SKAM - under the spell

udgivet:

Den nye “Love-story” fra SKAM: Isak og Even <3

Kære Læser! Vi tager nu fat på Isak og Even! Goodbye, Noora og William!

Læste du med, da jeg for nogle uger/måneder siden skrev om, hvorfor du skal følge med i den fantastiske serie SKAM? Hvis ikke, så skynd dig igang. Vi er nemlig henne i 3 sæson af serien, og jeg kan allerede nu afsløre, at du IKKE skal læse med videre, hvis du ikke følger godt med. Jeg vil jo nødigt afsløre for meget. Så stop med at læse her, hvis du kun er igang med 2 sæson – eller først har taget hul på 3 sæson nu.

Isak får hovedrollen i sæson 3

Personligt har jeg førhen været en anelse træt af Isak. Jeg synes han var irriterende i første sæson, fordi han ødelagde det hele mellem Jonas og Eva. Dem kan du se på billedet herunder. Han var på det tidspunkt forelsket i Eva. Troede han da. Senere hen, blev det meget tydeligt, at han ikke er til hunkønsvæsener. Det finder man især ud af i slutningen af sæson 1 og “on-off” i sæson 2. I sæson 3, er det så Isaks tur til at have rampelyset.

Isak og Even

Isak og Even – En fantastisk “Love-story”

Da jeg fandt ud af, at Isak skulle have hovedrollen i sæson 3, var jeg først lidt skuffet. Vi har lige haft sæson 2 med den underskønne William og den charmerende, generte Noora. Og hvem vil nogensinde kunne slå den fortælling i SKAMS nuværende og fremtidige udvikling, hvis det skal kunne måle sig med de to?

Her må jeg bare æde mine ord. Jeg har nu set alt det af sæson 3 som er kommet offentligt “so far”. Og jeg er totalt skudt i Isak – OG hans nye udkårne, nemlig Even. Den måde, som det hele er filmet på, de blikke, som de to unge gutter sender hinanden, og længslen – count me in. For der er dømt kærlighed, håb og brud med ellers velkendte fortællinger om en ung pige og fyr, som forelsker sig i hinanden. Her har vi istedet to gutter, som bare blæser benene væk under mig – og sikkert også dig, som læser med. Det er ømt og fint. Noget, som jeg ellers ikke havde forbundet med kærligheden mellem to fyre (sorry, jeg har jo en forestilling indtil den er skudt ned).

Nu synes jeg bare du selv skal se lidt mere med. Jeg kan fortælle så meget, at den klassiske fortælling om “Romeo og Julie” er med meget hen ad vejen. Og netop derfor, er jeg desværre en anelse bekymret for, hvordan kærlighedsfortællingen mellem Isak og Even skal gå. Er du også det?

Se Også