Miss Elle - Missgrey.dk

udgivet:

NY BLOGGER: Lad mig præsentere… Miss Elle

Kære læser! Mit navn er Miss Elle.

Jeg er ny blogger på Missgrey, og har glædet mig helt utrolig meget til at komme i gang med at dele ud af mine erfaringer! Plus alt det, som jeg måske ikke er helt så erfaren med (endnu). Det skal nok blive sjovt, alvorligt, lærerigt og alt det der.

Hvem er jeg?

Mit navn herinde på siden er Miss Elle. Et navn som jeg synes spænder vidt og bredt, men som på mange måder også siger utrolig meget om mig som person. Nemlig følsom, ærlig, sofistikeret og analytisk, ud fra mit eget synspunkt i hvert fald.

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er 37 år gammel, boende i København sammen med mine to børn. En dreng på 9 og en pige 5 år, samt min kæreste. Han rejser utrolig meget i forbindelse med sit arbejde. Derfor har jeg valgt, at han i alle mine indlæg skal have kaldenavnet Rejsende Onkel Matt (ROM). Til alle jer yngre læsere kan jeg fortælle, at ROM er en figur fra børnedukke-serien Fragglerne, som jeg elskede at se i fjernsynet som barn i 80’erne og 90’erne.

Jeg arbejder selv med kommunikation til hverdag, og nyder at læsse ud af min efterhånden store rygsæk af skøre, sjove og følsomme indlæg. Som forhåbentlig vil starte nogle skønne .com snakke, diskussioner og tilkendegivelser herinde.

Mine soveværelseslyster
– Analsex.. time will tell

Jeg er uden tvivl en person, der ynder at holde fast i romantikken – også i sengen. Men det kan være utrolig svært, når man er kæreste med en, der ikke vægter det lige så højt. Stod det til mig, så bar han mig rundt og tog mig i sengen, i badet, på trappen, op ad skabet og hvad ved jeg. Selvfølgelig på en yndefuld og lækker måde, det er klart. Men jeg må også bare erkende, at sådan er det ikke.

Jeg føler hverken at min mor-krop kan leve op til det og så vejer jeg heller ikke 60 kg. længere. På den anden side er han virkelig skøn i sengen med rigtig meget fokus på mig og mine behov, hvilket jeg elsker ham for.
Jeg ved dog, at der er noget, som han rigtig godt kunne tænke sig vi sprang ud i – analsex. Efter rigtig mange år holder jeg stadig tilbage med en masse undskyldninger.

Mon ikke jeg springer ud i det på et eller andet tidspunkt. Time will tell.

Miss ElleMed eller uden hjælpemidler

Jeg er tit alene i mit soveværelse, da min kæreste rejser meget. Min lyst er meget skiftende, og der kan sagtens være perioder, hvor jeg ikke kan lade mig selv være. Men også perioder, hvor jeg ingen overskud har til at gøre hverken det ene eller det andet.
Det hjælper dog at jeg har en livlig fantasi, som jeg benytter mig utrolig meget af, når jeg er alene. Og det hjælper mig også til at kunne onanere længe og utrolig dejligt – hvad end det med eller uden hjælpemidler.

Hverdagstrummerum

små børn små problemer vs. store børn store problemer, I second that!

Som så mange andre par, forsøger vi at jonglere en travl hverdag, da vi begge arbejder fuldtid. Og så det faktum, at børn fylder mere og mere jo ældre de bliver. I gamle dage når nogen sagde til mig – ”små børn små problemer og store børn store problemer” var jeg bare sådan, Yeah right. Som om det ikke var hårdt nok med bleskift, op om natten og bræk på tøjet! Men der må jeg bare sige, at det er sku rigtig nok. De kræver ekstremt meget af en og på et helt andet plan.
Venskaber, mobning, de andre forældre, underholdning (jeg keder mig, er et ofte anvendt udtryk hjemme hos os), grænser der skal sættes osv osv.

Samtidig er der alle de arrangementer i børnehaven og ikke mindst i skolen, som optager de fleste hverdagsaftener (og nogle gange også i weekenden). Så hvornår har vi lige tid til at bonde sammen som familie og ikke mindst som par?

Uromantisk er også ok
– husk at køb noget tonic med hjem til i aften, så vi ka’ nyde et par GT’er når børnene sover

Hvor uromantisk det end lyder, bliver vi tit nødt til at planlægge os ud af det. Hermed ikke sagt, at man ikke kan hygge sig spontant! Men vil man virkelig få en opleveren sammen som par, kræver det bare en helt anden form for planlægning end før man fik børn. Dengang kunne man bare mødes direkte efter arbejde, pakke kufferten og tage en afbudsrejse – those days are gone.

Derfor er det også virkelig vigtig at huske på de små aftaler man laver sammen. Men husk at planlægning både kan spænde fra de helt store weekend getaways til noget i retningen af – husk at køb noget tonic med hjem til i aften, så vi ka’ nyde et par GT’er når børnene sover. Jeg synes egentlig vi er meget gode til at huske og ”planlægge” de her små tiltag. Bemærk den tykke streg under små… og knap så gode til at huske og planlægge de større aftaler. Som fx en tur til Berlin, vandretur i Sverige eller hvad det nu måtte være.

Jeg håber at I vil tage godt imod mig herinde. Som Miss Elle får I derfor et indblik i min travle hverdag, og et ønske om et romantiseret kærlighedsliv med min rejsende kæreste. Kom gerne med ris og ros – feedback i det hele taget. Jeg vil gøre hvad jeg kan for at vende tilbage til jer alle – hver og en.
Vi skrives ved!

Ha’ det dejligt – Miss Elle

Mail: Misselle@missgrey.dk

Miss Elle

Se Også