Lelo-oralsex-stimulator-anmeldelse

udgivet:

Oralsex stimulator – anmeldelse

LELO Ora 3 Oralsex Stimulator

I dag vil jeg anmelde en oralsex stimulator fra mærket LELO. Indrømmet: LELO er et af mine absolut ynglings mærker indenfor sexlegetøj. Jeg er en LOVER for kvalitet – Især når produkterne også har et luksuriøst touch. Det giver bare oplevelsen af det EKSTRA.

Jeg har glædet mig til at teste LELO Oral stimulator. For hvis der er noget jeg ELSKER, så er det at blive stimuleret oralt. Jeg vil begynde med at sige, det kan ikke hamle op med det real deal. MEN den er fantastisk! Det er en stimulator, som jeg næsten tør sige, bør have ORGASME GARANTI.

Er du vild med oralsex? Så vil du ELSKE denne oralsex stimulator!

Der skal meget til at give mig en orgasme og vibrationen skal være kraftig. Men med LELO Oral Stimulator kom jeg flere gange i træk, Så jeg syntes virkelig, at DEN ER ALLE PENGENE VÆRD!

Lelo-Oralsex stimulator

LELO oralsex stimulator

(Sinful vejl. pris 1.269 kr)

[maxbutton id=”152″]

En af de ting der virkelig er lækkert ved mærket LELO er, at de går op i deres produkt hele vejen igennem. Det vil sige, at dit nye luksuriøse sexlegetøj kommer i en gennemført og luksuriøs indpakning.

Det er bedre end juleaften, når du modtager en pakke fra LELO!

Det er kvalitet hele vejen igennem, og der er virkelig kælet for detaljerne. Så produktet vil især egne sig godt som en forkælelsesgave. Enten til dig selv eller til en, du har kær, der trænger til en lækker orgasme på bestilling.

Lelo-Oralsex stimulator

Læs mere om LELO oralsex stimulator her

Som alle LELO-produkter, er de nemme at bruge. Så når du ligger og er tæt på at komme i den syvende himmel, skal du ikke til at tænke en masse over, hvor du trykker. Det er bare og skrue op også der ud ad!

Det, som det hele handler om, er ”dutten” under stimulatoren. Det er den stimulerende tunge. Den har 12 lækre bevægelser med tilhørende vibration.

Og den “tunge” kan altså virkelig trylle!

Det kræver lidt håndarbejde at lære ikke at fjerne hånden, når kampens hede er igang. Det er nemlig så overvældende godt, at dit instinkt vil være at fjerne den. I starten kom jeg til at rykke væk fra klitoris, når jeg nåede klimaks. Øv dig på at modarbejde dit instinkt: Når du er ved at komme, så lad den blive for en ekstra intens oplevelse. Det kræver bare lidt øvelse, men derefter sidder den lige i skabet hver gang!

Lelo-Oralsex stimulatorLelo-Oralsex stimulator

[maxbutton id=”152″]

Her har du en tunge der ”aldrig” bliver træt eller øm.

Din oralsex stimulator bliver ved, til du når klimaks. Du skal bare lige huske at oplade den engang i mellem.

Det er nemlig super nemt at anvende denne oralsex stimulator. Der medfølger en diskret oplader med, som du sagtens kan have liggende fremme i soveværelset, uden at folk vil tænker over, hvad den er til.

Lelo-Oralsex stimulator

Læs mere om LELO oralsex stimulator her

Til sidst er der bare og sige: Du kan KUN komme til at holde af din LELO Oral Stimulator. SÅ meget at du hurtigt vil opleve, at den har en perfekt størrelse til at tage med i tasken på din vej…

Pak din LELO oralsex stimulator med på kontoret eller til din næste ferie og snup dig en ekstra orgasme. Du fortjener det.

Læs også: Anmeldelse af Satisfyer Pro 2: Vejen til himmelske orgasmer.

Kys, Miss Rabbit

Miss Rabbit - Anmeldelse Oralsex Stimulator

*Dette indlæg er lavet i samarbejde med Sinful*

Se Også