udgivet:

Pegging guide – guide & indkøbsliste

*Indeholder reklamelinks*

Velkommen til denne PEGGING GUIDE. Vores rejse med pegging startede for længe siden. Vi havde længe leget med tanken om at gå mere dominant til værks i soveværelset. Og da vi begyndt at tale mere og mere om Pegging, var vi begge solgt!

Pegging er en super fræk sexstil, der gør det muligt for kvinden at tage manden.

Man kan også bruge pegging (analsex til ham) i forbindelse med at give nydelse “tilbage” til manden. Vi kender alle det med, at vi ofte kan komme til at ligge og modtage nydelse. MEN på den her måde, har du mulighed for at give din mand den ekstra nydelse, han plejer at give dig.

Læs også den STORE GUIDE: Pegging for første gang

Jeg personligt elsker at forkæle min mand med nydelsen af pegging. Jeg syntes, det giver lige det ekstra i soveværelset. Derudover kommer vi tættere på hinanden, da det er et sårbart enme. Det er analsex generelt for de fleste. Du får her min pegging guide med 6 steps til en succesfuld oplevelse for jer begge.

PEGGING GUIDE

Vi elsker anal sex – til både ham og hende. 

Kan kvinden i jeres forhold godt lide at være den dominante i soveværelset? Eller er I kommet helt hen til et sted, hvor I er begyndt at lege med tanken om, at det er hende, der tager manden? Så skal I måske begynde at eksperimentere med analsex til ham. Begyndelsen på pegging er altid at begive sig ud på ukendt territorie. Du får her en pegging guide, så I kan få den bedste mulige oplevelser.

pegging guide

1. Kommunikation (før, imens & efter)

Det allerførste er, at det er vigtigt at I er åbne og ærlige overfor hinanden. Få snakket om hvad I sammen syntes, kunne være spændende at eksperimentere med. Kunne I blot tænke jer at ekserimentere med blid anal stimulation? Eller at gå all-in med fuldt ud anal penetration? Tal om, hvad I fantasere om at prøve. Det kan være rigtig intimt og sårbart for manden at tage imod, så det er vigtigt, at I tager det stille og roligt første gang, og har kommunikation imens, det udføres. Bagefter bør I tale om oplevelsen: Hvad var godt? Hvad var mindre godt? Og skal I prøve det igen?

2. Hyggiejne 

Når I er kommet der til, hvor NU vil I prøve det, så er hygiejneN yderst vigtigt. Det er beroligende for begge partner at vide, at der er helt rent, så man bare kan slappe af og nyde det. Til det findes der flere forskellige produkter, som er gode til at benytte inden, man skal have analsex. De produkt vi benytter her hjemme er:

PEGGING INDKØBSLISTE

Sexlegetøj til pegging

Anal Douche

En analdouche er et redskab, der bruges til at udføre en anal skylning. Douchen fyldes med vand og indføres bagtil. Så trykkes der blidt på beholderen, så det bliver sprøjtet vand op, for at der bliver rengjort hele vejen. Et godt trick er, at påføre lidt anal glidecreme på skaftet, så det er mere behageligt at putte op.

Køb: Axus Lite Rensende Anal-Douche

Pegging - anal douche

3. Ekstra hjælpemiddel (valgfrit)

Anal Relax spray

De første par gange kan det godt være svært at slappe af. Det kan nemlig være grænseoverskridende generelt at få noget op i enden. Derfor har vi også indkøbt en Anal Relax spray. Det er en spray, der går ind og hjælper ringmusklen med at slappe mere af. Det gør muligt, at slappe af og derfor nyde det mere. Den virker fantastisk! Den kan helt klart anbefales til analsex generelt.

Køb: Palora Anal Relax Gel

Pegging - Anal Relax Gel

4. Anal glidecreme

Uanset hvilken slags analsex, du har med at gøre, er det altid et must at benytte Anal glidecreme. Glidecremen sørger for, at det generelt glider bedre, og at huden ikke bliver irriteret. Uden en glidecreme vil analsex være ubehageligt og gøre ondt.

Vandbaseret glidecreme

Her vil jeg helt klart anbefale at vælge en vandbasseret glidecreme, da man godt kan være meget følsom analt. Derfor er det også vigtigt at vælge en parfume og alkohol fri. Vi bruger denne fra Sinful:

Køb: Palora Anal Glidecreme

Pegging - Anal Glidecreme

5. Strap-on dildo (2 forslag)

For at gøre det muligt for kvinden at tage manden, skal I ud og invistere i en Strap on dildo. Det handler om, at finde lige netop den strap-on der passer bedst til jeres behov og lyster. Der findes mange forskellige typer. Jeg vil i denne pegging guide anbefale disse to forskellige slags:

Strap-on harness

Et harness er et strap-on bælte, hvor man bærer en strap-on dildo med stropper om livet og benene. Der er også muligt at skifte vedhænget ud med andre dildoer, hvis man f.eks. har en dildo hjemme i skuffen, som man syntes kunne være sjov at prøve, så er det bare at bytte den ud og prøve løs.

Der der også er godt med en harness strap-on er, at det kun er til modtageren. Det vil sige, at det udelukkende handler om modtagerens nydelse. Der gør det ikke noget, at strap-on’en har bevæget sig lidt op ad, fordi fokusset kun er på peggingen.

Køb: Doc Johnson Vac-U-Lock Set

Pegging - Strapon Harness

Sharevibe Strap-on

Hvis man ønsker at udforske med, at giveren modtager nydelse på samme tid med modtageren, så er Sharevibe et godt bud på en løsning for jer. Denne har ovenikøbet også vibrator i til ekstra nydelse for jer begge.

Der er ikke nogen stropper på denne sharevibe. Kvinden skal indsætte den korte del i sig. Så det kræver også lidt øvelse at holde den oppe. Vi har prøvet at vende den, så den lange del er oppe i mig, så det er den korte ende, der bliver benyttet i forbindelse med peggingen. Det har gjort, at den er nemmere at holde op vaginalt, og det føles stadig skønt for ham.

Køb: Sharevibe Strap-on

Pegging - Sharevibe

6. Stillinger

Når I har fundet de produkter, der passer lige til jeres parforhold, handler det bare om at udforske peggning sammen. I kan evt. se porno sammen eller I jeres eget tempo prøve nye stillinger af. Det kan være alt for den klassiske doggystyle, hvor kvinden tager manden bagfra. Manden kan også ridde kvinden, hvilket giver ham mulighed for at tage det i hans eget tempo.

Det er kun fantasien der sætter grænser – Så prøv løs.

Kys, Miss Rabbit

Se Også