurtigt, jeg bliver overstimuleret.

Slinky Pinky: Slinky Pinky er perfekt som begyndervibrator. Den er lille, og derfor nem og behagelig at føre op. Sæt RO-80mm ind i beholderen, læn dig tilbage og nyd de lækre vibrationer inde i dig. Da vibratoren er inde i beholderen føles den ikke for intens, men kan sagtens mærkes.

Ramsey Rabbit: Hvis du leder efter en klitoris-vibrator der ikk er for intens skal du placere RO-80mm inde i Ramsey Rabbit-beholderen. Beholderen er lavet af et tykt lag silikone, der dæmper vibrationerne. Den er dog på ingen måder kedelig. Vibrationerne er lækre og nemme at tilpasse den hastighed du foretrækker.

Køb sættet på tilbud til 135kr lige HER. 

Rocks Off - Feranti Girls Just Wanna Have Fun

Hvordan oplever jeg vibrator-sættet?

Jeg skulle først lige forstå tanken bag sættet. Jeg troede nemlig at vibrationerne ville føles ens i begge beholdere, og derfor kunne jeg ikke forstå, at der kom to. Nu har jeg dog erfaret at 1) Kaninen er til stimuli af klitoris og 2) Slinky pinky er både god som begyndervibrator, og til at føre op. (Kaninen kan ikke føres op).

Selv er jeg blevet kæmpe fan af Ramsey Rabbit især. Den har en ret bred næse, som kan placeres lige på klitoris. Det føles bare vildt godt, og personligt har jeg fået orgasme hver gang jeg har brugt den. Som sagt er den meget handy – både fordi den er lille, og fordi den er nem at holde om. Materialet er desuden ret lækkert at røre ved, og skaber ikke irritation forneden 🙂

Slinky Pinky bruger jeg mest til at føre op. Den er ret smal, så den kommer ikke til at fylde dig ud, men til gengæld fylder den dig med vibrationer 😉 jeg ville dog ikke kunne komme alene af at have Slinky Pinky oppe i mig.

Sættet er som sagt fra Belugi.dk og er lige nu på tilbud til 135kr. 

Køb sættet her: Rocks-Off – Feranti Girls Just Wanna Have Fun

Besøg Belugi.dk HER

Så er der vist ikke andet tilbage end at sige god torsdag til alle. Husk, at jeg blogger hver onsdag – og en sjælden gang torsdag ;-). I kan altid skrive til mig på min mail missfox@missgrey.dk, og følge mig og alle de andre piger på Instagram. Her hedder jeg missfoxdk.

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here