Netflix and Chill: Sådan bliver det fremover – Sommerflirt of 2016

0
543
Polygami

Kære Læsere

Mange af jer har måske fulgt med om lørdagen, hvor jeg har opdateret jer med mine “Netflix and Chill” forslag til, hvad en lørdag under dynen kunne bruges på. De sidste lørdage, har jeg dog ikke fået opdateret. Det skyldtes to ting. Den ene er, at jeg (MG Redaktøren) sidder med et speciale lige nu, som jeg afleverer i næste uge (THANK GOD for det) og den anden er, at vejret er ved at bliver lækkert udenfor.

Pludselig synes jeg ikke, at en omgang Netflix and Chill er så meget på sin plads mere. For hvem gider ligge en hel dag under dynen med Mr. Serie eller Mr. Love-movie, når solen står højt på himlen og alle vennerne er taget på stranden? Nej, så vil du selvfølgelig med ud og feste eller lufte de bare sommerben. For fremtiden bliver det derfor sådan, at der kommer endnu flere gæsteindlæg fra nye gæstebloggere og læserhistorier.

Del ud af din sommerflirt allerede nu – kom igang, søde Læser!

Miss Grey handler om at dele. Så har du allerede nu en sommerflirt, som du har gang i, så synes jeg, at du skal sætte dig foran skærmen og begynde at skrive og berette. Hvis du selv synes din sommerflirt er ultraspændende og giver dig blod på tanden til en sexet sommer, så husk, at du igennem netop DIN historie, kan inspirere andre til at gøre det samme.

Som vejret former sig lige nu, er der ingen tvivl om, at det kan blive en helt fantastisk og varm sommer – og den bliver kun varmere af, at du tør dele ud af din historie. Så skriv, skriv, skriv og del med os her hos Miss Grey.

Jeg lover at poste det om lørdagen – og i løbet af ugen vil du kunne læse indlæg fra gæstebloggerne! XOXO MG Redaktøren

DEL
Tidligere artikelLad din mand kigge efter andre kvinder
Næste artikelJeg tror ikke på et monogamt forhold!
MISS GREY REDAKTØREN
Yo! Mit navn er Mette, og jeg er Founder af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og siden. Jeg er 29 år, og jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk // So Long!

EFTERLAD ET SVAR