LELO Ora 3 Oralsex Stimulator

I dag vil jeg anmelde en oralsex stimulator fra mærket LELO. Indrømmet: LELO er et af mine absolut ynglings mærker indenfor sexlegetøj. Jeg er en LOVER for kvalitet – Især når produkterne også har et luksuriøst touch. Det giver bare oplevelsen af det EKSTRA.

Jeg har glædet mig til at teste LELO Oral stimulator. For hvis der er noget jeg ELSKER, så er det at blive stimuleret oralt. Jeg vil begynde med at sige, det kan ikke hamle op med det real deal. MEN den er fantastisk! Det er en stimulator, som jeg næsten tør sige, bør have ORGASME GARANTI.

Er du vild med oralsex? Så vil du ELSKE denne oralsex stimulator!

Der skal meget til at give mig en orgasme og vibrationen skal være kraftig. Men med LELO Oral Stimulator kom jeg flere gange i træk, Så jeg syntes virkelig, at DEN ER ALLE PENGENE VÆRD!

Oralsex stimulator

LELO oralsex stimulator

(Sinful vejl. pris 1.269 kr)

KØB HER

En af de ting der virkelig er lækkert ved mærket LELO er, at de går op i deres produkt hele vejen igennem. Det vil sige, at dit nye luksuriøse sexlegetøj kommer i en gennemført og luksuriøs indpakning.

Det er bedre end juleaften, når du modtager en pakke fra LELO!

Det er kvalitet hele vejen igennem, og der er virkelig kælet for detaljerne. Så produktet vil især egne sig godt som en forkælelsesgave. Enten til dig selv eller til en, du har kær, der trænger til en lækker orgasme på bestilling.

Oralsex stimulator

Læs mere om LELO oralsex stimulator her

Som alle LELO-produkter, er de nemme at bruge. Så når du ligger og er tæt på at komme i den syvende himmel, skal du ikke til at tænke en masse over, hvor du trykker. Det er bare og skrue op også der ud ad!

Det, som det hele handler om, er ”dutten” under stimulatoren. Det er den stimulerende tunge. Den har 12 lækre bevægelser med tilhørende vibration.

Og den “tunge” kan altså virkelig trylle!

Det kræver lidt håndarbejde at lære ikke at fjerne hånden, når kampens hede er igang. Det er nemlig så overvældende godt, at dit instinkt vil være at fjerne den. I starten kom jeg til at rykke væk fra klitoris, når jeg nåede klimaks. Øv dig på at modarbejde dit instinkt: Når du er ved at komme, så lad den blive for en ekstra intens oplevelse. Det kræver bare lidt øvelse, men derefter sidder den lige i skabet hver gang!

KØB HER

Her har du en tunge der ”aldrig” bliver træt eller øm.

Din oralsex stimulator bliver ved, til du når klimaks. Du skal bare lige huske at oplade den engang i mellem.

Det er nemlig super nemt at anvende denne oralsex stimulator. Der medfølger en diskret oplader med, som du sagtens kan have liggende fremme i soveværelset, uden at folk vil tænker over, hvad den er til.

oralsex stimulator

Læs mere om LELO oralsex stimulator her

Til sidst er der bare og sige: Du kan KUN komme til at holde af din LELO Oral Stimulator. SÅ meget at du hurtigt vil opleve, at den har en perfekt størrelse til at tage med i tasken på din vej…

Pak din LELO oralsex stimulator med på kontoret eller til din næste ferie og snup dig en ekstra orgasme. Du fortjener det.

Læs også: Anmeldelse af Satisfyer Pro 2: Vejen til himmelske orgasmer.

Kys, Miss Rabbit

*Dette indlæg er lavet i samarbejde med Sinful*

Tidligere artikelTanker fra en mand om sex: Kys din kvinde efter et blowjob
Næste artikelPegging guide – guide & indkøbsliste
MISS RABBIT
Navnet er Miss Rabbit og jeg er en ung kvinde, som lever efter mottoet: Sex skal eksperimenteres og opleves. Det har også gjort, at jeg, i min unge alder, allerede har formået at opnå et stort kendskab til sex. Jeg har altid været nysgerrig omkring sex, og det har taget mig ud i vidt forskellige emner. For mig skal ting opleves og prøves af. Det handler om at finde det, som tænder mig mest. Derfor har jeg også testet en masse grænser af inden for sexlegetøj, sugardating og sexklubber. Til daglig er jeg en stille og rolig, pæn pige. Så for mig er det grænseoverskridende, men spændende, at kunne dele ud af mine oplevelser hos Missgrey. Det gør, at jeg kan dyrke min dirty hemmelighed sammen med andre, men alligevel anonymt. Så lad mig føre dig gennem mine dybeste hemmeligheder og erfaringer fra mit unge sexliv. Jeg håber, at jeg kan inspirere til, at netop DU, tør prøve nye grænser af.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here